Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.074
Cevap
366
Favori
225.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msimsek93

Annem Almanya ya gidecek 1 ay lık paket lazım yardımcı olabilir misiniz. İndirim kodu vs olan var mı
    BNESİM 5 euro ilk alımda indirim yapan kod hocam

4M65QJBK

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msimsek93

Annem Almanya ya gidecek 1 ay lık paket lazım yardımcı olabilir misiniz. İndirim kodu vs olan var mı
    Avrupa paketi öneririm, TÜRKİYE’de kurulumunu yapın, aktif edin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 15 Eylül 2024; 22:28:12 >
  • Balkanlara geldim
    Şuan Sırbistandayım. Yarın Bosna Hersek e gideceğim.
    Telefonum android e sim desteklemiyor. Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Local planda Cyprus olarak görünen ülkede KKTC geçerli oluyor mu? Daha önce kıbrıs için kullanan oldu mu? 

• selamlar aynı soruya cevap arıyordum:)) kıbrıs planı geçerliymiş.. bnesim support ile yazıştım.

@ogunduz06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekilas -- 16 Eylül 2024; 18:45:34 >
  • Tekilas T kullanıcısına yanıt
    kesin bilgi mi hocam :) bi ay sonra ben de gidicem arayistayim

Bnesim değişti mi bilmiyorum ama 2024 Yılbaşından beri KKTC'de çalışmıyor. Geçen sene yüklediklerimi Avrupa'da zor bitirdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

emin misiniz kendi sayfasında geçmiyor yazıyor

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.
  • Forumda defalarca konuşuldu KKTC de kktcell ve Telsim var, tr de Turkcell ve Vodafone ile çalışan e sim kktc de bu iki operatör üzerinden çalışıyor, bu iki operatör sanal operatör gibi sanal bir roaming yapıyor şebeke kodları 286-01 ve 286-02 bire bir tr deki ile aynı sinyal, bu yüzden tr de çalışan e sim kktc de çalışıyor bnesim tt üzerinden hizmet verdiği için çalışmaz ama mobimatter da Turkcell ve tt den çalışan mesela esim go kktc de Turkcell üzerinden çalışır

• maaart M kullanıcısına yanıt
    bilgi icin tesekkurler 👍 gecmise gittim ama bu kadar aciklayici bilgi gorememistim 🙏

• jugador07 J kullanıcısına yanıt
    Paketi alın TR de alin Vodafone ve Turkcell üzerinden deneyin çalışıyorsa orada da çalışacaktır

calistigini varsayarsak, kibrista manuel secimde turkcell secsek (ya da kktccel ) otoda birakmasak hep turkcell uzerinden sabit baglantida kalir mi ? yoksa bazi yerlerde turkcell bazi yerlerde vodafone mu secmek gerek ?

teknolojisine cok hakim olmadigim icin soruyorum.

• jugador07 J kullanıcısına yanıt
    Alacağınız simi burada gözlemleyin burada neyse orada da öyle çalışır ben Vodafone üzerinden çalışan e sim görmedim o yüzden sadece Turkcell den çalışır sanırım, kktc ye on yıl kadar oldu sanırım gitmeyeli bir şebeke sorunu o zaman bile yoktu, büyük ihtimalle kritik bir özel görevle dünyayı kurtarmaya gitmediğiniz için mağdur olup sorun yaşayacak bir şey olmaz diye düşünüyorum, otomatikte tutarsanız belki Kıbrıs Cumhuriyetinin MTA Cyta vb gibi firmaları vardı belki ona bağlanır sınırlara yakın yerlerde…

sadece güney kıbrısa yakın sınır bölgelerinde çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Forumda defalarca konuşuldu KKTC de kktcell ve Telsim var, tr de Turkcell ve Vodafone ile çalışan e sim kktc de bu iki operatör üzerinden çalışıyor, bu iki operatör sanal operatör gibi sanal bir roaming yapıyor şebeke kodları 286-01 ve 286-02 bire bir tr deki ile aynı sinyal, bu yüzden tr de çalışan e sim kktc de çalışıyor bnesim tt üzerinden hizmet verdiği için çalışmaz ama mobimatter da Turkcell ve tt den çalışan mesela esim go kktc de Turkcell üzerinden çalışır
    BNESİM ‘ in ( h 1 ) E-SİM seçip alırsanız belki çalışır, TÜRKcell altyapı kullanıyor, ama KKTC’de çalışır mı? bilemeyecem. Denemek gerekiyor, manuel seçtiğinizde, devamlı TÜRKcell kalır. Resim ekledim.

Diğer arkadaşlar için yardımcı olabilir fikir açısından.

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

Sizi alıntıladım açıklamanız için . :)

• emirkanim kullanıcısına yanıt

Bu KKTC'de çalışıyor, denendi. Turkcell üzerinden bağlanıyor sıkıntısız. e2 değil h1 alacaksınız BNESIM'den unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 17 Eylül 2024; 13:57:47 >

wow bu nasıl bir bilgidir ya helal valla

• Merhabalar, haftasonu belçikaya gideceğim. Öncesinde başka ülkelerde BNESIM kullanmıştım. Bununla ilgili kullanabileceğim bir kampanya da başka bir operatör tavsiyeniz olur mu?

• bne sim güvenlimi arkadaşlar. bide türkçe menü yok aktif etmesi kolaymı bilen birisi tarif edebilirmi ?

• BNESİM HIZLI YÜKLEME NASIL YAPILIR?

• Google play veya Appstordan resimdeki uygulamayı indirin.

• *** 2 Adet uygulama var bir tanesi sosyal medya bir tanesi mobil veri paketleri. sizin indireceğiniz mobil veri paketi olacak.

• *** Uygulamayı indirdikten sonra Registera tıklayıp İsminiz ve Mailiniz ile kayıt olun.

• *** Mailinize gidip Bnesimden gelen maili onaylayınız.

• *** Daha sonra tekrar uygulamaya gidin.

• *** Local plan ve Regional plan olmak üzere iki kısım var. Türkiye'de kullanmak istiyorsanız Türkiye'yi seçip şuan kampanyada olan 10 gb 7.08 euro olan bölümü seçiyorsunuz. Kampanya referans kodunu girdiğinizde fiyat 1 Euroya düşüyor. başka kampanya ile birleşip 10 gb 20 gb yükseliyor.

• *** Yurt dışı ise örenğin avrupayı seçerseniz 32 ülkede geçerli olan 5 gb 7.06 euro olan kısmı yine referans kodu girildiğinde 1 euro fiyata düşüyor. ama bunda Türkiye'deki gibi 2 kat internet yok!

• *** 5GB seçtikten sonra ödeme sayfasına yönlendirme başlayacak. İster Arkadaşınızın ister MCTPTDW8 Referans kısmına yazın.Fiyat otomatik olarak 1 euroya düşecektir. Eğer ileri tarihli gidecekseniz gitme tarihine yakın aktivasyon yapabilirsiniz. bunun için sayfanın üstündeki Schedule Activation kısmını açın. gelecek tarih kısmını istediğiniz tarihi girin. ödeme google pay ile yapılıyor. burada kredi kartı ekleme kısmı var. Payment Method kısmına Kredi kartını ekliyorsunuz. Daha sonra bunu silebiliyorsunuz. ödeme yapıyorsunuz. bu kadar

• BNESİM (E-SİM) TELEFONA HIZLI AKTİVASYON YAPMA

• *** Yukarıdaki satın alma işlemini tamamladıktan sonra mailinize karekodun yer aldığı mail gelecek.

• *** Karekodu başka bir telefon ile fotoğraf çek veya maili pc de aç!

• *** Android telefon işlemi için!!!

• *** Telefon ayarlar kısmına git

• *** Bağlantılar kısmını aç

• *** Sim Yöneticisini aç

• *** eSim ekle kısmını aç

• *** QR Kodunu tara kısmını açarak başka telefon ile veya pcde açtığınız karekodu okut. işlem tamamlandığında E-sim aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

• Referans kodu:
    • MCTPTDW8

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.