< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (131. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar, vodafone e sim ile telefonu kullanıyordum dün imei kayıtsız olduğu için kapandı, yabancı e sim alsam türkiyede kullanabilir miyim? 2.sorum ise önümüzdeki ay ingiltereye gideceğim türkiye'de çalışmayan e simim çalışır mı? Yada yeni bir e sim mi almalıyım? Nasıl kurulum yapabilirim, yardımcı olana minnettar kalacağım.
-
bildiğim kadarıyla ve şuan bende aynı durumdan muzdaribim.. kullanamıyorum, yardım edecek birileri varsa çok dua alır
-
Neyi kullanamıyorsun. Hangi uygulama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu Bnesim den paket almıştım ön ödemeli kart ile. Dün karttan aldığım 10 gb paketin düz fiyatı olan 260 TL yi bir daha çekmeye çalışmış para olmadığı için çekememiş. Her ay bu para mı alacak şimdi aydınlatabilir misiniz? Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
subscription’li olan secenekten almisinizdir hocam her ay yeniler kendini. hesaba girip iptal edebilirsiniz yenilemesini.
Hayır hocam subscription lı olan dan değil one time olandan almıştım. Zaten çekmek istediği fiyattan da belli 268 TL çekmeye çalışmış. Ki zaten kartı falan silmiştim hesaptan güya ama yine de çekmeye çalışmışquote:
Orijinalden alıntı: jugador07
subscription’li olan secenekten almisinizdir hocam her ay yeniler kendini. hesaba girip iptal edebilirsiniz yenilemesini.
-
bnesim ile 5 euro indirim kodu kullanarak 10 gb internet paketini 1.43 euroya getirirsiniz kullanmak isteyenler için kod: EMSMDE7V
-
Lübnan için kullanan oldumu arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paketlerde varsa çalışıyor,quote:
Orijinalden alıntı: hayatgezi
Lübnan için kullanan oldumu arkadaşlar?
Hocam bilgiler icin tesekkurler refinizle uye oldum ancak 10 gb hediye gelmedi bunun icin farkli birseymi yapmak gerekiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler haftaya 10 günlüğüne avrupada kullanmak için hangi e-sim firmasını önerirsiniz?
-
BNE e sim bence en uygunu kod kullanarak 3-5 euro civarına 10gb paket alabilirsiniz bence 5 euro indirim sağlayan kod: PTZMKT5S
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar. çalışmadığını deneyimlemiş olduk.. Beni de support yanlış yönlendirdi. geri iade istedim.
-
H1 simler çalışıyor
Merhaba.
Telefonum android
Esim özelliği yok. Nasıl faydalanabilirim
?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X