Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.015
Cevap
364
Favori
221.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen 5 gb paket aldım kendiliğinden 10 gb oldu. Genel bi kampanya mı var acaba?

Bi de wifi ile aramayı açmama rağmen böyle yazıyor ne yapmak lazım çözüm için?

edit: network ayarlarını sıfırladım, hatta reset attım düzeldi.

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 4 Ekim 2024; 10:1:1 >
  • olymposant kullanıcısına yanıt

Hocam Mobimatter da sonraki kullanımlar için kupon kazanıyorsun. Ama bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.

Mobimatter da 5$ kazanabileceğiniz referans kodum : EMREG31263

• İmeisi kapalı cihazlarda çalışır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
    eSim roaming hizmeti veren hatlarda Wi-Fi ile Arama özelliği bulunmuyor, kendi kullandığınız TR hattında bu özelliği açmanız gerekli, eSim ile eklediğiniz hizmet sağlayıcılarda açmanız gerekmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

Yok zaten telekom için sormuştum.

• cream cheese kullanıcısına yanıt
    HDSES aboneliğiniz var mı? Kapatıp tekrar açmayı deneyin böyle kalmaması gerekir o zaman

• Lexco kullanıcısına yanıt

Açıkçası bilmiyorum hocam

• kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Düzeldi zaten editlemiştim. Network ayarlarını sıfırlayıp hatta reset attım.

• Dolaşım açık mobil veri kapalı Türk Telekom ücret alıyor mu? Doğrulama mesajlari ve arayanın kim olduğunu görüp Whatsapp üzerinden dönmek için kullanmak istiyorum. Mobil veri kısmını e-sim ile halledeceğim. Telefon modeli Samsung Galaxy S22. Ek olarak Türk Telekom hattım da e-sim yani 2 adet e-sim olacak bu durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azerbaycana gidip de e-sim kullanan oldu mu?

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

bu durumda dolaşımı açmanıza gerek yok. sms almak için türk telekom online işlemler yurtdışına açarsanız sms geliyor. arama yapmazsanız ve hücresel kapalı olursa ücret kesilmez.

• BNESİM HIZLI YÜKLEME NASIL YAPILIR?

• Google play veya Appstordan resimdeki uygulamayı indirin.
    E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

• *** 2 Adet uygulama var bir tanesi sosyal medya bir tanesi mobil veri paketleri. sizin indireceğiniz mobil veri paketi olacak.

• *** Uygulamayı indirdikten sonra Registera tıklayıp İsminiz ve Mailiniz ile kayıt olun.

• *** Mailinize gidip Bnesimden gelen maili onaylayınız.

• *** Daha sonra tekrar uygulamaya gidin.

• *** Local plan ve Regional plan olmak üzere iki kısım var. Türkiye'de kullanmak istiyorsanız Türkiye'yi seçip şuan kampanyada olan 10 gb 7.08 euro olan bölümü seçiyorsunuz. Kampanya referans kodunu girdiğinizde fiyat 1 Euroya düşüyor. başka kampanya ile birleşip 10 gb 20 gb yükseliyor.

• *** Yurt dışı ise örenğin avrupayı seçerseniz 32 ülkede geçerli olan 5 gb 7.06 euro olan kısmı yine referans kodu girildiğinde 1 euro fiyata düşüyor. ama bunda Türkiye'deki gibi 2 kat internet yok!

• *** 5GB seçtikten sonra ödeme sayfasına yönlendirme başlayacak. İster Arkadaşınızın ister X1DBGS7G Referans kısmına yazın.Fiyat otomatik olarak 1 euroya düşecektir. Eğer ileri tarihli gidecekseniz gitme tarihine yakın aktivasyon yapabilirsiniz. bunun için sayfanın üstündeki Schedule Activation kısmını açın. gelecek tarih kısmını istediğiniz tarihi girin. ödeme google pay ile yapılıyor. burada kredi kartı ekleme kısmı var. Payment Method kısmına Kredi kartını ekliyorsunuz. Daha sonra bunu silebiliyorsunuz. ödeme yapıyorsunuz. bu kadar

• BNESİM (E-SİM) TELEFONA HIZLI AKTİVASYON YAPMA

• *** Yukarıdaki satın alma işlemini tamamladıktan sonra mailinize karekodun yer aldığı mail gelecek.

• *** Karekodu başka bir telefon ile fotoğraf çek veya maili pc de aç!

• *** Android telefon işlemi için!!!

• *** Telefon ayarlar kısmına git

• *** Bağlantılar kısmını aç

• *** Sim Yöneticisini aç

• *** eSim ekle kısmını aç

• *** QR Kodunu tara kısmını açarak başka telefon ile veya pcde açtığınız karekodu okut. işlem tamamlandığında E-sim aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

• Referans kodu:

X1DBGS7G

• Arkadaşlar güney afrika için ne önerirsiniz? 1 haftalığına gideceğim

• Isim geregi BNESimi Avrupa - Rusya - Kazakistan ve Kirgisiztan'da kullandim. Hicbir sikinti yasamadim.

BNESim 5 Euro indirim için : TFWRF3S6 kodunu kullabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Arkadaşlar güney afrika için ne önerirsiniz? 1 haftalığına gideceğim
    BNESİM öneririm avrupada ve balkanlarda kullandım sorunsuz. Uzun süredir TÜRKİYE’de kullanıyorum. İsterseniz sizde kullanabilirsiniz,

BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan

Kod = NUTXW2WU

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,

apply the code: NUTXW2WU

at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

Güney Afrika mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 6 Ekim 2024; 15:25:41 >

• Bnesim ile yurt içi&yurt dışı internet paketlerini 5 euro indirimli almak için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.:

EMSMDE7V

• BNESIM ile paket aldım ancak aynı anda 2 E-SIM kullanamıyor muyuz?

• cellat_006 kullanıcısına yanıt
    E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.airalo-help-center
    Kaç tane Airalo eSIM'i yükleyebilirim? - Airalo Help Center
    https://www.airalo.com/help/tr/using-managing-esims/ZSEEHBT5HW6F/kac-tane-esim-kurabilirim/DREEW49O8DYD

Bu makaleyi okumanızı öneririm. Genellikle 1 adet aktif eSIM kullanımı mümkün iken, kısıtlı sayıdaki cihazda birden fazla etkin eSIM kullanımı mümkün olabiliyor.

(Fiziki Sim + eSIM senaryolarında zaten sıkıntı yok, iki hat aynı anda aktif olabiliyor)

• Fiziki SIM yolu göründü o zaman hocam, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.