< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (146. sayfa)
-
-
Tamamdır hocam sağolun aklımızdan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam merhaba. halen calisiyor mu acaba ? Boyle bir hata aldım yardimci olur musunuz ?
-
Aynı işlemi tekrar deneyin muhtemelen hata almazsınız, hata aldığınızda tekrar denerseniz onay veriyor
-
Bnesim'de referans üye yaptığımızda panelde referans görünüyor ama InProcess şeklinde kalıyor ve bana 2 euro gelmiyor bunu yaşayan varmı? Bu hafta sürekli böyle oluyor
-
https://forum.donanimhaber.com/e-sim-referans-paylasimi-ana-konu--160051449
Bu konu dışında referans paylaşımı yapmayalım lütfen
-
Iyi aksamlar Avrupa kıtasında geçerli 10 GB e sim var elimde fazladan 26 aralığa kadar geçerli,bu tarihe kadar avrupada olacaklara ucretsiz verebilirim ilgilenenler dm atarsa qr paylaşırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dm gönderdim 🙏🏼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Qr verilmiştir
Iyi tatiller iyi yolculuklar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senelerdir Monty Esim kullanıyorum uygulaması üzerinden. Hiçbir ülkede beni yarı yolda bırakmadı çok memnunum. Türk operatörlere sakın para kaptırmayın. 1 günlük fiyata 1 ay kullanırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 27 Kasım 2024; 0:14:13 >
Arkadaşlar günaydın ailecek Belgrad seyahatimiz olacak 4 yetişkin olarak bir esim alıp 3 gün için wif ile kullanmayı planlıyoruz zaten konaklamada ayrı bir wifi desteği olacak.
Hangi uygulamayı önerirsiniz veya orda fiziki sim mi alalım yardımcı olabilir misiniz size zahmet.
-
Bnesim'i referans ile kullanabilirsiniz.
5 Gb olan paketi (one time olan), 7,06 € iken, referans kullanarak 5€ düşürerek 2,06€'ya edinebilirsiniz.
Sonrasında da, kullanacağınız telefon üzerinde internet paylaşımı (hotspot/tethering) açarak diğer kişiler ile paylaşım gerçekleştirebilirsiniz.
4 kişi kullanacağı için, ana telefonun şarjı elbette hızlı gidecektir buna dikkat edin.
Yine kişilerin kullanımında biraz tasarruflu olmasını söyleyebilirsiniz.
Bir de 4 kişinin dağıldığı durumda, aranızdaki iletişime dikkat edin. Sonuçta internet paylaşımında mesafe önemli. Bir AVM'ye gidip ayrı yerlere gittiğinizde, birbirinize ulaşmanız gerektiği noktada sorun yaşayabilirsiniz.
Bnesim'den farklı hesap ile (yeni eposta & kullanılmamış kredi kartı) ile yine referans kodu kullanarak benzer paketi almaya devam edebilirsiniz.
-
Fiziki sime gerek yok. E-sim yeterli olacaktır. Mobimatter, BNEsim gibi uygulamalar ile işinizi rahatlıkla halledersiniz.
-
5 gb bnesim almıştım bosna hersek-saraybosnada geçmiyor sanırım. Sadece saraybosnada kullanabileceğim esim tavsiyeniz varmı?
Bosna Hersek, Avrupa BNESim paketinin içerisinde yer almıyor.
Yine BNESim'den devam edersek, 6,29 €'ya 1 GB olan paket mevcut (One time). 5€'luk da referans kodu ile 1,29€'ya mâl edebilirsiniz.
Diğer firmaların kıyaslandığı sayfaya da buradan ulaşabilirsiniz : https://esimdb.com/bosnia-and-herzegovina
-
cevap için çok teşekkür ederim. Bu mobimatterde benesimdeki gibi kod girince indirim yapıyormu bilginiz varmı?
Detaylı paylaşımınız için çok teşekkür ederim hocam, dediklerinizi dikkate alıyor olacağım.
Siz Bnesim uygulamasını kullanıyorsanız referans kod paylaşabilir misiniz, 2,06 euro uygun geldi. One time dan kasıtları tam olarak nedir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X