Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: genclik17 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.014
Cevap
363
Favori
220.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159752061

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159828333

Size kolaylık olması için, ilk sorunuzdan sonra konu başlığındaki mesajlara doğrudan link vererek yardımcı olmaya çalıştım. Fakat mesajdaki ilk 2 mesaja bakmadığınız besbelli. BNEsim tarafında, hangi paketin çalışabileceği, hangi paketin çalışmayacağı apaçık yazıyor.

• jordi J kullanıcısına yanıt

Eğer bnesim e girip güncel paketlere bakarsanız turkcell den veri sağladığı bir paket olmadığını görürsünüz. tüm paketlerde türk telekom görünüyor sağlayıcı olarak hepsinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggPatriot -- 20 Kasım 2024; 12:46:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggPatriot kullanıcısına yanıt

Haklısınız. Görünüm olarak yalnızca Türk Telekom'dan hizmet veriliyor olarak görünmekte.

Fakat, bu konudaki arkadaşların mesajlarından da Bnesim "h1" paketinin Turkcell ile de çalıştığını görebilirsiniz.

Bu konu içerisinde, h1 yazarak arama yaparsanız, ne demek istediğimi anlarsınız.

h1 paket fiyatları zaten yüksek olduğu için, pek de yanaşılmadığını görebilirsiniz.

• Bilgilendirme

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son. 

https://forum.donanimhaber.com/e-sim-referans-paylasimi-ana-konu--160051449

Bu konu haricinde E-SIM ile ilgili referans kodu paylasımı yapmak yasaktır.

• Bnesim maalesef iki gündür etkinleştirme hatası veriyor
    Yaşayan var mı?

• Güncel bilgi olarak paylaşayım KKTC de redteago aktif kullanabiliyorum.

• sadecekampanya S kullanıcısına yanıt

Hocam canlı yardım sayfasından yazınız. yardımcı oluyorlar.

• Selamlar abd gezisi için en mantıklı seçenek hangisi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sah!n kullanıcısına yanıt

Ucuz olsun derseniz,

Bnesim üzerinden paket alabilirsiniz. Referans kodu kullanarak, 5€'luk indirim ile 2.72 €'ya 5 Gb'lik ABD'de T-Mobile üzerinden hizmet alabileceğiniz paketi seçebilirsiniz.

Mobimatter tarafında da, referans kodu kullanarak, sonraki alışveriş için 5$'lık indirim tanımlanarak, 7 Gb - 6.99 $ gibi seçenekler var.

Fiyat olarak yukarıdakilere göre daha pahalı olan, Maya Mobile üzerinden hizmet almıştım Amerika'da, bu firmadaki avantaj ise, hem T-Mobile hem de AT&T operatörleri üzerinden hizmet sağlayabilmekte. Bir diğer telefona da eSIM.sm üzerinden hizmet almıştık, o sanırım yalnızca T-Mobile ile çalışıyordu. Bunda da sorun yoktu aslında.. Seattle-Las Vegas-Los Angeles-San Francisco grubunu kapsayan batı tarafında sorun yaşamamıştık özet olarak.

Diğer karşılaştırma için, https://esimdb.com/usa üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Maya Mobile ve eSIM.sm'yi bu site üzerinden gittiğinizde biraz daha indirimli olabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 22 Kasım 2024; 15:15:31 >

• Merhabalar, 3 veya 4 adet e sim alıcam mısırda kullanmak üzere 4 günlük sizce hangisi mantıklı arkadaşlar tecrübesi olan arkadaşımız yanıtlarsa memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

• Arkadaşlar, roamless adinda bir uygulama var. Yurt dışına gittiğinizde Roamless’ı kullanıyorsunuz, interneti uygun fiyata alıyorsunuz, üstelik eSIM ile çağrı da yapabiliyorsunuz. Ben kullandım, hattı İngiltere üzerinden falan arıyor, yani sorunsuz. Şimdi Black Friday kampanyası var, 10 dolar hediye veriyorlar.

Kim isterse, referans kodumu verebilirim, hem siz kazanırsınız hem de internetin kesilmez. İsteyen yazsın, hemen yardımcı olurum!

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ahmet TahaÖzen 3QDGF A kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar nedir ?

• qcihanq kullanıcısına yanıt

• Ahmet TahaÖzen 3QDGF A kullanıcısına yanıt
    Biraz pahalı gibi değil mi hocam gb bana mı öyle geldi yoksa bne ile karşılaştırınca ?

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.