Çok teşekkürler hocam inceleyeceğim. |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (147. sayfa)
-
-
Merhaba,
Mesajımı inceleyince, Belgrad yerine Belçika'yı kontrol ettiğimi farkettim. Kusuruma bakmayın.
Bnesim - Sırbistan için; (referans kodu ile) 1 Gb-1€, 3 GB-4,79€'ya geliyormuş.
Avrupa paketine dahil olmadığı için, bu şekilde fiyatlandırma oluyor.
(Sırbistan paketlerinin olduğu sayfa (herhangi bir referans vb. içermemektedir, kolaylık olması için paylaşıyorum))
Alternatif firmaları/paketleri de https://esimdb.com üzerinden kontrol edebilirsiniz.
Kendi referans kodumu paylaşmadığım için,
https://forum.donanimhaber.com/e-sim-referans-paylasimi-ana-konu--160051449
bu başlık altında, herhangi bir arkadaşımızın kodunu kullanabilirsiniz.
Bnesim'de "choose data plans" yazan yerde, 3 sekme yer almaktadır. Fiyatlarda da küçük değişiklikler bulunmaktadır.
Plan : 30 günde bir yenilenen paket.
One-Time : Yalnızca tek seferlik aldığınız paket. Yenileme yok.
Pay as you go : Data miktarı sabit, süresiz. Data bitince, aynı paket yenilenir.
One-Time dışındakilerde, kontrolünüz olmadan çekim olabilir. Belki sanal kredi kartı kullanıp limitini 0 (sıfır) TL tutabilirsiniz. Ayarlardan yükleme (top-up) yapmasını kapatabilirsiniz elbette.
-
Estağfurullah hocam, bende sitelerinden bakınca farklı fiyat görmüştüm Avrupa'ya dahil olmadığını gördüm belki ondandır demiştim :) hiç problem değil dediğim gibi uğraşıp yazmışsınız tekrar detaylı paylaşımda yaptınız çok teşekkür ederim.
-
Süresiz data paketleri iyiymiş ama yerelde hangi operatörü kullandıklarını nereden göreceğiz 5G olup olmadığını vesaire sitede bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süresiz olan "Pay as you go" olan paketlerde, dikkat etmeniz gereken ufak tefek konular var.
- Biri 100 Mb altına düşünce, otomatik paket yükle (top-up) yapma seçeneğini kapatmanız faydanıza olur.
- İşi garantiye almak için de, ilk paketi alırken kullandığınız kart olarak, sanal kredi kartı kullanıp, satınalmadan sonra limitini 0'a çekebilirsiniz.
- Daha da garantiye almak için, sistem üzerinden kart numarasını silmenize izin verirse, kartı silersiniz.
Aksi durumda, aldığınız paket bittiğinde, sizden habersiz tekrar üzerine aynı miktar ve ücret ile yükleme yapacaktır.
Bnesim'in yurt dışında hangi firmadan hizmet verdiğini, aslında kendi sayfasında gösteriyordu. Ülkenin içerisine giriş yaptığınızda, "Network" hanesinde yer almakta. Şu an yalnızca BNE logosu ile görünmekte. Fakat velev ki operatör adını görseniz bile, %100 net olarak 5G mi yoksa 4G mi bunu bulabilir misiniz, emin değilim. Sizin için önem arz ediyorsa, belki müşteri hizmetleri ile yazışarak öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.
-
Merhaba MobiMatter dan Sırbistanda kullanmak için "Balkans Special 5 GB" paketini almak istediğim promosyon kodu alanına referans kodu girdiğimde 5$ ödemeden hem düşmüyor geri ödeme olarak ibare çıkıyor.
5$ lık geri ödeme ödeme yaptığımız karta hemen ödsniyor mu yoksa hesabımıza aktarılıyor arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilir mi.
Bir de E-simi gitmeden Türkiye de iken alsak esimi kapatıp karşı ülkeye gittiğimizde açsak oluyor mu daha önce hiç esim kullanmadıkta kusura bakmayın :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mobimatter'de kazanılan 5 usd wallet'a yüklenir. Wallet kullanımı da 16,5 usd (17 de olabilir tam hatırlayamadım şimdi) biriktikten sonra...
Evet e-sim'i burada alıp aktifleştirip, kapatıp, gittiğinde yerde açabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 28 Kasım 2024; 21:54:36 > -
Teşekkür ederim hocam, o zaman direk indirimi düşen bir uyvuşama var mıdır Benesim de direk düşğyor mu mesela biliyor musunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet düşünüyor hatırladığım kadarıyla, deneyebilirsiniz. Paylaşım konusunda benim de kodum var hatta...
-
Tamamdır hocam teşekkürler, özelden referans kod iletebilir misiniz :)
-
Merhaba. Suudi arabistan için uygun esim var mı acaba
Selam arkadaşlar p.tesi mısır a gideceğim telefonum esim desteklemiyor.mısır dan yerel hat almayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba,
Bnesim üzerinden 5€'luk referans kodu kullanarak 1 GB = 1€, 3 GB = 4.70€'ya gelir. Yeni hesap ve kredi kartı kullanarak, yeni hesap oluşturarak, yine referans kodu ile birden fazla alım gerçekleştirebilirsiniz. (One time olan, tek seferlik paket fiyatları üzerinden, indirimli fiyat paylaşılmıştır.)
Alternatif olarak,
https://esimdb.com/saudi-arabia
üzerinden karşılaştırmalı şekilde diğer firmaları görebilirsiniz.
Yine Mobimatter'a bakabilirsiniz. Referans kodu kullandığınızda, ilk alışverişinizde indirim hemen düşmeyip sonraki alışverişiniz için 5$'lık kupon olarak yüklenmekte.
-
Merhaba,
Vaktiniz olsaydı, eSIM desteklemeyen telefonlar için imkan sağlayan sim kartlardan sipariş verebilirdiniz. 5Ber bunlardan biri. Forumda da konusu var. Telefon uyumluluğunuzu başta kontrol etmek koşuluyla, sonraki seyahatleriniz için değerlendirebilirsiniz. 5Ber'in sim kartına eSIM yükleyip kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz.
Yerel hat konusunda, yapacağınız en basit çözüm, havalimanı olacaktır. Uçaktan indikten, ülkeye giriş sağladıktan sonra, operatörlerin alanda dükkanları/stantları oluyor. Uygun paket bulabilirsiniz. (Sharm'da şehir merkezinde hat daha pahalı diye okumuştum.)
-
Dostlar merhaba. Azerbaycan ve Gürcistan turumuz olacak yakında, Almanya için BNesim almıştım, fiyat gayet iyiydi. Fakat bu uygulamada fiyatlar "Azerbaycan ve Gürcistan" için çok yüksek. Bu bölge için daha uygun fiyatlı esim uygulaması var mı bildiğiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X