Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.014
Cevap
364
Favori
220.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    top up yaptığınız BNE ve GB kadar geliyor. ve bu arada BNE yüklemesi yapınca bedava gelmemesi gerekiyor ancak geliyor. ödemeleri o şekilde yapın. önce bne alın sonra cüzdandan harcayın. benim harcamalar şöyle. 10bne aldım 10bne hediye etti. baktım oluyor bir daha aldım. dursun bi köşede

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1684 -- 11 Kasım 2024; 14:15:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• follow F kullanıcısına yanıt

Ben Misir'da havalimanından yerel paket almıştım. 40 GB 7-8 dolar civarındaydı. Alternatif olarak düşünebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Benim hesabımda 20 GB vardı. 10 gb satın aldım, 20 GB yükleme yapıldı.

• Kktc için kullanabileceğimiz e-sim var mı?

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/e-sim-yurt-disi-internet-kampanyalari-tarifen-yurt-disinda-kazigina-son--149448843-3?q=kktc

En son 1 hafta önce KKTC ile ilgili bilgi paylaşılmış. Muhtemelen işinizi görecektir.

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    viofly
    Viofly - eSIM for Travelers and Businesses
    https://www.viofly.com/northern%20cyprus

ben en uygun fiyati burdan buldum. turkcell altyapi, kktc cell’e baglaniyor baya bi gezdik is icin lefkose girne kapali maras guzelyurt iskele vs. gram sorun yasamadim hicbir yerde.

• Bne icin indirim kodum. Haftaya Belcikaya gidicem. Desteklerinizi bekleriz efendim ☺️ ZZETH4H5

• Teşekkür ederim

• İlk kez satın alımlarda;

Mobimatter indirim kodu VISCE65198

Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0

• bnesim 5 euro indirim kodu
    7M5T3QHX

• çin için tavsiyesi olan var mı

• kredi kartı ile harç yatırırken vergi dairesi farkediyor mu? almanya için soruyorum?

• titan1905 T kullanıcısına yanıt

Olur da işler ters gider paranın iade alınması gerekirse o vergi iadesine başvurmanız gerekir...

• Merhaba, Bnesim 5€ ref kodu : B7WBJK1P
    İhtiyacı olan kullansın ben kullanıyorum gayet memnun kaldım.

• XZ0KCFAK
    BNEsim 5 Euro indirim kodu arkadaşlar, ben memnun kaldım tavsiye ederim.
    E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

• mimofdm kullanıcısına yanıt

Hocam benim hat turkcell. Yurtdışı kullanıma kapatınca yurtdisinda cekmiyor . Operatör Manuel de sectirmiyor. Geçişe izin vermiyor. E sim internet kullanımı için telefondan dolasimi mecbur açmak gerekiyor. Tercih edilen mobil ag ile wifi araması secinde wifi aramayı kullanamıyorum. Tercih edilen wifi ile oluyor ancak. Sorunu çözemedim. Turkcel kaynaklı olabilir belki. Bu sorunu nasıl asabilirim

• BNESİM’den çok memnunum, Yurtiçi, Yurtdışı sorunsuz kullanabiliyorum. Yurtiçinde yurtdışı ip aldığı içinde kısıtlamalara takılmıyorum.

BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.

Kod = NUTXW2WU

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,

apply the code: NUTXW2WU

at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 16 Kasım 2024; 3:44:8 >

• E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.
    E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.mobimatter.com
    Buy travel eSIMs for your next trip | MobiMatter
    https://mobimatter.com

Mobimatter öneririm arkadaşlar.

Bizzat sorunsuz kullandım, 15-20 arkadaşıma da kullanırdım, herkes çok memnun kaldı.

Referans Kod : CAKIC60479

Siz ilk defa paket alırken size ait referans kodunuz olmuyor. İlk alımınız sonrasında referans kodunuz oluşturuluyor. Bu sebeple ilk alım sırasında kodumu kullanmanız hem size hem bana yarar.

• BNESIM TAVSİYE EDERİM. TÜM AVRUPADA GEÇERLİ 5G DESTEKLİ UYGUN FİYATLI BİR E-SIM FİRMASI. AŞAĞIDAKİ KODU KULLANARAK ÇOK UYGUN FİYATLI TARİFELER ALABİLİRSİNİZ.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.