E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (143. sayfa)
-
-
Ben Misir'da havalimanından yerel paket almıştım. 40 GB 7-8 dolar civarındaydı. Alternatif olarak düşünebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim hesabımda 20 GB vardı. 10 gb satın aldım, 20 GB yükleme yapıldı.
Kktc için kullanabileceğimiz e-sim var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son 1 hafta önce KKTC ile ilgili bilgi paylaşılmış. Muhtemelen işinizi görecektir.
-
ben en uygun fiyati burdan buldum. turkcell altyapi, kktc cell’e baglaniyor baya bi gezdik is icin lefkose girne kapali maras guzelyurt iskele vs. gram sorun yasamadim hicbir yerde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bne icin indirim kodum. Haftaya Belcikaya gidicem. Desteklerinizi bekleriz efendim ☺️ ZZETH4H5
Teşekkür ederim
İlk kez satın alımlarda;
Mobimatter indirim kodu VISCE65198
Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0
-
bnesim 5 euro indirim kodu
7M5T3QHX
çin için tavsiyesi olan var mı
-
kredi kartı ile harç yatırırken vergi dairesi farkediyor mu? almanya için soruyorum?
-
Olur da işler ters gider paranın iade alınması gerekirse o vergi iadesine başvurmanız gerekir...
-
Merhaba, Bnesim 5€ ref kodu : B7WBJK1P
İhtiyacı olan kullansın ben kullanıyorum gayet memnun kaldım.
-
Hocam benim hat turkcell. Yurtdışı kullanıma kapatınca yurtdisinda cekmiyor . Operatör Manuel de sectirmiyor. Geçişe izin vermiyor. E sim internet kullanımı için telefondan dolasimi mecbur açmak gerekiyor. Tercih edilen mobil ag ile wifi araması secinde wifi aramayı kullanamıyorum. Tercih edilen wifi ile oluyor ancak. Sorunu çözemedim. Turkcel kaynaklı olabilir belki. Bu sorunu nasıl asabilirim
BNESİM’den çok memnunum, Yurtiçi, Yurtdışı sorunsuz kullanabiliyorum. Yurtiçinde yurtdışı ip aldığı içinde kısıtlamalara takılmıyorum.
BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.
Kod = NUTXW2WU
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: NUTXW2WU
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 16 Kasım 2024; 3:44:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Mobimatter öneririm arkadaşlar.
Bizzat sorunsuz kullandım, 15-20 arkadaşıma da kullanırdım, herkes çok memnun kaldı.
Referans Kod : CAKIC60479
Siz ilk defa paket alırken size ait referans kodunuz olmuyor. İlk alımınız sonrasında referans kodunuz oluşturuluyor. Bu sebeple ilk alım sırasında kodumu kullanmanız hem size hem bana yarar.
BNESIM TAVSİYE EDERİM. TÜM AVRUPADA GEÇERLİ 5G DESTEKLİ UYGUN FİYATLI BİR E-SIM FİRMASI. AŞAĞIDAKİ KODU KULLANARAK ÇOK UYGUN FİYATLI TARİFELER ALABİLİRSİNİZ.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X