kosova için en uygun fiyat nedir acaba? |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (142. sayfa)
-
-
ne açıdan derin hocam ?
-
Bnesim yeni hesap açarak 500mb interneti 1euroya alabilirsiniz.
Birkaç hesap ve farklı kredi kartı ile daha uyguna gelir. Diğer türlü pahalı gözüküyor
5euro indirim kazandıran kod 1S0Z86FE
-
İlk kez satın alımlarda;
Mobimatter indirim kodu VISCE65198
Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0
-
Hocam kodlar ilk alım için geçerlidir. Siz 2. kez alıyorsanız kodlar geçerli olmaz, yeni mail adresi ile hesap açıp alabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: betimkabul etmedi
BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.
Kod = 4M65QJBK
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: 4M65QJBK
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
https://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
-
-
İyi akşamlar mobimatter ı italya isviçre ve ispanyada kullanma şansım oldu. Gayet başarılı ve 5G ile uyumlu idi. Bir diğer özelliği bazı e simlerde olmayan hüvresel veri ile internet paylaşımı yapmak da mümkün idi. Yurtdışında sim kart kullanacak arkadaşlara öneririm
KADIR49163 referans kodu ile e sim alırsanız indiriminiz olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli07 -- 8 Kasım 2024; 22:9:0 > -
-
Bnesim paketi aldıysanız email ile bildirim geliyor kampanya zamanı.
-
Mobimatter da indirimi olan var mı?
Rusya için e-sim almam gerekiyor da -
İlk kez satın alımlarda;
Mobimatter indirim kodu VISCE65198
Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0
-
Bu mısır için geçerli mi?
-
BNESİM paketinde mısır mevcut,quote:
Orijinalden alıntı: followBu mısır için geçerli mi?
Resim 1
Bu “subscription” seçtiğinizde paketi aldıktan sonra uygulama üzerinden iptal ediniz, yoksa aylık otomatik yenilenir. Bir ileri adımda 100 mb yazanı pasif duruma getirin 100 mb kalınca otomatik hesabınızdan ödeme alır, Sanal kart oluşturun ödeme yaptıktan sonra sanal kartınızı iptal edebilirsiniz.
Resim 2
BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.
Kod = NUTXW2WU
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: NUTXW2WU
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 9 Kasım 2024; 9:6:32 >
-
Evet mısır için de EMSMDE7V 5 euro indirim kodunu kullanabilirsiniz.
-
Mobimatter çoğu ülkede geçerli ve çekim gücü gayet iyi. KADIR49163 referans kodu ile alırsanız indirimden faydalanabilirsiniz
-
-
bne simde hali hazırda bazı yerlerde turkcell çekmediğinde türk telekom üzerinden çalıştığı için yedek net hattı olarak kullanıyordum. işime yarıyor, süresiz olarak 10gb 106₺ yükleme yaptım. 20GB olarak bana geldi. çok iyi
-
Ben de gördüm kampanyayı ama topup yaptığımız kadar mı yoksa topup yapılan hesabın tamamını mı x2 yapacak emin olamadım. 70 gb var, 10gb eklediğimde +10 mu olur +80 mi?
-
makedonya için konuşuyorum bnesim tamamen çöp. 3g çekiyor ve sürekli kopuyor. parayı çöpe attık. bunu silip firsty aldım günlük 1.5 euro. 5g çekiyor ortalama hız 40mbps.
3 euro indirim isteyen olursa kod veririm özelden. sizin ref kodunuz ilk satın almadan sonra açılıyor. yakın zamanda başka yurtdışı planım yok o yüzden benim işime yaramaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 11 Kasım 2024; 13:31:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X