Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.015
Cevap
364
Favori
220.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kosova için en uygun fiyat nedir acaba?

• emirkanim kullanıcısına yanıt

ne açıdan derin hocam ?

• OMREG O kullanıcısına yanıt

Bnesim yeni hesap açarak 500mb interneti 1euroya alabilirsiniz.

Birkaç hesap ve farklı kredi kartı ile daha uyguna gelir. Diğer türlü pahalı gözüküyor

5euro indirim kazandıran kod 1S0Z86FE

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.
  • İlk kez satın alımlarda;

Mobimatter indirim kodu VISCE65198

Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0

• quote:

Orijinalden alıntı: betim

kabul etmedi

Hocam kodlar ilk alım için geçerlidir. Siz 2. kez alıyorsanız kodlar geçerli olmaz, yeni mail adresi ile hesap açıp alabilirsiniz.

BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.

Kod = 4M65QJBK

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,

apply the code: 4M65QJBK

at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

https://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185

• Bnesim ilk alımda geçerli 5€ indirim kodu: 2GMTPX19

11.11 tarihine kadar herhangi bir paket alıp 11.11 tarihinde mevcut paketinize ekleme yaparsanız 2 katı data veriyor.

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.
  • İyi akşamlar mobimatter ı italya isviçre ve ispanyada kullanma şansım oldu. Gayet başarılı ve 5G ile uyumlu idi. Bir diğer özelliği bazı e simlerde olmayan hüvresel veri ile internet paylaşımı yapmak da mümkün idi. Yurtdışında sim kart kullanacak arkadaşlara öneririm

KADIR49163 referans kodu ile e sim alırsanız indiriminiz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli07 -- 8 Kasım 2024; 22:9:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tendürek

Bnesim ilk alımda geçerli 5€ indirim kodu: 2GMTPX19

11.11 tarihine kadar herhangi bir paket alıp 11.11 tarihinde mevcut paketinize ekleme yaparsanız 2 katı data veriyor.

Bu kampanyalar nereden gelir, link atabilir misiniz

• emirkanim kullanıcısına yanıt

Bnesim paketi aldıysanız email ile bildirim geliyor kampanya zamanı.

• Mobimatter da indirimi olan var mı?

Rusya için e-sim almam gerekiyor da
  • anl_clk A kullanıcısına yanıt

İlk kez satın alımlarda;

Mobimatter indirim kodu VISCE65198

Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0

• onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt

Bu mısır için geçerli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: follow

Bu mısır için geçerli mi?

BNESİM paketinde mısır mevcut,

Resim 1

Bu “subscription” seçtiğinizde paketi aldıktan sonra uygulama üzerinden iptal ediniz, yoksa aylık otomatik yenilenir. Bir ileri adımda 100 mb yazanı pasif duruma getirin 100 mb kalınca otomatik hesabınızdan ödeme alır, Sanal kart oluşturun ödeme yaptıktan sonra sanal kartınızı iptal edebilirsiniz.

Resim 2

BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.

Kod = NUTXW2WU

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,

apply the code: NUTXW2WU

at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 9 Kasım 2024; 9:6:32 >

• follow F kullanıcısına yanıt

Evet mısır için de EMSMDE7V 5 euro indirim kodunu kullanabilirsiniz.

• Mobimatter çoğu ülkede geçerli ve çekim gücü gayet iyi. KADIR49163 referans kodu ile alırsanız indirimden faydalanabilirsiniz

• bnesim 11.11 kampanyası yapmış. topup yaptığınız kadar hediye veriyor. cüzdana BNE yüklemesi yaptığım kadar BNE hediye verdi ve ayrıca topup yaptığım esim hattıma da GB olarak da bi o kadar GB hediye verdi.
    sonuç olarak
    10euro ya 20bne ve
    9,87euro ya da 10gb europe sınırsız süreli almış oldum. değerlendirin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1684 -- 11 Kasım 2024; 13:1:43 >

• bne simde hali hazırda bazı yerlerde turkcell çekmediğinde türk telekom üzerinden çalıştığı için yedek net hattı olarak kullanıyordum. işime yarıyor, süresiz olarak 10gb 106₺ yükleme yaptım. 20GB olarak bana geldi. çok iyi

• alper1684 A kullanıcısına yanıt

Ben de gördüm kampanyayı ama topup yaptığımız kadar mı yoksa topup yapılan hesabın tamamını mı x2 yapacak emin olamadım. 70 gb var, 10gb eklediğimde +10 mu olur +80 mi?

• makedonya için konuşuyorum bnesim tamamen çöp. 3g çekiyor ve sürekli kopuyor. parayı çöpe attık. bunu silip firsty aldım günlük 1.5 euro. 5g çekiyor ortalama hız 40mbps.

3 euro indirim isteyen olursa kod veririm özelden. sizin ref kodunuz ilk satın almadan sonra açılıyor. yakın zamanda başka yurtdışı planım yok o yüzden benim işime yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 11 Kasım 2024; 13:31:8 >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.