Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.015
Cevap
364
Favori
220.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Bnesim kullanıyorum. Şimdiye kadar bir çok avrupa ülkesinde kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Bnesim Avrupa paketini alabilirsiniz. Şu an 30 günlük 5 gb paketi 7,06€ - 10gb paketi 13,51€ görnüyor. İlk defa kullanacaksanız aşağıda paylaştığım referans kodumla veya dilediğiniz başka bir referans koduyla yukarıdaki fiyatlar üzerinden 5€ indirim alabilirsiniz. Sorunsuz bir kullanım dilerim.

Bnesim 5€ indirim kodu: 2GMTPX19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tendürek T kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim peki benim gidiş tarihim 14 kasım, şimdi mi alayım ? yoksa gidiş günü mü ? dönüş 22 kasım

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Bence şimdi alabilirsiniz çünkü zaten 30 gün geçerli. Hem gitmeden burada da deneme yaparsınız, gittiğinizde direkt kullanmaya başlarsınız. Ben aralıklı ve sürekli yurt dışına çıktığım için süre limiti olamayan paketleri kullanıyorum. Böyle bir imkan da var. İleride tekrar yurt dışına çıkma durumunuz varsa o paketlere de göz atabilirsiniz.

IOS uyumlu mu peki ?_

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Herkese selamlar e sim ihtiyacım var destinasyon çekya . 10 gün kalacağım ama avusturya ve almanya ya girip çıkacağım. Ne almamı önerirsiniz 10 gün için 10-15 gb yeter

BNESİM Avrupa paketi alın hocam, ben kullandım sorun olmadı, şuanda kullanıyorum TÜRKİYE’de

BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.

Kod = 4M65QJBK

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,

apply the code: 4M65QJBK

at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

Resim paket

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

IOS uyumlu mu peki ?_

Sorun olmuyor, E-Sim ekliyorsunuz.

• quote:

IOS uyumlu mu peki ?_

1 aylık paketlerin süreleri

Ekleme basit hocam

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

Ayarı bu şekilde Resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 2 Kasım 2024; 0:44:27 >

• emirkanim kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam peki benim hattım tcell, yurt dışı aramaları açık , yurt dışı internet kapalı, eşimle beraber gideceğiz yaptığımız plan şu şekilde hep yanımda olacağı için benim hotpoint açık kalacak o bana bağlanacak şeklinde ama onada alsam mı acaba aylık. Siz deneyimlisiniz ne dersiniz. Beni arayanlara ben w.app üzerinden dönüş yapmayı planlıyorum.

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Ben iphone 11'de kullanıyorum. Esimli tüm telefonlarla uyumlu. Önce siz uygun bir paket alın sonra sizin referans kodunuzla eşiniz de uygun bir paket alsın. İnterneti paylaşmaya hiç gerek yok zaten 5€ indirim koduyla bedavadan biraz pahalıya gelecek, çile çekmeye gerek yok. Diğer türlü birbirinizden hiç ayrılamamanız gerekir ve sürekli olarak paylaşılan telefonun şarjı bitecek. Ben eşimle bunu daha önceden deneyimlemiş biri olarak siz tavsiyem ayrı olarak almanız. Ayrıca wifi arama olayıyla Türkiye hattınız zaten normal şekilde aktif olacak, illa ki whatsapp kullanmak zorunda değilsiniz.

• quote:

Çok teşekkürler hocam peki benim hattım tcell, yurt dışı aramaları açık , yurt dışı internet kapalı, eşimle beraber gideceğiz yaptığımız plan şu şekilde hep yanımda olacağı için benim hotpoint açık kalacak o bana bağlanacak şeklinde ama onada alsam mı acaba aylık. Siz deneyimlisiniz ne dersiniz. Beni arayanlara ben w.app üzerinden dönüş yapmayı planlıyorum.

Hotspot devamlı açık olursa telefonun şarjı çabuk biter, eşinizede alabilirsiniz. Veya arada bir wifi açıp bağlantı kurar. Otellerde, park alanlarında ve alışveriş merkezlerinde genellikle ücretsiz wifi mevcut hocam. Size ve eşinizede alabilirsiniz, kendim 2 ayrı E-sim almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 2 Kasım 2024; 0:47:7 >
  • emirkanim kullanıcısına yanıt

Avrupa paketini trde kullanırken imei kaydı istiyor mu hocam?

Esim İnterneti ile wifi arama yapamıyorum bir türlü olmadı. Tüm ayarları denedim . Siz nasıl yapıyorsunuz hocam

• şuanda 5 gb süresiz paket 2 euro civarına geliyor.

3 gb alabilirsin yada seyahat süren belli ise 30 günlük paket seçebilirsin.

Bu indirim kodu geçerli: D0VAB89H

• D0VAB89H indirim kodu ile BNESIM üzerinden Tüm Avrupada geçerli indirimli süresiz paket alabilirsiniz. Üstelik birçok ülkede 5G destekliyor.

siteye üye olup size uygun e-sim paketini seçin ve ödeme sayfasında indirim kodunu kullanın.

https://my.bnesim.com/pricing.php?country=europe&data_section=2&from_page=connection_status&default_type=esim_only

indirim Kodu: D0VAB89H

• flaminks09 F kullanıcısına yanıt

Hücresel veriyi esim olarak seçiyorum. Başka hiçbir ayar yapmama gerek kalmıyor.

Esim'i açınca saptanmış ses hattı'nın kullandığınız yerel operatörde olduğundan emin olun.

Bir diğer husus, SIM'ler menüsü altında kullandığınız operatörü seçin ve "Wi-Fi ile Arama" özelliğinin açık olduğundan emin olun.

Ben pttcell kullanıyorum. Roaming kapalı. O yüzden yurt dışına çıkınca acaba faturaya bir şey yansır mı derdi de olmuyor.

• Arkadaslar bu aksam fasa gidicez. En uygun hangisi? 7 gun 3-5 gb yeterli.

• İlk kez satın alımlarda;

Mobimatter indirim kodu VISCE65198

Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0

• quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

Arkadaslar bu aksam fasa gidicez. En uygun hangisi? 7 gun 3-5 gb yeterli.
    BNESİM uygun tabi, ama orada sıkıntı olur mu olmaz mı bilemedi. Yurtdışı ve Yurtiçi kullanımlarında hiç sorun yaşamadım. resimde Fas paketi mevcut

BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.

Kod = 4M65QJBK

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,

apply the code: 4M65QJBK

at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 2 Kasım 2024; 19:34:58 >

Hocam roaming i telefon ayarlarından mi kapatıyorsunuz. Yoksa pttcel internet sitesinden hat ayarlarından mi

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.