< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (138. sayfa)
-
-
merhabalar yuakrida bir arkadasin kodunu kullandim tesekkurler.
benim sorum
istedigimiz kadar yeni hesap alabiliyor mu? yeni emial yeterli mi?
bir de telefon degistirirsek yeni hatta aktarma oluyor mu?
-
İstediğiniz kadar yeni mail ile alabilirsiniz, ama yeni telefona yada başka bir telefona aktif olan E-SİM’i aktaramıyorsunuz. Yeniden almanız gerekiyor. Ben denedim olmadı. Bilen varsa yazabilir hocam.quote:
Orijinalden alıntı: voodoo childmerhabalar yuakrida bir arkadasin kodunu kullandim tesekkurler.
benim sorum
istedigimiz kadar yeni hesap alabiliyor mu? yeni emial yeterli mi?
bir de telefon degistirirsek yeni hatta aktarma oluyor mu?
BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.
Kod = NUTXW2WU
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: NUTXW2WU
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 22 Ekim 2024; 9:1:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Diğer firmaları bilmiyorum ama mobimatter $3 istiyor telefon değiştirmek için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bende paket alıcam ama bu sınırsız verinin olayı nedir çözemedim. Günlük sınırsız internet mi sağlıyor? Sağlıyorsa “yüksek hızlı veri tükenince” diyor. Bu veri ne zaman tükeniyor limiti nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Redteago günlük sınırsız paket 0,70$
RedTeaGo 3$ indirim sağlayan kod : CANE0058
https://esim.redteago.com/tr/esim-europe
Paylaştığım mesajda yer alıyordu, tekrar paylaşayım.
Sınırsız paket günlük 300 mb'a kadar yüksek hız sağlıyor.
Sonrasında ise 48kb/sn.
- Hız Politikası: Temel sınırsız paket, 300 MB yüksek hızlı veri sağlar; yüksek hızlı veri tükenince 48 KB/sn hızda sınırsız kullanım sunar. Yüksek hızlı veri her 24 saatte bir yenilenir.
-
-
one time tek seferlik subs olan abonelik gibi her ay yenilenir daha uyguna almak isterseniz sanal kart girin abonelik şeklinde alın diğer aylar kullanmak istemezseniz para çekmez veya unutmazsanız aboneliği durdurursunuz.
-
3 gün için "tarifem yurt dışında geçerli" paketini tanımlatmak da iş görür. Günlüğü 200TL falandı diye hatırlıyorum. Hele de tarifedeki internet hakkı yüksekse rahat ettirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone'a oyle bir secenek var yaklastirinca ama esim firmaniz izin vermiyor iletisime gecin diyor.
sabah plani satin aldim, aksam iphone 16 pro max aldim :D eskisinde kaldi ya. neyse yeni plan alacagim artik.
-
merhaba arkadaşlar, yurt dışına çıkacağım esimi yurt dışına açtım, fiziksel simi bunun üzerinden kullanabilir miyim yurt dışı ücreti ödemeden, nasıl oluyor bu tür işlemler? telefon iphone
-
kıbrıs için en uygun paket nerede acaba
-
-
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde her paketin çalışmayabileceğini unutmamanız gerekir.
O yüzden her "Cyprus" yazan paketin çalışacağını sanmayın. Bence bu durum, fiyatından daha önemli bir konu.
Olası paketler ile ilgili ise, daha 2-3 gün önce, konu içerisinde bir sayfa öncede ilgili mesajlara ulaşabilirsiniz.
-
8 gün yurtdışında olacak şekilde Balkanlar Turu'na çıkacağım. (Sırbistan, Bosna Hersek, Karadağ, Arnavutluk, Makedonya) Kendi hattımın 3 gün yurt dışı bedava hakkı var.
Bu tura çıkan varsa hangi esim'i almalıyım,tavsiye alabilir miyim? Ya da farklı bir önerisi olan var mıdır?
-
Malum 29 Ekim tatili ile yurtdışı tatili yapanlar çok olur.
Kısaca tavsiyelerim:
AB ÜLKESİ
Eğer Avrupa Birliği ülkelerinden birine gidecekseniz 5€ indirim kuponu ile tüm AB ülkelerinde geçerli 5GB BNE Sim (30 gün) öneririm. Size maliyeti 2,06 € olacaktır.
BNE-sim 5€ indirim sağlayan kod : 93UCQE70
Eğer 2 gün kalacaksanız Redteago da alabilirsiniz.
Günlük sınırsız internet 0,70 $. İlk 300 mb yüksek hız (5G/4G sonrasında 48kb/sn)
RedTeaGo 3$ indirim sağlayan kod : CANE0058
Hem BNEsim hem Redteago ile hotspot yapabilirsiniz ama bence gerek yok :)
KKTC
Kıbrıs'ta Redteago Avrupa 37 Ülke paket alırsanız Turkcell anlaşması olduğundan sorun yaşamazsınız. Rum kesimine yakın bölgelerde Rum hattı roaming yapar.
https://esim.redteago.com/tr/esim-europe
Redteago Kapsam:
Almanya
Vodafone 5G
E-Plus 5G
O2 5G
Avusturya
3 5G
Belçika
Proximus 5G
Orange 5G
BASE 5G
Birleşik Krallık
O2 5G
Vodafone 5G
3 5G
T-Mobile 4G
Bulgaristan
A1 4G
Vivacom 5G
GLOBUL 4G
Danimarka
3 5G
Telia 5G
Nuuday 4G
Estonya
EMT 5G
Elisa 5G
Tele 2 4G
Finlandiya
Elisa 5G
MOCN 5G
Sonera 5G
Fransa
Orange 5G
SFR 5G
Free Mobile 5G
Bouygues 5G
Hollanda
Vodafone 5G
KPN 5G
Hırvatistan
Tele2 5G
A1 5G
Karadağ
Telenor 5G
m:tel CG 4G
Kıbrıs
Vodafone 5G
MTN 5G
PrimeTel 4G
Letonya
LMT 5G
Tele2 5G
Bite 4G
Lihtenştayn
Orange 5G
FL1 5G
Litvanya
Omnitel 5G
BITE 4G
Tele 2 4G
Lüksemburg
LuxGSM 5G
Tango 5G
Orange 5G
Macaristan
Telenor 5G
Vodafone 4G
Malta
Vodafone 5G
GO 5G
Melita 5G
Moldova
Orange 4G
Unité 4G
Norveç
NetCom 5G
Polonya
Orange 5G
Play 5G
Portekiz
Vodafone 5G
Optimus 5G
TMN 5G
Romanya
Vodafone 5G
Digi.Mobil 5G
Orange 5G
Slovakya
Orange 5G
O2 5G
Slovenya
A1 4G
IPKO 5G
Tušmobil 5G
Sırbistan
Telenor 4G
mt:s 3G
A1 4G
Türkiye
Turkcell 5G
Türk Telekom 5G
Ukrayna
Kyivstar 4G
life:) 4G
Yunanistan
Vodafone 5G
Wind 5G
Çek Cumhuriyeti
O2 5G
Vodafone 5G
İrlanda
Vodafone 5G
3 3G
Meteor 5G
İspanya
Vodafone 5G
Orange 5G
Yoigo 4G
movistar 5G
İsveç
Telia 5G
3 5G
Sweden 3G 5G
Tele2 5G
İsviçre
Sunrise 5G
Orange 5G
İtalya
Vodafone 5G
ILIAD 5G
Wind 5G
İzlanda
Síminn 5G
Nova 5G
Forumda sorulan soruların hepsini tek videoda topladım👇
Video İçeriği
00:00 E-sim nedir?
02:36 BNE-sim 7€ indirim kodu
03:45 Google play'den / appstore BNE-sim indirme
04:55 BNE-sim ile 2 kat GB
09:57 BNE-sim paketi uygulamadan nasıl satın alınır?
11:11 BNE-sim indirim kodu girme
12:55 E-sim nasıl yüklenir?
13:25 QR kod taratarak e-sim ekleme
14:50 E-sim kaldırma
15:31 E-sim telefon arama ayarları
16:27 Wifi arama nasıl yapılır?
17:51 Tercih edilen mobil ağ e sim ile Wifi arama
19:32 RedTeaGO e sim arama paketi
20:05 RedTeaGO indirim kodu
21:00 BNEsim Türkiye e sim hız testi
CC DigitalworksyoutubeŞu an BNE-sim ile Türkiye'de geçerli 20 GB internet sadece 1 Euro'ya satın alınabiliyor. 1 Euro'ya Avrupa ülkelerinde kullanmak isterseniz ise 10 GB'lık paket alabiliyorsunuz. Videoda e-sim nasıl yüklenir? E sim kart nasıl aktifleştirilir adım adım anlattım. E sim nedir? gibi soruları cevapladım. Videoda wifi arama servisi nedir? Wifi ile arama nasıl yapılır onu anlatıyorum. Hatta wi-fi yerine e-sim ile nasıl wifi arama yapılır ona da değindim. Anlatmış olduğum videoda Samsung Note serisi telefon kullandım. Bu durum iphone serisi iphone 15/14/13/12, iphone 15/14/13/12 pro, iphone 16/15/14/13/12 pro max serisi telefonlarda, android tabanlı telefonlarda da aynı olacaktır. Videoda iphone wifi arama açma sorusunun da cevabnı bulacağınızı düşünüyorum. Videoda Turkcell wifi arama açma hakkında bilgi verdim. Türk Telekom ve Vodafone kullanan sim kartlar için de durum benzerdir. Yurtdışında wifi arama hizmetini kullarak yerel gsm operatörünüzün sunmuş olduğu arama özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullanım servisini nasıl kapatabilirsiniz ya da nasıl aktif edebilirsiniz bunun cevabı da videoda. Gsm operatörleri yurtdışı paketlerinde günlük ciddi fiyatlar talep ederken BNEsim, RedteaGo,Mobimatter, Airalo, Holafly gibi e-sim sağlayıcılar ile uygun ücrete hizmet alabilirsiniz. Bu videoda e-simden fiziksel sim karta geçiş ücreti, esim io, e sim kaç defa yapılır, maya e sim , turkcell esim aktifleştirilemiyor sorularının cevabı yer almamaktadır. Videoda wifi arama servisi nedir? Wifi ile arama nasıl yapılır onu anlatıyorum. E sim nedir? Anlatmış olduğum videoda Samsung Note serisi telefon kullandım. Bu durum iphone serisi iphone 15/14/13/12, iphone 15/14/13/12 pro, iphone 15/14/13/12 pro max serisi telefonlarda, android tabanlı telefonlarda da aynı olacaktır. Videoda iphone wifi arama açma sorusunun da cevabnı bulacağınızı düşünüyorum. Videoda Turkcell wifi arama açma hakkında bilgi verdim. Türk Telekom ve Vodafone kullanan sim kartlar için de durum benzerdir. Yurtdışında wifi arama hizmetini kullarak yerel gsm operatörünüzün sunmuş olduğu arama özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullanım servisini nasıl kapatabilirsiniz ya da nasıl aktif edebilirsiniz bunun cevabı da videoda. Gsm operatörleri yurtdışı paketlerinde günlük ciddi fiyatlar talep ederken RedteaGo,Mobimatter, Airalo, Holafly gibi e-sim sağlayıcılar ile uygun ücrete hizmet alabilirsiniz. #reklam Bu videoda e-simden fiziksel sim karta geçiş ücreti, esim io, e sim kaç defa yapılır, maya e sim , turkcell esim aktifleştirilemiyor sorularının cevabı yer almamaktadır. #travel #esim Full List of supported phone models Apple phones that support eSIM iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini (coming soon to US iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone SE (2020) iPad Air (3rd Generation) iPad Pro (3rd Generation) iPad Mini (5th Generation) Google phones that support eSIM Google Pixel 3/XL Google Pixel 3a/XL Google Pixel 4/XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2/XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Samsung phones that support eSIM Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 Ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ Samsung Galaxy S21+ Ultra Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 Samsung Galaxy Z Fold3 Samsung Note 20+ 00:00 E-sim nedir? 02:36 BNE-sim 7€ indirim kodu 03:45 Google play'den / appstore BNE-sim indirme 04:55 BNE-sim ile 2 kat GB 09:57 BNE-sim paketi uygulamadan nasıl satın alınır? 11:11 BNE-sim indirim kodu girme 12:55 E-sim nasıl yüklenir? 13:25 QR kod taratarak e-sim ekleme 14:50 E-sim kaldırma 15:31 E-sim telefon arama ayarları 16:27 Wifi arama nasıl yapılır? 17:51 Tercih edilen mobil ağ e sim ile Wifi arama 19:32 RedTeaGO e sim arama paketi 20:05 RedTeaGO indirim kodu 21:00 BNEsim Türkiye e sim hız testi Size 7€ bonus sağlayan #BNEsim kodu : 93UCQE70 Size 3$ bonus sağlayan #RedteaGo kodu : CANE0058https://www.youtube.com/watch?v=OVbG06HzvXs&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X