İlk kez satın alımlarda; Mobimatter indirim kodu VISCE65198 Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0 |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (139. sayfa)
-
-
uk fiziksel hattımı esime taşıyabilir miyim?
-
Hocam Bnesim local plandan gittiğin ülkelerde teker teker satın alarak kullanabilirsiniz. Mobimatterde ise balkan paketi bulunuyor ordan paketi alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıbrıs için son durum nedir arkadaşlar. Kaç sayfa okudum herkes bir şey söylemiş. Yarın gidiyorum 5 gün için 3-5 gb yeterli olur. Nerden almak lazım
E-SIM'i gitmeden denemenin bir yolu var mıdır? Sırbistan için paket aldım yarın gidiyorum ama Türkiyede deneyince bağlanmıyor hani roaming ile falan sinyal alır mıyım diye denedim olmadı. İnşallah çalışır orada.
-
Eğer avrupa paketi aldı iseniz Türkiye'den de bağlanabilirsiniz. Bağlantı ayarlarını kontrol ediniz.
Sadece Sırbistan paketi almışsınız, TÜRKİYE’de çalışmaz.quote:
Orijinalden alıntı: CordaroneE-SIM'i gitmeden denemenin bir yolu var mıdır? Sırbistan için paket aldım yarın gidiyorum ama Türkiyede deneyince bağlanmıyor hani roaming ile falan sinyal alır mıyım diye denedim olmadı. İnşallah çalışır orada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.esimtr.com sitemizde HOSGELDIN5 kuponunu kullanabilirsiniz. Her türlü sorunuz için whatsapp butonu üzerinden bize ulaşıp destek alabilirsiniz.
-
Ben 5 gb'lik paketi almaya çalıştığımda 7,06 € olan ücret kod girince 2,06 €'ya düşüyor. Nasıl 1 €'ya alabiliyorsunuz?
-
- BNESİM HIZLI YÜKLEME NASIL YAPILIR?
- Google play veya Appstordan resimdeki uygulamayı indirin.
- *** 2 Adet uygulama var bir tanesi sosyal medya bir tanesi mobil veri paketleri. sizin indireceğiniz mobil veri paketi olacak.
- *** Uygulamayı indirdikten sonra Registera tıklayıp İsminiz ve Mailiniz ile kayıt olun.
- *** Mailinize gidip Bnesimden gelen maili onaylayınız.
- *** Daha sonra tekrar uygulamaya gidin.
- *** Local plan ve Regional plan olmak üzere iki kısım var. Türkiye'de kullanmak istiyorsanız Türkiye'yi seçip şuan kampanyada olan 10 gb 7.08 euro olan bölümü seçiyorsunuz. Kampanya referans kodunu girdiğinizde fiyat 1 Euroya düşüyor. başka kampanya ile birleşip 10 gb 20 gb yükseliyor.
- *** Yurt dışı ise örenğin avrupayı seçerseniz 32 ülkede geçerli olan 5 gb 7.06 euro olan kısmı yine referans kodu girildiğinde 1 euro fiyata düşüyor. ama bunda Türkiye'deki gibi 2 kat internet yok!
- *** 5GB seçtikten sonra ödeme sayfasına yönlendirme başlayacak. İster Arkadaşınızın ister X1DBGS7G Referans kısmına yazın.Fiyat otomatik olarak 1 euroya düşecektir. Eğer ileri tarihli gidecekseniz gitme tarihine yakın aktivasyon yapabilirsiniz. bunun için sayfanın üstündeki Schedule Activation kısmını açın. gelecek tarih kısmını istediğiniz tarihi girin. ödeme google pay ile yapılıyor. burada kredi kartı ekleme kısmı var. Payment Method kısmına Kredi kartını ekliyorsunuz. Daha sonra bunu silebiliyorsunuz. ödeme yapıyorsunuz. bu kadar
- BNESİM (E-SİM) TELEFONA HIZLI AKTİVASYON YAPMA
- *** Yukarıdaki satın alma işlemini tamamladıktan sonra mailinize karekodun yer aldığı mail gelecek.
- *** Karekodu başka bir telefon ile fotoğraf çek veya maili pc de aç!
- *** Android telefon işlemi için!!!
- *** Telefon ayarlar kısmına git
- *** Bağlantılar kısmını aç
- *** Sim Yöneticisini aç
- *** eSim ekle kısmını aç
- *** QR Kodunu tara kısmını açarak başka telefon ile veya pcde açtığınız karekodu okut. işlem tamamlandığında E-sim aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
- Referans kodu:
X1DBGS7G
-
Merhaba,
Bnesim ref kod : B7WBJK1P
Mobimatter ref kod : UYELI40973
arkadaşlar bu esim de tarattıgımız qr kod nedeniyle telefona virüs girme olasılıgı var mıdır ? özellikle redteagon da ki çin lokasyonunda ?
iphone telefonumu esim üzeirnden 4 ay daha aktif etmek istiyorum ama bu virüs mevzusu yüzündne çekinyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 30 Ekim 2024; 22:58:32 > -
Şuana kadar BNESİM sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye eserim.
BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.
Kod = 4M65QJBK
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: 4M65QJBK
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok derin konular hocam,quote:
Orijinalden alıntı: condemned890arkadaşlar bu esim de tarattıgımız qr kod nedeniyle telefona virüs girme olasılıgı var mıdır ? özellikle redteagon da ki çin lokasyonunda ?
iphone telefonumu esim üzeirnden 4 ay daha aktif etmek istiyorum ama bu virüs mevzusu yüzündne çekinyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok
-
Pek çok ülkede esim kullandım ve en çok BNEsim ve Redteago firmalarından memnun kaldım. Sizin için hangisi uygunsa onu tercih edebilirsiniz.
Avrupa'da 32 ülkede 30 gün süreyle kullanabileceğiniz 5GB esim internet 'i 2,06€ alabilirsiniz.
BNE-sim 5€ indirim sağlayan kod : 93UCQE70
Eğer 2 gün kalacaksanız Redteago da alabilirsiniz.
Günlük sınırsız internet 0,70 $. İlk 300 mb yüksek hız (5G/4G sonrasında 48kb/sn)
RedTeaGo 3$ indirim sağlayan kod : CANE0058
Her iki firmada Hotspot yapabilirsiniz.
Daha önce oluşturduğum pek çok sorunuza cevap bulabileceğim videom.
CC DigitalworksyoutubeŞu an BNE-sim ile Türkiye'de geçerli 20 GB internet sadece 1 Euro'ya satın alınabiliyor. 1 Euro'ya Avrupa ülkelerinde kullanmak isterseniz ise 10 GB'lık paket alabiliyorsunuz. Videoda e-sim nasıl yüklenir? E sim kart nasıl aktifleştirilir adım adım anlattım. E sim nedir? gibi soruları cevapladım. Videoda wifi arama servisi nedir? Wifi ile arama nasıl yapılır onu anlatıyorum. Hatta wi-fi yerine e-sim ile nasıl wifi arama yapılır ona da değindim. Anlatmış olduğum videoda Samsung Note serisi telefon kullandım. Bu durum iphone serisi iphone 15/14/13/12, iphone 15/14/13/12 pro, iphone 16/15/14/13/12 pro max serisi telefonlarda, android tabanlı telefonlarda da aynı olacaktır. Videoda iphone wifi arama açma sorusunun da cevabnı bulacağınızı düşünüyorum. Videoda Turkcell wifi arama açma hakkında bilgi verdim. Türk Telekom ve Vodafone kullanan sim kartlar için de durum benzerdir. Yurtdışında wifi arama hizmetini kullarak yerel gsm operatörünüzün sunmuş olduğu arama özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullanım servisini nasıl kapatabilirsiniz ya da nasıl aktif edebilirsiniz bunun cevabı da videoda. Gsm operatörleri yurtdışı paketlerinde günlük ciddi fiyatlar talep ederken BNEsim, RedteaGo,Mobimatter, Airalo, Holafly gibi e-sim sağlayıcılar ile uygun ücrete hizmet alabilirsiniz. Bu videoda e-simden fiziksel sim karta geçiş ücreti, esim io, e sim kaç defa yapılır, maya e sim , turkcell esim aktifleştirilemiyor sorularının cevabı yer almamaktadır. Videoda wifi arama servisi nedir? Wifi ile arama nasıl yapılır onu anlatıyorum. E sim nedir? Anlatmış olduğum videoda Samsung Note serisi telefon kullandım. Bu durum iphone serisi iphone 15/14/13/12, iphone 15/14/13/12 pro, iphone 15/14/13/12 pro max serisi telefonlarda, android tabanlı telefonlarda da aynı olacaktır. Videoda iphone wifi arama açma sorusunun da cevabnı bulacağınızı düşünüyorum. Videoda Turkcell wifi arama açma hakkında bilgi verdim. Türk Telekom ve Vodafone kullanan sim kartlar için de durum benzerdir. Yurtdışında wifi arama hizmetini kullarak yerel gsm operatörünüzün sunmuş olduğu arama özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullanım servisini nasıl kapatabilirsiniz ya da nasıl aktif edebilirsiniz bunun cevabı da videoda. Gsm operatörleri yurtdışı paketlerinde günlük ciddi fiyatlar talep ederken RedteaGo,Mobimatter, Airalo, Holafly gibi e-sim sağlayıcılar ile uygun ücrete hizmet alabilirsiniz. #reklam Bu videoda e-simden fiziksel sim karta geçiş ücreti, esim io, e sim kaç defa yapılır, maya e sim , turkcell esim aktifleştirilemiyor sorularının cevabı yer almamaktadır. #travel #esim Full List of supported phone models Apple phones that support eSIM iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini (coming soon to US iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone SE (2020) iPad Air (3rd Generation) iPad Pro (3rd Generation) iPad Mini (5th Generation) Google phones that support eSIM Google Pixel 3/XL Google Pixel 3a/XL Google Pixel 4/XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2/XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Samsung phones that support eSIM Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 Ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ Samsung Galaxy S21+ Ultra Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 Samsung Galaxy Z Fold3 Samsung Note 20+ 00:00 E-sim nedir? 02:36 BNE-sim 7€ indirim kodu 03:45 Google play'den / appstore BNE-sim indirme 04:55 BNE-sim ile 2 kat GB 09:57 BNE-sim paketi uygulamadan nasıl satın alınır? 11:11 BNE-sim indirim kodu girme 12:55 E-sim nasıl yüklenir? 13:25 QR kod taratarak e-sim ekleme 14:50 E-sim kaldırma 15:31 E-sim telefon arama ayarları 16:27 Wifi arama nasıl yapılır? 17:51 Tercih edilen mobil ağ e sim ile Wifi arama 19:32 RedTeaGO e sim arama paketi 20:05 RedTeaGO indirim kodu 21:00 BNEsim Türkiye e sim hız testi Size 7€ bonus sağlayan #BNEsim kodu : 93UCQE70 Size 3$ bonus sağlayan #RedteaGo kodu : CANE0058https://www.youtube.com/watch?v=OVbG06HzvXs
-
Herkese selamlar e sim ihtiyacım var destinasyon çekya . 10 gün kalacağım ama avusturya ve almanya ya girip çıkacağım. Ne almamı önerirsiniz 10 gün için 10-15 gb yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 1 Kasım 2024; 21:22:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X