Şimdi Ara

E sınıfı ehliyeti B sınıfına çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
31.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim durum için ne yapmam gerekiyor.Herhangi bir masraf yada tekrar sınava girme gibi durum söz konusu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yiğit* -- 20 Nisan 2015; 15:51:21 >

• 5 Yılda bir yenilemenize gerek yok Hocam, her ehliyet sınıfı için ayrı ayrı tarih yazıyor ehliyetin arkasın da, 5 yıl sonra yenilemezseniz C sınıfı yetkiniz iptal oluyor B sınıfı yetkiniz 10. yıla kadar devam ediyor. Ben yeni ehliyetimi bugün aldım, alttaki konu da resmi var arka yüzünde geçerlilik sürelerini görebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_113629095/f_//tm.htm#113633130
  • Bendede e var yeni yasa çıkıcakmış. B ler 10 yılda bir E ler 5 yılda bir ehliyetini yenilemesi gerekicekmiş ..Kamyon sürmüyorum süreceğimde yok 5 yılda bir bunulamı uğraşıcaz .Varsa yolu b ye indirelim..nelerle uğraştırıyolar .
  • Öyle bir çevri olmayabilir bike. E sınıfı ehliyet zaten b sınıfını kapsıyor neden E olanı B yapmaya çalışıyosunuz anlamadım.

Lise diplomasını ilköğretimle değiştirmek gibi bir şey bu
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Kaynak yaratma çabaları işte amaç vatandaşın parasıyla zevk sefa sürmek.
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    5 yılda bir ehliyet yenileme zahmetine girmemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

5 yılda bir ehliyet yenileme zahmetine girmemek için.
    ilerde lazım olur diye e alacaktım Allah tan almamışım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

ilerde lazım olur diye e alacaktım Allah tan almamışım :)

Bende o niyetle almıştım.Ama son çıkan saçma kanun yüzünden değistirmeyi düşünüyorum.5 yılda bir uğraşılmaz.

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her 5 yılda bir yenileme ve harç zorunluluğunun, kanunların geriye yürümezliği ilkesine aykırı olduğunu düşünüyorum. yani masrafsızca devam etme durumu söz konusu olabilir.
  • Bende e almıştım zamanında. Eğer bu yasa bizi de etkilerse tekrar b'ye geçmekle uğraşacağız. Tabi öyle bir yol varsa.
  • Yokmu bir yolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit*

Yokmu bir yolu.
    Arkadaşlar bende C sınıfı ehliyet var. benim durum nasıl olacak. C sınıfı 5 yılda bir mi olacak bilgisi olan arkadaş var mı.
  • Haberi veren medyanın yalancısıyım kanun geçmişi kapsamıyor
  • Yokmu bilen b ye nası dönücez . Nelerle uğraşmaya başladık.
  • E yi B ye çevirmek iki kalem hareketi ister.
  • Arkadaşlar kanunu neden saat görüyorsunuz
    B sınıfı ailesini alır gezer genelde çoğu trafiğe çıkmaz ama e sınıfı ehliyet ailemizi ve bizi alır trafiğe çıkar 5 yılda bir psikoteknik ve sağlık raporu almak çokyerinde uygulama bende agir vvasıta surucusuyum itfaiye şoförü trafikte sizin caniniz bizim nasılpsikoloji iiçinde olduğumuz alakalı otobüs şoförü kamyon şoförü direk diğer sürücülerle alakalı bence eksik e sınıfı sürücü belgesi sahibi sahibi şoförlükyyapmıyor ise b sınıfına düşürülmelidir
    Zamanla sağlık raporu almakta zorlaşacak ve daha da zorlasmali bence beni muayene eden doktor otur kalk bu kaç elini uzat TAMAM dedi bu kadar ama bu isin uzman tarafından psikolojisi kardiyolojisi olmalı teste tabi tutulmalı her ssınıf icin psikoteknik zorunlu olmalı o zaman kalp krizi ve sara nöbeti geçiren psikolojik sorunu olmayan trafiğe cikamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: YARGIÇ06

Arkadaşlar bende C sınıfı ehliyet var. benim durum nasıl olacak. C sınıfı 5 yılda bir mi olacak bilgisi olan arkadaş var mı.

SeninUNUTMUSLAR
  • bundan sonra alanlar yenileyecek diye okudum bende yasayı böyle bir şeye gerek yok
  • fm.karahan kullanıcısına yanıt
    Var ya bu kadar içten pazarlık pazar da görülmedi.
  • Yasa geçmişi kapsamasada yinede tedbir almak lazım.Kapsayıp kapsamadığıda kesin değil.Zaten E sınıfa ihtiyaç yok çoğu insan ilerde belki lazım olur diye almıştı.Değişebiliyorsa değişelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit*

Yasa geçmişi kapsamasada yinede tedbir almak lazım.Kapsayıp kapsamadığıda kesin değil.Zaten E sınıfa ihtiyaç yok çoğu insan ilerde belki lazım olur diye almıştı.Değişebiliyorsa değişelim.
    H sınıf ehliyetler kaç yılda yenileniyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.