Şimdi Ara

E Spor ve CS GO hakkında sorular (düzeltilmiş konum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar günlerdir yaptığım araştırmalar sonucunda bir türlü cevabını bulamadığım sorularım var. Sizlere sormaktan başka çarem kalmadı gerçekten bilen birileri cevaplarsa çok memnun olurum.

Öncelikle bir serzenişte bulunmam lazım. CS GO gibi ülkemizde bu kadar popüler ve Türkçe destekli bir oyun hakkında bu kadar az Türkçe bilgi, rehber ve portal olması beni çok şaşırttı.

İzninizle sorularımı soruyorum,
    1. League of Legends'da olduğu gibi Cs Goda da bir e spor ligi ülkemizde var mı ?

2. Lig, turnuva, kupalar falan düzenleniyor mu ?

3. Cs Go takımlarımız var mı varsa hangi platformlarda boy gösteriyorlar?

4. Kendisine takım bulmak isteyenlerin veya oyun hakkında bilgi paylaşımı yapmak isteyenlerin takıldığı ve benim gözümden kaçan siteler var mı ?

5. Bu e sporcu lisansı muhabbeti cs go içinde geçerli mi alsak ilerde faydasını görür müyüz?

Bilen birisi vakit ayırıp cevaplayabilirse çok sevinirim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-LoL deki gibi ülkemizde aşırı büyük çaplı turnuvalar yok fakat küçük turnuvalar yapılıyor bazen.

2-Sadece Turnuva düzenleniyor lig sistemi yok turnuvalarda belli zaten 250,000 $(major turnuvalar) ödüllü olduğu için aşırı sık düzenlenemiyor fakat daha az ödüllü olan turnuvalar genellikle yapılıyor.

3-Csgo takımımız var SpaceSoldiers başka takımlarda var fakat şuan en popüleri SpaceSoldiers

Diğer sorularının cevaplarını bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.