Şimdi Ara

E-Sport Alanında Gelişebilicek Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi forumlar (konu biraz saçma sadece bi sormak istedim )
    online oyun turnuvaları oluyor ve bu turnuvada hep profesyonal oyuncular var
    ve bu oyuncular genelde oyunu ilk çıktığı zamanlardan itirbaren oynamakta şimdi benim de size bir sorum olucak
    e-sport alanında gelişebilicek daha yeni çıkmış veya çıkıcak bildiğiniz oyun var mı
    bilgilerinizi esirgemeyin cevaplarsanız sevinirim

• H1z1 olabilir 5 kişi ya da 3 kişilik bir ekip olarak oynanarak turnuva düzenlenebilir ve oyun şuanda erken erişimde
  • bence sıkı çalışıp dota 2 de yer edinmek lazım.E-sport tarihinin en büyük ödülleri burada dönüyor vakit kaybetmeden bi yerden başlamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h1z1 olabilir
    dota2 oynamışlığım var 10 maç civarı atmıştım pek beceremedim
    daha yeni çıkan bi oyun olmasını şu yüzden istiyorum:
    oyun daha yeni kimse profesyonel değil herkesle eşit durumdasın
    önerilere devam
  • valla şu blacklight turnuvalar düzenlenmeye aday bir oyun çok taktiksel bir oyun 2.5 senedir sıkılmadan oynuyorum misal her gün 3 saat cs go oyna deseler oyanyamazsın ama bu oyun öyle değil tek düze hiç değil ve pay2win olmadığı için bağımlı yaptırıyor kendini
    misal bu oyun para ile satılsa hiç düşünmeden 100 lira çıkarır veririm
    hayatımda bu kadar gelişmiş fps deneyimi yaşamadım rpg gibi özelleştirmler yapabiliyorsunuz say say bitmez çok iyi bir oyun bence
    ilk oyuna başladığımda oynamayıp bırakmıştım 1 hafta sonra tekrar oynamaya devam ettim ve sonra 50 level e (son level) e ulaştıktan sonra oyun bildiğin bağımlık yapmaya başladı

oyundan bir görüntü bunun gibi yüzlerce oyun modu bulunuyor

https://www.youtube.com/watch?v=t-6WTFIPtS0

hala neden turnuva düzenlenmiyor bilmiyorum ama sanırım bütçe ilede alakalı olabilir ve popülerlikde önemli bu oyun daha çok hardcore kesime hitap eden bir oyun çabuk pes etmek her zaman kaybettirir bu arada

oynamak istersen mesaj at skype dan konuşarak oynayabiliriz yaşım 19 bu arada

• videolarını izledim hoşuma da gitti açıkçası indirirsem mesaj atarım
  • başka öneri yok mu

• Yeni çıkacak bu oyun potansiyel görüyorum bunda
  • Sen dersine çalış boş ver bunları. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 80GündeDevriAlem

Yeni çıkacak bu oyun potansiyel görüyorum bunda

Çok iyimiş bu ya En sonda yaptığı kamyon çok iyidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca Blizzardın Yaptığı mükemmel FPS oyunuda var 100% eminimki bu e-spora damga vuracak

• Overwatch süpermiş hele hele p2w olmazsa
    (düzenli bir insanım dersimede çalıyorum oyunumu da oynuyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.