Şimdi Ara

E sürücüsü ile alakalı bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Geçen gün PC'nin güncelleştirmesi geldi.Yaptım bende.E doğal olarak reset attı.PC tekrar açılıp Bilgisayarım klasörüne girdiğimde E sürücüsü yok olmuştu.E sürücüsüde benim Pc'min CD'leri çalıştıran sürücüsü oldugu icin cok zor durumdayım lütfen yardım edin.

• Aygıt yöneticisinden gözüküyor mu?
  • Aygıt sürücüsüne girdim.DVD/CD Rom sürücüleri denilen bir şey var.Ama E sürücüsü falan yazmıyor.
  • kısaca; güncelleştirmeden sonra bilgisayar, "cd sürücüsünü" görmüyor diyebilir miyiz?

denetim masası'nda "sistem"e çift tıklayın.. sistem özellikleri penceresi açılacak
    donanım sekmesinde "aygıt yöneticisi" var.. buna da tıklayınca yeni bir pencere açılacak..
    burada sıralı olan donanım listenizdir, herhangi birisinin yanında soru işareti varsa bu durum ilgili donanımın sorunlu olduğunu gösterir
  • Yüklediğin güncellemeyi kaldır.Ya da DVD-RW'yi sök.Başak bir bilgisayara tak.Çalışıp çalışmadığını öğren.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

kısaca; güncelleştirmeden sonra bilgisayar, "cd sürücüsünü" görmüyor diyebilir miyiz?

denetim masası'nda "sistem"e çift tıklayın.. sistem özellikleri penceresi açılacak
    donanım sekmesinde "aygıt yöneticisi" var.. buna da tıklayınca yeni bir pencere açılacak..
    burada sıralı olan donanım listenizdir, herhangi birisinin yanında soru işareti varsa bu durum ilgili donanımın sorunlu olduğunu gösterir

Abi soru işareti yok ama ünlem var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsTEq

quote:

Orjinalden alıntı: antique

kısaca; güncelleştirmeden sonra bilgisayar, "cd sürücüsünü" görmüyor diyebilir miyiz?

Abi soru işareti yok ama ünlem var...

Sonuçta DVD-RW tam olarak yüklenmemiş.

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 11 Aralık 2008; 13:14:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah Allah Sorunsuz çalışan şey bi resette nasıl bu hale gelir ya.Formatlasam düzelirmi
  • bu küçük bir sorun.. hemen format atmayı düşünme..

ünlem işareti; sözkonusu aygıt ile ilgili bir sorun olduğunu gösterir..
    ilgili aygıtın driver'ı varsa sürücüyü güncelleştirerek bu durumu düzeltebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.