< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
E-ticaret düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı (2. sayfa)
-
-
E-ticaret düzenlemesi değil vatandaş ucuza ürün alamasın düzenlemesi bu!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu her konuya siyasi yaklaşamlarla yoru yazanlar yokmu ? Siz böyle yerlere yorum yapmayın ya. Dünyanın en iyi işinide yapsalar bir kulp bulacaksınız. Tekelleşmiş şirketlerden bıkmadınızmı hala. Örn. Trendyoldan tonla para verip pc alıyorum. Kasanın camı kırık ekran kartı girişi yamuk geliyor. Sonra mh ye iade için başvuruyorum bana dediği kutuyu açtıysanız iade kabul etmıyoruz. Mantıga bak açmadan nasıl bileceğiz. Bu seferde diyorki sözleşmede bunu kabul ediyorsunuz. Tamamen yasadışı kendi kurallarını koyup zengin oluyorlar. Ticaret kanunu denen bişey var ama tınlayan firma yok. Para cezası veriyorlar onuda fiyatlara yansıtıyorlar. Eticaret sitesinde dükkan açmak istiyorum yüzde 30 pay istiyor. 100 liralık üründen 20 lira kazanamıyorsun vergisi cartı curtu.Siz hala bu Balinaları korumaya devam edin.
-
Tekel olmuş milyarlık firmalar seni rekabet ettirimi kendileriyle ? Zaten düzenlemeyi düzgün okuyun belli bir büyüklük ve kar marjına göre göre düzenleme yapılmış. Küçük firmaları zorlayan bir konu yok burada.
-
Bencede. Hatta yasaya uymayan hangi firma varsa belli süre kilit vursunlar kapılarına bak birdaha yapıyorlarmı. Para cezalarının bir faydası olmadıgını gördük zaten.
-
Bir ürün araştırıyorum. Satıcının kendi sitesini buldum kendi sitesinde daha pahalı
Satıcı diger sitelere bakıyor kendi sitesinede aynı fiyattan koyuyor ucuz felan olmuyor.
-
Bütün dünyada hükümetler ve devletler şirketlerin büyümeye gitmesini ister. O yüzden bütün harcamalar vergiden düşer. Bu marketler olmasa Türkiye de çok ciddi işsizlik olur sadece kasiyerler olarak düşünmeyin olayı. Çok fazla çalışan ekmek yiyen var bu sektörde.
-
şunu savunan adamın zekasından şüphe ederim Türkiye ekonomisinin niye bu halde olduğu cidden belli. Halkta iş yok ki iktidarda olsun. Serbest piyasaya müdahale etmeye o kadar meraklılar ki ama sorsan neden tarım kredi BİM'den A101'den daha pahalı, cevap yok.
Vergiler arttığında onun veya kobinin yararına olacağını düşünecek kadar zekasında eksiklikleri olan var.
Şu ülkede aklı çalışan insanlara çok üzülüyorum, her şeyin farkında olmak cidden zor...
-
Bunca vergi alınıyor bu paralar nereye gidiyor ?
-
Kime yaradı bu yasa?!
Tüketiciye yaramadığı ortada..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bı ülkenin gidişatı hiç hoş görünmüyor…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S a m m y -- 30 Aralık 2022; 0:21:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siyasal islamcılar yine üç beş çakal için tüm halka vergiler ve kısıtlamalar ile ceza vermiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yine vatandaşa girdi. hepimize hayırlı olsun.
-
75 milyarın üstünde olanların %30u diyor yaa. Şaka gibi. Şirkete ortak olsaydın aqa bu az olmuş 😳😳😳
Edit: duzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengran -- 31 Aralık 2022; 12:57:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazaryerleri tekel haline falan gelmedi.Birsürü firma var sadece isini iyi yapanlar para kazanabiliyor.Neresi tekel Birden fazla her sektörde faaliyet gösteren Arz var bu tekelcilik değil.Teknoloji ilerledikce insanların ihtiyaçları şekilleniyir insanların ihtiyaçları şekillenincede piyasadaki arz da değişiyor bu herzaman böyle.Çok eskiden manavı ayrıydı kuruyemişcisi ayrıydı Kasabı ayrıydı sonra biri çıktı ben hepsini bir çatı altında toplayacam pat süper marketler hiper marketler dev Avm ler ortaya çıktı.Şimdi şu son dönemde artın ben bunları insanların evine getirecem dedi Trenyolu Getiri susu busu cıktı.Teknoloji ilerledikce insanların ihtiyaçlarıda şekilleniyor devlet buna yasak koyuyor.Ülkemizde neden Uber gitti? Paypal gitti bütün Dünyanın ulaşabildikleri araçları biz niye kullanmıyoruz.Bu insanlara baskıdır ekonomiye piyasaya baskıdır bunu yapan bütün Ülkeler leş Ülkedir.Ülkemizde neden Dolar yüksek? Neden TL değersiz para bu sebeplerden dolayı aynısını Rusyada yapıyor Kuzey korede yapıyor onlarda leş Ülke yeter artık bunları görün ve sorgulayın artık.Bu kafayla hiçbirzaman ekonomimiz ilerlemeyecek insanlar huzur bulamıyacak kendi bokumuzda boğulup gidicez yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Her ülke 2 adım ileri....... biz 10 adım geri.....
-
Rekabet kurulu Pazar yerlerine extra vergi koyarsa pazayerleride satışlardan aldıkları komisyonları arttırırlar,hal boyle olunca pazayeri satıcıları da urun fiyatlarını arttırır,kabak kimin başına patlamis olur böylece ? Yav bir kere de dusunerek iş yapın ya !!!
-
Hangi kobileri desteklemek için kullanacaklar o paraları şaçma sapan bir kanun olmuş ufak esnaf dediğiniz firmalar içimizden geçiyorlar örnegin sent pazarına gidiyosun markası falan çakma kot pantolon 300-500 lira arası bu adam kira vermez vergi vermez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X