Bildirim
e250 4matic / 525 xdrive / audi a6 2.0
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5.25 bence hocam. -
Benzinli değil de,bütçe yeter ise kesinlikle E250 Cdi 4 Matic tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tip olarak 5 serisi ic mekan olarak audi kalan hersey icin mercedes.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bmw 5.25 xdrivequote:
Orijinalden alıntı: Cancan.
Bu mesaj silindi.
Audi A6
Mercedes e250 4matic
Hangisini alsanız da sizi üzmez. Hangisini beğeniyorsanız onu alın. -
Mercedes her zaman baska
konforcu olduğum için mercedes derim.quote:
Orijinalden alıntı: CarBuyer
Mercedes her zaman baska -
Ben aracı daha sporcu olanını seviyorum. Seri olucak araç. Aklıma yatan 5 serisi galiba.quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
konforcu olduğum için mercedes derim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: warial
Ben aracı daha sporcu olanını seviyorum. Seri olucak araç. Aklıma yatan 5 serisi galiba.
E250 Cdi 4 Matic'i kullandınız mı. ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan makyajlı kasa avantajı var 2 modelin o sebepten a6 bence 3. tercih olacaktır.
Bmw ve Mercedes arasında gider gelirim açıkçası fiyatlarını bilmiyorum şuan net ama burda size hatırlatmak istediğim hangi markaya kendinizi daha yakın hissediyorsanız onu tercih edin bence .. -
quote:
Orijinalden alıntı: RutkayErg
quote:
Ben aracı daha sporcu olanını seviyorum. Seri olucak araç. Aklıma yatan 5 serisi galiba.
E250 Cdi 4 Matic'i kullandınız mı. ?
Hayır kısa bir süre 1 saat kadar e250 cgi kullandım 4 matic değildi. -
quote:
Orijinalden alıntı: visualize
Şuan makyajlı kasa avantajı var 2 modelin o sebepten a6 bence 3. tercih olacaktır.
Bmw ve Mercedes arasında gider gelirim açıkçası fiyatlarını bilmiyorum şuan net ama burda size hatırlatmak istediğim hangi markaya kendinizi daha yakın hissediyorsanız onu tercih edin bence ..
Seninde yorumunla a6 yı elemiş bulunmaktayım 2si arasında gidip geliyorum -
E250 4Matic denilince akan sular durur geri teferruat bence.quote:
Orijinalden alıntı: warialquote:
Orijinalden alıntı: visualize
Bmw ve Mercedes arasında gider gelirim açıkçası fiyatlarını bilmiyorum şuan net ama burda size hatırlatmak istediğim hangi markaya kendinizi daha yakın hissediyorsanız onu tercih edin bence ..
Seninde yorumunla a6 yı elemiş bulunmaktayım 2si arasında gidip geliyorum
Alıntıları Göster
-
525 xd cok ama cok verimli bir araba.Gorunum kisiden kisiye degisir ama bana tipi de cok guzel geliyor.
Dis gorunum ve surus zevki 5 serisi
Ic kalitesi ve her yerde gormeme artisi A6
Konfor E serisi
Bu uc aracta kullanicisini uzmemekle birlikte bence bu uc araci birbirinden ayiran ozellikler bunlar.
Edit: basinca giden arabanin zarari elbette yoktur ama e segmenti araba alacak insaninda agresif surus ozellegi aramamasi gerekir. Benim tercihim E serisi yada A6 olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayacan -- 20 Ağustos 2013; 14:35:33 >
525 XDéquote:
Orijinalden alıntı: atom239
525 xd cok ama cok verimli bir araba.Gorunum kisiden kisiye degisir ama bana tipi de cok guzel geliyor. -
quote:
Düşünce buysa kesinlikle BMW tavsiye ederim, çok yakın bir arkadaşımda var sürekli binme fırsatım oluyor, bir kaç kez de kullandım , gerçekten çok hızlı , tepkileri çok iyi olan bir araç. M paket ve ekstra müzik sistemi var 2500 euro civarında, 11-12 tane hoparlörü olan bir sistem , arabyı aldıktan sonra galiba taktırılmıyor, müzik dinlemeyi seven biriysen onu da tavsiye ederim.. -
quote:
Merhaba arkadaşlar. Alacağım araç M paket, AMG, S-line olucak ve dolu bir araç alıcam. Mercedes e250 4matic, Bmw 525 xdrive, Audi A6 2.0. Bmw ve mercedes alırsam makyajlı kasa alıcam. Sizce hangisi ?
Konfor mu hiz mi
Sert suspansiyon mu ona nazaran daha az ser olan suspansiyon mu
Ic mekan kalitesi mi onemli dis tasarim mi
Brn olsam e250 cdi 4 matic alirdim ama 525 xd guzel aractir
A6 yi silin bence benim gozumde bu 2 araca yaklasamaz bile
Gençseniz 5.25, orta yaşlı iseniz a6, yaşlı iseniz Mercedesquote:
Orijinalden alıntı: PentaRaiquote:
Merhaba arkadaşlar. Alacağım araç M paket, AMG, S-line olucak ve dolu bir araç alıcam. Mercedes e250 4matic, Bmw 525 xdrive, Audi A6 2.0. Bmw ve mercedes alırsam makyajlı kasa alıcam. Sizce hangisi ?
Konfor mu hiz mi
Sert suspansiyon mu ona nazaran daha az ser olan suspansiyon mu
Ic mekan kalitesi mi onemli dis tasarim mi
Brn olsam e250 cdi 4 matic alirdim ama 525 xd guzel aractir
A6 yi silin bence benim gozumde bu 2 araca yaklasamaz bile
-
Yaşnız kaç bilmiyorum ancak kendimden örnek vereyim. Ben 31 yaşımdayım 2 sene önce 525d xdrive aldım ve son derece memnunum. Yılların mercedes hayranı babam ise aynı dönem e350 cdi 4 matic için pazarlığa oturmuştu. 2 tane aynı anda almış olsak mecedes bize araba başı 4.500 euro ya yakın indirimde bulunacaktı. Ancak o zaman ki bmw hayranlığım ve makyajsız e serisinin ağır durduğu görüşü ile gittim ve bmw aldım. Bugün alacak olsam ve aynı indirim olsa kesinlikle mercedes alırım. Şu anki kasası çok daha şık duruyor. Bmw çok bir değişiklik yapmazken mecedes yeni çizgileri ile daha farklı bir görüntü yaratmış. 56 yaşındaki babama göre ise ağır mercedes havasını kaybetmiş. :) Bizim araçlar için şunu söyleyebilirim ikiside inanılmaz derecede konforlu. Sadece mercedese ne zaman binsem ( oda yılda 5-6 keredir maksimum) sanki daha iyi yol tutuyor ve içeri yol sesini daha az alıyormuş gibi geliyor. Audi konusunda hiçbir fikrim yok. Babam yıllarca mercedesten başka araca binmedi. Bende üniversiteden beri audinin hiçbir modeline bakmak aklıma bile gelmedi. Biraz zevk meselesi. Audiyi bilemem ancak ikisinden birini alırsanız sizi kesinlikle üzmez. Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli olarak kullanın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kaporta çürük macunu
- eski arabayı verip sıfır araba almak
- ceza tutanağı seri / sıra no alanı 10 karakter uzunluğunda olmalıdır
- arabanın sağ tarafından su gelmesi
- en iyi mazot hangisi
- araç km sorgulama
- renault rafale 2024
- skoda enyaq
- 2021 dacia duster
- ıd 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X