Şimdi Ara

e250 nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son zamanlarda bi fırtınadır gidio E250 ama artık herkesin elinde görebiliosunuz bende almayı düşünüorum ama tema felan atabilioz mu bilmiom bi cevaplarsanız

• onerilmeyen bir telefon birçok - yonu var bence o fiyata başka telefonlar bakmalısın
  • tema yok.. fiyatına göre iyi tel..
  • Fiyatına göre iyi bir tel, tema falan atmak istiyorsan binlerce uygun teması mevcut olan Sony Ericsson w200 alabilirsin o fiyat civarına fakat tek eksiği bluetooth olmaması o da bilgisayarın varsa kablo ile halledersin yada kart okuyucu ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

onerilmeyen bir telefon birçok - yonu var bence o fiyata başka telefonlar bakmalısın

Karalamak için karalıyorsunuz. 180 YTL civarında hangi telefonda bluetooth, art.hafıza, 2" geniş ekran, mp3 vs... var ?
  • şu anda hepsiburada da 150 ytl ye motorola v360 satılıyor e250 yerine onu tercih et bence. aynı özellikler var ve e250 nin eksi özelliklerini barındırmıyor.... ben aldım ve gayet memnunum...
  • e250 iyi değil ya paraya yazık olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi S3 Nasıl Bir Araç
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nokia 2630 tavsiye ederim...
  • e250 de vasat ekran,güven vermeyen sürgü mekanizması,vasat mp3 player,ve kullandıkça sıkıldığın bir menüsü var hiçbir şekilde kullanışlı değil menüsü..W200i öneririm..Flash tema desteği var herşeyden önce..Menüyü tamamen baştan yaratabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamturke

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

onerilmeyen bir telefon birçok - yonu var bence o fiyata başka telefonlar bakmalısın

Karalamak için karalıyorsunuz. 180 YTL civarında hangi telefonda bluetooth, art.hafıza, 2" geniş ekran, mp3 vs... var ?

motorola v360=150tl +daha kaliteli ekran ---- motorola L7 ---- pantech pg3700 ----- LG KG200=150tl(1.3mp kamera+64mb dahili hafıza+hafıza kartı+radyodan kayıt) ---- LG KG290 şimdilik aklıma bunlar geldi.bu fiyat aralığında e250 den üstün telefonlar çok.karalama değil bunun adı.arkadaşlar haklı.e250 abartılan ve telefoncuların gazıyla çok sükse yapan bir tel.ben motorola e2 aldığım zaman e2 den 8tl daha fazlaydı var mı böyle bir şey e2 ile kıyaslanamayacak kadar eksiklikleri var.araştırılınca daha iyi alternatifler muhakkak bulunur.

• quote:

motorola v360=150tl +daha kaliteli ekran ---- motorola L7 ---- pantech pg3700 ----- LG KG200=150tl(1.3mp kamera+64mb dahili hafıza+hafıza kartı+radyodan kayıt) ---- LG KG290 şimdilik aklıma bunlar geldi.bu fiyat aralığında e250 den üstün telefonlar çok.karalama değil bunun adı.arkadaşlar haklı.e250 abartılan ve telefoncuların gazıyla çok sükse yapan bir tel.ben motorola e2 aldığım zaman e2 den 8tl daha fazlaydı var mı böyle bir şey e2 ile kıyaslanamayacak kadar eksiklikleri var.araştırılınca daha iyi alternatifler muhakkak bulunur.
    aynen öyle sentinel. e250 çok abartılan bi tel o fiyat aralığında daha iyi özellikli motorola lar falan var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Junkie -- 18 Ocak 2008; 12:56:08 >
  • e250 nin bu pozisyonda olmasının tek nedeni sürgülü kapak hoş bir tasarımı olması ve bu tasarımınında kendinden kat kat daha pahalı olan d900 den bire bire kopya olmasıdır.ben bu fiyat aralığındaki bütün telleri e250 ye tercih ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaustun88

quote:

aynen öyle sentinel. e250 çok abartılan bi tel o fiyat aralığında daha iyi özellikli motorola lar falan var..

• Benim gözümde e250 iyi telefon özellikleri fiyatı tercih edılebılır bir telefon..
  • h e p s i. burada.com da siemens + phılıps in ekr kalitesi / kamera özelliği daha yüksek / hfz. kartı takılan mp3 player çalan 199 ytl bedelli 2 cihazı var., ayrıca yeni üyelere 15 ytl çek vermekte ( 150 ytl alış veriş üstüne kullanım hkk. var ) yorum larına bakarak E250 ye alternatif olarak alabilirsiniz. olmazsa se w200 de olur
  • E250 Nasıl?
    Kötü.
  • Gördüğüm kötü telefonlar arasında ikinci sırada yer alıyor.
    Hiç tavsiye etmiyorum. Zamanında iyi diye aldık. Darbeye dayanamadı. Darmaduman duruyor şimdi. Yaptırmayı düşünüyorum ama verilecek paraya acıyorum resmen.
  • Ilk olarak bu soruyu E250 funclub'i okuduktan sonra veya oraya sormaliydin...

2. olarak gercek cevabi E250'de kullanmis, daha sik model degistiren ve telefon olayina fanatikce yaklasmayan biri cevaplayabilir. Insallah oyle birini bulursunuz...

Son olarak onerilen telefonlarla ilgili yukaridakilere ek: (E250'ye gore)
    - KG290, KG200 -> -A2DP -EDGE
    - L7, 2650 -> -A2DP -EDGE -Radio
    - v360 -> -A2DP -Radio
    (- eksik demek)

Ama sadece "nasil" demek cok yersiz cunku herkesin ihtiyaclari ve oncelikleri "farklidir" ve bunlara uygun telefon modeli de. Yani hocam geneeeeel bir soru sormak yerine daha cok arastirip daha sonuca yonelik bir soru sorarsan daha iyi cevaplar alabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.