Şimdi Ara

e250 pil kapağını açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar e250 nin pil kapağını açarken telefonu bi gün kıracam..yokmudur bunun kolay bi yolu? çok flnmı bastırıyorum acep?

• ARKADAŞIM TELEFONUN KULLANMA KLAVUZUNDA HERŞEY ANLATILIYOR NNASIL KAPAĞIN AÇILACAĞI VE BİR SÜRÜ BİLGİ VAR İSTERSEN Bİ OKU ORAYI
    quote:

Orjinalden alıntı: serdarcse

arkadaşlar e250 nin pil kapağını açarken telefonu bi gün kıracam..yokmudur bunun kolay bi yolu? çok flnmı bastırıyorum acep?
  • belki telefon 2. eldir kullanma kulavuzu yoktur veya kayıp olmuştur veya arkadaş bakmaya üşenmiştir veya kullanma kulavuzu çincedir veya kullanma kulavuzunu çalmışlardır veya okuma yazma bilmiyordur
  • BU SAYDIKLARIN ARKADAŞTA VARSA EĞER O ZAMAN GELMESİN BU FORUMA.BİR ÇOK TÜKETİCİNİN SORUNU BU ARKADAŞLAR KULLANIM KLAVUZUNU OKUMADAN CİHAZI KULLANMAK.VALLA BEN ŞİMDİYE KADAR 3TANE TELEFON KULLANDIM VE 3 TELEFONUNDA KLAVUZNU BAŞTAN SONA HİÇ ÜŞENMEDEN OKUDUM
    quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

belki telefon 2. eldir kullanma kulavuzu yoktur veya kayıp olmuştur veya arkadaş bakmaya üşenmiştir veya kullanma kulavuzu çincedir veya kullanma kulavuzunu çalmışlardır veya okuma yazma bilmiyordur
  • arkadaşlar iyi hoş diosunuzda kullanma kullavuzuna tabiki baktım..yani onu düşünemicek kadar.

aldığım telefonun arka kapagında sorun warmış..yani fabrikasyon bir problem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

belki telefon 2. eldir kullanma kulavuzu yoktur veya kayıp olmuştur veya arkadaş bakmaya üşenmiştir veya kullanma kulavuzu çincedir veya kullanma kulavuzunu çalmışlardır veya okuma yazma bilmiyordur

güzeldi
  • Kısaca ;
    telefonu yönünü ileriye gelecek şekilde sol el ile tutup sağ el başparmagını hafif bastırarak ileriye doğru kızak boyunca itersen rahat çıkıyor..Burada önemli olan sol avucunda telefonu iyi kavrayıp sağ başparmakla üstten bastırıp itmektir...bunu yaparkende kırılack bozulacak diye endişelenirsen mutlaka düşündüğün gerçekleşir..!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.