Bildirim
E250 ŞARJ EDERKEN HEP AÇIK ??????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Malesef Yok . -
bunu e250 topicine yazsaydınız daha iyi olurdu çünkü o topicte bu soru hiç cevaplanmadıysa 10 kere cevaplanmıştı.çok değil sayfanın üstüne bakmanız yeterlidir.Eğer zor geldiyse arama motorunu da kullanabilirsiniz.Bence böyle bir topice hiç gerek yoktu. -
evet kapanmıyo yapılabilecek en iyi şey rahatsız oluyorsan parlaklığı en alt seviyeye getirmen
sungur 13 arkadaşım hadi o arkadaş açmış böyle bi konu da senin bu konuya katkın nedir ? kendini açılan her yeni konudan sorumlu mu hissediyorsun yoksa post kasmaya mı çalışıyosun -
kardes merhaba bende e250 almayı düşünüyorum ama okudukarıma göre bu modellerin şarjının az gittiğini soylüyorlar kardes kac gün gidiyor şarjı baana acele cewap yazarsan sewinirim -
quote:
Orjinalden alıntı: kkslyyldz
evet kapanmıyo yapılabilecek en iyi şey rahatsız oluyorsan parlaklığı en alt seviyeye getirmen
sungur 13 arkadaşım hadi o arkadaş açmış böyle bi konu da senin bu konuya katkın nedir ? kendini açılan her yeni konudan sorumlu mu hissediyorsun yoksa post kasmaya mı çalışıyosun
hayır öyle bir derdim tabiki yok ancak yukarda konu varken aynı içerikte başka bir konu açmak ne kadar doğru bilemiyorum.Böyle şeyler görünce kendimi alamıyorum ne yapayım.... -
Telefonun şarjı ortalama 3 gün gidiyor arkadaşım ama ilk aldığın zaman olduğundan dolayı da olabilir. Tamamen boşaltıp doldurunca ve üstünden 1 ay falan geçince rahatlar telefon. Kendine gelir. -
kardeş E250 yi hiç tavsiye etmem. ben cihazı aldım yarım gün kullandım hoşuma gitmedi şimdi satmaya çalışıyorum. İlla alacağım dersen uygun fiyata satıyorum.
http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-E250-SIFIR-KARGOSUZ-DAHA-UCUZU-YOK_W0QQidZZ4755087 -
cevaplarınız ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- samsung b310e oyun yükleme
- samsung tuşlu telefon ses açma
- samsung a15
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- s22 çıkış tarihi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X