Şimdi Ara

E250 ŞARJ EDERKEN HEP AÇIK ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E250 ŞARJ EDERKEN TELEFON AÇIK VEYA KAPALI EKRAN IŞIĞI DEVAMLI AÇIK OLUYOR KAPATMA İMKANI VARMI?

• Malesef Yok .
  • bunu e250 topicine yazsaydınız daha iyi olurdu çünkü o topicte bu soru hiç cevaplanmadıysa 10 kere cevaplanmıştı.çok değil sayfanın üstüne bakmanız yeterlidir.Eğer zor geldiyse arama motorunu da kullanabilirsiniz.Bence böyle bir topice hiç gerek yoktu.
  • evet kapanmıyo yapılabilecek en iyi şey rahatsız oluyorsan parlaklığı en alt seviyeye getirmen

sungur 13 arkadaşım hadi o arkadaş açmış böyle bi konu da senin bu konuya katkın nedir ? kendini açılan her yeni konudan sorumlu mu hissediyorsun yoksa post kasmaya mı çalışıyosun
  • kardes merhaba bende e250 almayı düşünüyorum ama okudukarıma göre bu modellerin şarjının az gittiğini soylüyorlar kardes kac gün gidiyor şarjı baana acele cewap yazarsan sewinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

evet kapanmıyo yapılabilecek en iyi şey rahatsız oluyorsan parlaklığı en alt seviyeye getirmen

sungur 13 arkadaşım hadi o arkadaş açmış böyle bi konu da senin bu konuya katkın nedir ? kendini açılan her yeni konudan sorumlu mu hissediyorsun yoksa post kasmaya mı çalışıyosun

hayır öyle bir derdim tabiki yok ancak yukarda konu varken aynı içerikte başka bir konu açmak ne kadar doğru bilemiyorum.Böyle şeyler görünce kendimi alamıyorum ne yapayım....
  • Telefonun şarjı ortalama 3 gün gidiyor arkadaşım ama ilk aldığın zaman olduğundan dolayı da olabilir. Tamamen boşaltıp doldurunca ve üstünden 1 ay falan geçince rahatlar telefon. Kendine gelir.
  • kardeş E250 yi hiç tavsiye etmem. ben cihazı aldım yarım gün kullandım hoşuma gitmedi şimdi satmaya çalışıyorum. İlla alacağım dersen uygun fiyata satıyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-E250-SIFIR-KARGOSUZ-DAHA-UCUZU-YOK_W0QQidZZ4755087
  • cevaplarınız ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.