Şimdi Ara

e250 sım kıLıt ıstıyor yardım..!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasLAr elımdekı e250 pın kodunu gırdıkten sora sım kıLıtı ıstıyo ne yapmaLıyım sım kılıtını ben ayarLamadım.... (su anda teL kapaLı)...
    sımdıden tesekkuyr ederım ii forunLar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer6_stand -- 27 Temmuz 2008; 11:08:53 >

• 2. el mi almıştın. öle aldıysan önceki sahibi yapmış olabilir öle bi ayarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MertcanE.

2. el mi almıştın. öle aldıysan önceki sahibi yapmış olabilir öle bi ayarı

hayır sıfır aLmıstım ark. teLefon bı kac gun oda ben yapmadım hattı deıstırdım boLe oLdu dıor..
  • Konu yanlış yerde

Telefonun fabrika çıkış kodu 00000000( 8 tane 0)
  • garip bi durum acaba yurt dışından falanmı getirdiler telefonu yani imeisi kayıtlı değilmi acaba bi kontrol etsen
  • quote:

garip bi durum acaba yurt dışından falanmı getirdiler telefonu yani imeisi kayıtlı değilmi acaba bi kontrol etsen

yo yurt dısı faLan deıL .. garantıLıydı ... ayrıca 00000000( 8 sıfır 0 oLmuyor ) teLefon kıLıdı deıL sım kıLıdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yer6_stand

quote:

garip bi durum acaba yurt dışından falanmı getirdiler telefonu yani imeisi kayıtlı değilmi acaba bi kontrol etsen

yo yurt dısı faLan deıL .. garantıLıydı ... ayrıca 00000000( 8 sıfır 0 oLmuyor ) teLefon kıLıdı deıL sım kıLıdı

Servis sağlayıcın kimse oraya yaz yada ara kardeşim yanlış yerdesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 sıfır kondur
  • dostum telefonun sanıyorum ki garantli bence sen gonder servise ayrıca bildiğin gibi konunun yeri burasi diiL sanıyorum ki burda daha fazla girip cıkan var diye burayi tercih ettinn
  • 1313 yazman yeterli
  • konu yolunu kaybetmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.