Şimdi Ara

E250 Wap a Girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw bu telefonun ne çok sorunu oluyor(Yada ben mi soru yapıyorum). Hattım Vodafone. Vodafone un sitesinde telefonu seçerek wap ayarlarını yaptım fakat internet e giremiyorum. Tarayıcı başlattığım zaman Şebeke Yok diyor. Neden olabilir acaba . Herhangi bir url girdiğim zamanda şebeke yok diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 22 Aralık 2007; 13:16:01 >

• Vodafone'un sitesinden ayarları yapman yetmiyor bu telefondan olan bir şey değil müşteri hizmetlerinden hattını gprs e açtırman gerek
  • Ama Turkcell de de denedim yine olmadı ?
  • vodafonun sitesinde my vodafone bölümünde servis işlemlerine girerek gprs yi internettende açtırabilirsin gprs açılınca sana sms le haber veriyolar
  • Hemen Deniyorum. Hepinize Teşekkürler.
  • Orada da açık görünüyor kapatıp açtım tekrar ama düzelmedi
  • Telpa nın sitesine sordum telefondan kaynaklandığını düşünerek.Bana şöyle bi yazı gönderdiler :

Mesaj Takip

Ceyhun KURT Ankara 28.12.2007 20:17
    Gönderilmesinden bu yana geçen süre: 20 saat 45 dk. 29 sn.

Ben telefonumdan internete giremiyorum. Vodafone hattım var ayarları Vodafone anasayfasından yaptım fakat giremiyorum. Ayrıca Turkcell hatta da denedim yine bağlantı sorunu yaşıyorum. *2767*927# kodunu girdim ayarları tekrar yaptım fakat yine bağlanamıyor. Sorunumun kaynağı ne olabilir ? Nasıl çözerim ?
    Yardımınızı Bekliyorum.

Berkay KILIÇ TELPA destek 29.12.2007 15:10
    Önceki mesaj ile arasındaki süre: 18 saat 52 dk. 25 sn.

Sayın KURT

Cihazınızı Telpa Teknik Servis’e göndermenizi rica ediyoruz. MNG veya Yurtiçi kargo ile gönderimlerinizden ücret alınmayacaktır. Lütfen isim, telefon ve adres bilgilerinizi eksiksiz yazınız, şikayetinizi net şekilde belirtiniz.

Konu ile ilgili testler yapıldıktan sonra size bilgi verilecektir.

Samsung ve Telpa'yı tercihe ettiğiniz için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.