Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sana özelden yazmıştım Level 5 rpg beklediğimi, keşke başka şeyler isteseymişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★

İşte beklediğim haber, Level 5'den bir rpg, inşallah gerçekleşir.

İnsallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ratchet&Clank kesinlikle animasyon kalitesidne olmuş. Uncharted 4 ün grafiklerini merak ediyorum. God Of War 4 ü umarım duyurulur. Geçen sene Wild diye bir oyun tanıtmışlardı ondan birşeyler bekliyorum. Rockstar E3 leri pek semesede onlardanda bir oyun istiyorum Birde Fight Night duyurulursa çok güzel olur,onun dışında duyurulan oyunlardan bazılarının gameplaylerini merak ediyorum. Yeni güzel Ip lerde duyurulur umarım,beklentim çok fazla bu E3 ten.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Abi hatirlattin uzuldum yav,guzel proje kurallar nedeniyle iptal oldu ne guzel dusucelerim vardi
    Evil Within 2 gelir mi acaba,ne diyorsun Abi soyle korku ogesi daha on planda olan
  • quote:

Birsey soracam bu oyun kesin çıkacak mi çıkış tarihi belli mi

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 40 Dolar ile Amazon'da listelenmiş durumda çıkış tarihi 31 Aralık 2015 olarak gösteriliyor,yılın son aylarında piyasada olacak diyebiliriz
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Eksiklikleri giderilmiş yeni bir Evil Within tadından yenmez elbet, ama daha yeni bitirdik sayılır, bence Evil Within 2 zor ama Mikami boş durmamıştır, yeni oyun mutlaka gelecektir. Tabii bunu E3'de görür müyüz, umarım bir sürpriz olur. Hatta Shadows of the Damned 2 duyurursa şaşırmam.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Shadow Of Damned'in satışlarından çok memnun değildi diye hatırlıyorum Abi EA Games,bu E3 sürprizlere açık olacak gibi duruyor herşeyin hayırlısı...
  • 2008'den beri hiç kaçırmadım Sony konferanslarını bana kalırsa hepsi doyurucu ve sürprizlerle dolu olmuştur.
    Favori anım ise Uncharted 2'nin tanıtılıp oynandığı zamandı.
    Hatta aynı konferansta GoW 3'de oynanmıştı genel olarak efsane konferans olmuştu.
    Bu sene de öyle olur umarım.

http://youtu.be/JOxXLBsw4ao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 12 Haziran 2015; 1:48:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep down gosterseler keske e3 te ama umutsuzum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Hemen bir Witcher 3 alıyorsun, yok olmaz dersen seni açık kalp ameliyatına alacağım...

Peki üst düzey ingiliçcemiz yoksa ne onerirsin. O oyunda bana gore orta duzey bi ingilizce istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Bu yıl sonunda Sony'nin herhangi bir planı yok heralde kaçış şimdiden başlamış,Andrew House bu yıl sonunda 3.parti firmalardan gelen oyunlara umudunu bağlamış. (İGN )
    Geçen sene de Order 1886 ertelendiğinde Sony'nin buna benzer bir açıklaması olmuştu hatırlarsanız...
    Konsol pazarında önde olmak böyle birşey sanırım,satışlar zaten tam tıkırında ne gerek var ki oyun duyurmaya...
    Malesef Kapitalist sistemin sonunda Oyun Dünyasını tamamen kapsamı altına görüyoruz herşeyde olduğu gibi,geçmişte böyle miydi halbuki...
    Piyasaya çıkan her oyun satış kaygısı gütmeden raflardaki yerini alırdı.
    Geçmişte gönüllere taht kuran o kadar oyun vardı ki say say bitmez,var mı şimdi bir elin parmağını geçmez saysanız...
    Beni asıl üzen nokta;Hardcore oyuncu kesimin akıp giden gidişata ayak uydurması toplanıp herhangi bir komünite kuramaması ve sonucunda olaylara ses çıkarmaması...
    Neyse Abilerim,kardeşlerim mesajı çok uzattım bir kusurumuz varsa af ola,sesimize kulak veren herkese şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler

Hardcore oyuncu kesmi büyüdü yaşlandı ev bark çoluk çocuk iş güç sahibi oldu, artık eskisi kadar bu işlere ilgisi ve zamanı kalmadı.Oyun piyasası tamamen kusura bakmasınlar 90ların sonunda doğan ve özellikle milenyum bebelerine kaldı.Maalesef bu nesil inanılmaz dejenere bir şekilde gümbür gümbür geliyor.Haliyle bu mevcut durum çok da şaşırtıcı değil.Dediğiniz gibi nerede eski oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 12 Haziran 2015; 2:51:03 >

• Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğiniz gibi,yeni nesil gençler malesef dota,league of legends v.b oyunlarla oyun oynadıklarını sanıyorlar.
    Onlara bu tarz oyunları neden oynadıklarını,neden yüksek bütçeli oyunları oynamadıklarını sorduğumda aldığım cevapların ortak noktası hep şu oluyor;
    ''Sizin oynadığınız oyunlar oyun mu,asıl oyun dota'dır.'' gibi benzeri tarzda cevaplar alıyorum.
    Aslında içimden birçok kez ''Zavallı çocuk sen saydığım şu şu eski oyunlar nedir bilir misin?'' demek geçiyor ama biliyorum söylesem anlamayacak dediklerimi,karşı çıkmaya çalışacak günümüzün çocukları...
    Neyse hocam bende 92'liyim ama ben ve benim gibi oyuncular olduğu sürece Hardcore oyunculuğa devam...
    Şuan Hardcore kesim,Oyun endüstrisi tarafından yok edilmeye çalışılsa da inadına oynamak gerek;biliyorum ki bizler teker teker düştükçe oyun firmaları bayram edecek...
    Neyse hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 12 Haziran 2015; 3:14:31 >

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Kardes evet gelicek ama tarih inan bilmiyorum bildiklerim sadrce şunlar:

Darksiders 2: Deathinitive Edition,bütün DLClerle birlikte 1080p çözünürlükte 60 fps olarak karşımıza cikacak.

• Pazartesi 6 dakika :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sipahi hocam video paylaşırken video adını da üstüne yazabilir misiniz rica etsem?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Senin bir sapığın var sanırım durmadan eksiliyor, sana cevap verdiğim mesajı da üşenmemiş eksilemiş, kafası güzel herhalde bazılarının artık niye eksiliyorsa...
  • quote:

Kardes evet gelicek ama tarih inan bilmiyorum bildiklerim sadrce şunlar:

Darksiders 2: Deathinitive Edition,bütün DLClerle birlikte 1080p çözünürlükte 60 fps olarak karşımıza cikacak.

Tarih açıklanır muhtemelen E3'te ama bu Darksiders'ın yapımcısı iflas edip kapanmıştı diye hatırlıyorum ben yapımcımı değiştirdi oyun?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.