Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geleneksel Sony & Microsoft E3 savaşlarından bu sefer hangisi galip çıkacak bakalım
  • GOW un yeni oyununun çok sağlam bişey olması lazım. Ascension ve 3 arasındaki fark tersine dönmeli.
  •  ★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Everbodys Gone to the Rapture launching August 11

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★

• Star Wars Battlefron 3 Deluxe Edition boxart

• SOMA - E3 2015 Trailer

• http://atlus.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Geleneksel Sony & Microsoft E3 savaşlarından bu sefer hangisi galip çıkacak bakalım

Geçen sene hem E3 hem Gamestop berbattı. Microsoft bence Gamespot sunumunda çok iyidi. Ama bu sene Sony kesin çok güzel çıkacak karşımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Geleneksel Sony & Microsoft E3 savaşlarından bu sefer hangisi galip çıkacak bakalım

Geçen sene hem E3 hem Gamestop berbattı. Microsoft bence Gamespot sunumunda çok iyidi. Ama bu sene Sony kesin çok güzel çıkacak karşımıza.

Açıkcası ps4 sahibi olarak.MS bu sene çok fazla ex patlatacak gibi duruyor.Donanım eksiğini MS para basıp full oyunla kapacak.Adamlarda para çok zaten.Sony ps2 dönemi gibi bir kibir oluştu tekrar.Kendileri bile bu sene ex oyundan çok 3. parti oyunlara odaklanacağız dediler.Yanlış yol yürüyorlar haberleri olsun.Sony için pek iyi bir E3 fuarı beklemiyorum.MSnin çok agresif olmasından dolayı Sony konferansı fiyasko bile olabilir.

Ha MS ne yapsa yinede almam o çöp donanımlı konsolunu.PS4 aldık pişman değilim desem yalan olur.Onunda donanımı tırt ama Xboxdan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 11 Haziran 2015; 18:58:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

quote:

Açıkcası ps4 sahibi olarak.MS bu sene çok fazla ex patlatacak gibi duruyor.Donanım eksiğini MS para basıp full oyunla kapacak.Adamlarda para çok zaten.Sony ps2 dönemi gibi bir kibir oluştu tekrar.Kendileri bile bu sene ex oyundan çok 3. parti oyunlara odaklanacağız dediler.Yanlış yol yürüyorlar haberleri olsun.Sony için pek iyi bir E3 fuarı beklemiyorum.MSnin çok agresif olmasından dolayı Sony konferansı fiyasko bile olabilir.

Ha MS ne yapsa yinede almam o çöp donanımlı konsolunu.PS4 aldık pişman değilim desem yalan olur.Onunda donanımı tırt ama Xboxdan iyidir.

Tam tersine ben Sony'nin Ex. oyunlar için konsolun oturmasını ve 2015 fuarını dört gözle beklediklerini düşünüyorum. Ps4 özel olarak 3-4 duyuru bekliyorum. Remastered olarak ise zaten kesinleşmiş 4 oyun var. Micro kartlarını erken yere serdi. Bu sene umutlu değilim,ama güzel oyunlar gelirse Xbox alabilirim şahsen.

• Naughty Dog'dan hayvan gibi grafikli bir UC4 görecek olmak dışında çok ekstra bir heyecanım yok sağlam IP duyurulması lazım.

Her sene çıkan oyunların tanıtımından bir Black Ops 3'ün multisi nasıl onu merak ediyorum birde yeni NFS.

Ayrıca The Division ne ölçüde downgrade yedi akıbeti ne oldu onu da merak ediyorum.

Birde Evolution'ın ekibini dağıttılar mı bilemiyorum ama keşke next-gen Motorstorm yapsalar.

• https://mobile.twitter.com/devolverdigital/status/609012083414290432?lang=en-gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Haziran 2015; 20:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

https://mobile.twitter.com/devolverdigital/status/609012083414290432?lang=en-gb

Bu oyun dehşet bir şeye benziyor 3 ve 4. resimler ney öyle yav.

• quote:

quote:

Hocam gamespot değil gamescom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Hocam gamespot değil gamescom.

Doğru ya Gamestop oyunlarla ilgili bir siteydi,karıştırdım

• quote:

İşte beklediğim haber, Level 5'den bir rpg, inşallah gerçekleşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

İşte beklediğim haber, Level 5'den bir rpg, inşallah gerçekleşir.

RPG oyun Türkiyede pek tutmuyor kesinlikle nedeni ise ingilizce bilme oranının çok düşük olması.Umarım şu türkçeleştirme olayı rpgler ve diğer oyunlar içinde çoğalır.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Abi E3 fuarında Level-5'inyeni bir oyun geleceği açıklanmıştı,umarım iyi bir oyunla geri dönerler,Ni No Kuni çok güzeldi

Leadergamer
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.