Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek begendiğimi söyleyemem,çok çizgisel ve tek düze ilerliyor oyun.
    Kafa patlat geç oyunu olmuş, doom 3 deki o yalnızlık hissi kalmamış.
    Günümüz oyuncuları çok sevecektir tam onlara göre...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Doom 3 + Brutal Doom= Doom olmuş gibi

Ben beğendim ümidim var umarım yanılmıyorumdur. Belki de ertelenip bambaşka bir oyun çıkacak(%100)
  • Cevaplar için teşekkür ederim

Keşke daha makul bi saatte olsaymış iyi olurmuş
  • Her sene olduğu gibi bu senede işten izin alacağım, sabaha kadar
  • Ttnetin akk. Mecburen telefon internetin bağlanıp izleyecem :(

• Geldik asıl E3 gününe !
  • Şimdi sıra mic. Ea, ubisoft ve sony de.
    Bakalım neler olucak, bir ps kullanıcısı olarak sony konferansını dört gözle bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Pek begendiğimi söyleyemem,çok çizgisel ve tek düze ilerliyor oyun.
    Kafa patlat geç oyunu olmuş, doom 3 deki o yalnızlık hissi kalmamış.
    Günümüz oyuncuları çok sevecektir tam onlara göre...

Doom'un aslı bu yalnız, Doom 3'de orijinal çizginin dışında çıkıp atmosfere ve korkuya odaklanmıştı, bu da oyunu yavaşlattı. Bir de bu yavaşlığın üzerine tüm oyun koridorda geçtiği için birçok kesim oyunu beğenmedi. Doom 1-2 hatta Final Doom'da dahil, hiç bitmeyen aksiyon sunarlar, yeni oyun bir nevi özüne dönmüş denilebilir.
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Asıl eski oyuncular sevecektir, çünkü Doom 1 ve 2 aynen böyle durdurak bilmeyen aksiyon ile doluydu. Doom 3 ile oyun özünden uzaklaşmıştı...
  • Halo V: the Guardian CE içerikleri gün yüzüne çıkar umarım bu akşam.Pre order verdim karşılığında ne alacağımı bilmiyorum iyi mi

Her ne kadar doom 1-2'yi oynamış olsam da 3. oyunun izinden giden bir devam yapımı benim beğenimi kazanabilirdi.Bunu da verdiği yalnızlık , o kadar silah ve yüzlerce mermiye rağmen hissettiğimiz çaresizlik ve beklenmeyen öğeleriyle üzerimizde bıraktığı korkuyla başaracaktı.

İlerleyen gameplaylere bakacağım artık.

Hadi Ms Sony boşaltın ceplerimizi
  • Doom oynanış ve grafikler olarak çok etkileyici artı olarak bitiriş animasyonları da bir harika. Oynanış dinamikleri tam anlamıyla Pc bazlı bu tarz oyunlar konsolları sevmez açıkcası nasıl olacak meraktayım..
  • E3 saatler kaldı
  • Abilerim 1-2'yi oynamasam da aslının bu olduğunu biliyorum,Doom 3'deki atmosferi beğenen tarafta olduğum için bunları yazdım.
    Yalnız bu dönemde bu oyun tarzının gideri olur mu tartışılır ?
    Doom 3'ün temasını esas alıp,eksikleri giderilmiş ve geliştirilmiş bir yeni oyun tadından yenmezdi diye düşünüyorum.
    Tartışmaya açık bir konu ilerleyen dönemler neticeyi gösterecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 15 Haziran 2015; 16:40:16 >
  • God of war gelir mi Birde kazu gran turismo 7'yi 2017 den önce göreceksiniz demişti. Ben bir trailer bekliyorum.

• Bethesda konferansı

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Valla Gt7 ile ilgili mutlaka bişeyler paylaşıcaklardır ama GOW 4 den çok umutlu değilim. Remastered la yürürler büyük ihtimal ama inşallah yanılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverygt

Valla Gt7 ile ilgili mutlaka bişeyler paylaşıcaklardır ama GOW 4 den çok umutlu değilim. Remastered la yürürler büyük ihtimal ama inşallah yanılırım.

Inşallah

• https://www.youtube.com/watch?v=aBM5nzJ5Bws şuan canlı yayına girdi. ps4 youtube uygulamasından izliyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRnTuNeS -- 15 Haziran 2015; 19:01:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.