Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

last guardian gelir mi lafları dolanıyor ama her sene olduğu gibi bu senede umutlu değilmi kaldı ki bekle bekle artık bir özelliği de kalmadı benim için. çok naz aşık usandırırmış, beklenti büyük bu nedenle bu kadar zamandan sonra mükemmel bir oyun çıkartmadıkları sürece insanları çok tatmin etmeyecektir. tıpkı twisted metal de olduğu gibi..

gt 7 gelsin.
    heavy rain yapımcısından film izletme dışında sağlam bir oyun gelsin,
    guarilla games den bir oyun gelsin, yeter.

uc 4 den ziyade ben last of us bekleyenlerdim, uc her ne kadar güzel oyun olsa da hikaye bakımından last of as insanı kendisine bağlıyor bu nedenle hangisi derseniz last of us tek geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 15 Haziran 2015; 19:16:13 >
  • Adamlar halo'da yine co-op olayını milletin gözüne gözüne soktu.Sony killzone'da anca ekranı bölsün co-op diye.Bu nesil akıllanacaklar mı çok merak ediyorum.
  • Bombayı patlattı Microsotf.
  • xbox 360 oyunları xbox one da oynanabilecekmiş. güzel.
  • Abi inanmıyorum ya.

ps4 de de olsun şu backward compability :S

Adamlar mis gibi 360 oyunlarını oynayacak one larda. Biz de anca definitive edition bekleriz :S
  • Konu kapanabilir.

kontrol cihazında çığır açmışlar. oooof of. one mı alsak keşke :S
  • Xbox controllor ve geriye uyumluluk ile çok çok iyi başladı. PS bizi mutlu edecek ek birşeyler sunman lazım
  • aynı bombayı sonyden de bekliyorum ben ps3 oyunları oynanmalı ps4te.

adam gibi oyun geleceği yok, bari eski efsaneleri oynayalım yahu...
  • Sony için tekellik devri bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Abi inanmıyorum ya.

Adamlar mis gibi 360 oyunlarını oynayacak one larda. Biz de anca definitive edition bekleriz :S

Hocam stream mi olacak yoksa Cd yi takip oynayabilecekmiyiz.Ilk 60gb lik ps3 lerde ps2 oyunlari calisiyordu onun gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Abi inanmıyorum ya.

Hocam stream mi olacak yoksa Cd yi takip oynayabilecekmiyiz.Ilk 60gb lik ps3 lerde ps2 oyunlari calisiyordu onun gibi mi?

cdyi takıp oynanabilecekmiş
  • quote:

quote:

Abi inanmıyorum ya.

Tam takip edemedim ama cd yi desteklemiyor olabilir. blu ray le farklı teknolojiler biliyorsun.

Ayrıca beyler samimi söylüyorum herifler çok çok iyi başladı. Customization yapabileceğin kontrol cihazı nedir ya nedir. yeni kolları harbiden çok güzel incelemenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaşla ortak aldığımız için oyunları, çıkan bütün oyunları aldık neredeyse ben de PlayStation 4 olmadan. Alınca oyun sıkıntısı çekmeyecektim ama şu haliyle oyunları önemsemeden Xbox One alabilirim. PlayStation cephesi ne yapacak çok daha fazla merakla bekliyorum şu saatten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

quote:

Abi inanmıyorum ya.

cdyi takıp oynanabilecekmiş

Dijital olarak.
  • Forza 6

• Insallah bu gece playstation icin indie gecesi olmaz.Tek istegim bu 2 senedir indie oyunlarla konferansi gecistiriyorlar.
  • Dark souls 3 beyler.

sony de gösterilir diyordum
  • Artık rekabet başlayacak gibi. Microsoft acayip bombalar patlatıyor :D
  • Paranın gücü. O kadar eleştiriye rağmen adamlar kendilerini çok iyi geliştirmişler. Şuana kadar son zamanlarda izlediğim en iyi E3 konferansı. Sadece Microsft için söylemiyorum, genel olarak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.