Bildirim
E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ana başlığı sürekli güncel tutmaya çalışıyorum. Başlığı mutlaka takip edin, güncel detaylı haberleri yazıyorum.
Video oyunu yayıncısı Bethesda Softworks, E3 2018 basın konferansı tarihini ve saatini duyurdu.
Ne Zaman: TSİ 11 Haziran 05:30 / 10 Haziran 6:30 p.m. PT / 10 Haziran 9:30 p.m. ET
Nereden: Twitch, YouTube, Twitter, Facebook ve Bethesda.net.
Detaylar: Etkinlik ile ilgili detaylar daha sonraki bir tarihte açıklanacak. (BSC)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 3 Mart 2018; 0:4:5 > -
Aynen hocam haziranda çıkma şansları %1 spiderman temmuz - ağustos gibi gelirse şahane olur oyun kıtlıgı oluyor birde o zamanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen Yaz aylarında pek oyun çıkmıyor, insanlar tatile gittiği için oyun yapımcıları boş geçiyor o ayları ama Sony için pek fark edeceğini düşünmüyorum Yaz aylarının ortasında çıkarırsa bizim gibi yazın geceleri oyun oynamayı seven kitle için büyük güzellik olur. Days Gone kışın gelmesini istiyorum ama RDR 2 araya sokmasınlar Kasım ayında çıksın. bakalım E3'de neler olucak sabırsızlıkla bekliyorum. -
Beyler E3 2018 Sony cephesinden hangi oyunların oynanış videosunu bekliyorsunuz? farklı ip'lerde duyurulur mu acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tabiki Lou 2 geliyor en başta ve sonrasında Deaht Stranding merakla beklediklerim.. Bloodborne 2 dende bi trailer oynanış gelir ayrıca.
The Last Of Us part 2 oynanış
Death stranding oynanış
Ghost of thusisma oynanış
Ve 1 tane de yeni IP bekliyorum hocam
The Division 2 officially announced; first look at E3 2018
The Division also getting a 4K update on Xbox One X soon.
https://news.ubisoft.com/article/an-announcement-from-massive-entertainment-on-the-division-2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 8 Mart 2018; 19:21:55 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Hocam gözün aydın, sen seviyordun her halde :)
Amanın vallahi gözlerim doldu Bu oyunun atmosferine bayılıyorum ya 2.oyunda gelirse efsane olur. Ubisoft’u eleştirdiğim yanlar var ama bazı işleri gerçekten güzel yapıyorlar takdir ediyorum. Teşekkür ederim hocam haber verdiğiniz için 😊
PS4'de açıkken görüyordum oynadığını aklıma geldin ne demek :) Ben ilk çıktıktan 2 ay sonrasında oyunu oynamıştım fakat kısır döngü vardı içerik sıkıntılıydı, ayrıca tekrar ediyordu şuan nasıl sen daha iyi bilirsin :) İkinci oyunla belki dönebilirim. Atmosferine laf yok gerçekten o karlı, buğulu, sisli atmosferi şahaneydi :)
Yani doğru söylüyorsun oyunda yapılacak içerikler kısıtlı aslında daha sonra DLC tarzı şeyler eklediler Survival mod gibi ama yine de çok büyük bir yenilik yok tabi. Ben de başka oyunlara yönelmiştim bir süredir oynamaya pek vakit bulamıyordum. 2.oyunun duyurusunun verdiği gazla bu aralar oyuna yine döneceğim anlaşılan
İkinci oyun 2019 Mart'ta gelicek gibi :) bugün 2.yıl dönümü
O tarih de çıkarsa gayet güzel olur daha önümüzdeki aylarda heyecanla beklediğimiz birçok oyun gelecek zaten
ilk oyununu almıştım güzel oyundu ama sürekli güncelleme gelmesinden dolayı oynatmıyordu kendini atmosferi muhteşemdi ama hikaye vasat ve aynı şeyleri yapıyorduk 2. oyunuda bekliyorum merakla watch dogs 2 gibi hataları düzeltip şahane bir oyun çıkartabilir ubisoft.
Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy is also coming to Xbox One and PC on July 10th
https://blog.activision.com/t5/Crash-Bandicoot/Get-Pumped-Crash-Bandicoot-is-Jumpin-and-Wumpin-to-New-Platforms/ba-p/10675001
-
-
Sony cephesinden;
-Ghost of Tsushima
-Death Stranding
-The Last of Us 2
Ms cephesinden;
-Halo 6
-GeoW 5
-Fable 4 ( Teaser + Trailer)
Sony den ben bloodborne 2 duyurusu bekliyorum. Japan studio nun sessizliği dikkat çekiyor. Ayrıca bluepoint in yeni projesinin bir Sony exc remastered oyunu olduğunu düşünüyorum. Onun da duyurusu gelebilir. Zaten Sony nin eli çok dolu. Bu e3 çok güzel geçecektir.
Ben Xbox'dan da atak bekliyorum azıcık rekabet olsun, en çok bize yarar :) Sony kendini saldı 2 yıldır beklediğimiz oyunlar daha yeni çıkmaya başlıyor bunun sebebi rekabetin olmaması maalesef. Xbox adam akıllı oyun yapsaydı bu durumlara gelmicektik, belki bu beklediğimiz oyunları geçen sene oynamış olucaktık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X