Şimdi Ara

E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.876
Cevap
20
Favori
52.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harbiden 90 gün kaldı :)

Sony Cephesinden;

The Last of Us Part II Oynanış videosu
    Ghost of Tsushima Oynanış videosu + çıkış tarihi
    Days Gone hakkında bilgi
    Death Stranding oynanış videosu + çıkış tarihi
    Fromsoftware yeni oyunu
    Shadow of Colossus, ICO ve The Last Guardian yapımcısının yeni oyunu.

Bethesda Cephesinden;

Yeni bir Fallout, New Vegas tarzında olsun hatta New Vegas 2
    Skyrim bekliyorum, ama gelmicek büyük ihtimal bu sene de pas geçicekler gibi.
    Prey'e Genişletme paketi gelicekmiş onuda bekliyorum ve tabi ki sürpriz ip'ler.

Ubisoft Cephesinden;

Splinter Cell ve ya Prince Of Persia. (gelir mi, gelmez mi bilmiyorum ama gelirse çıldırırım kesin)

Onun dışında Cyberpunk 2077 oynanış bekliyorum. Daha fazla oyun aklıma gelmiyor :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Warner Bros sessizliğini bozacak.
    Yeni Batman oyunu yada Superman,Justice League tarzı bir oyun gelecek
    WB Games Montreal Batman oyunu üzerinde çalışıyor biliyorum
    Rocksteady ise diğer dediğim oyunlardan birini duyuracak gibi

• Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Rocksteady bir ara Superman oyunu üzerinden çalışıyor diye haberler yapılmıştı, hatta tanıtılıcak denmişti, sonra sessizliğe gömüldüler. Bu sessizlik iyi değil yalnız, bunun arkasından iyi bir oyunun geleceği işaret. 2015'den beri ses seda yok bence sağlam bir oyunla gelicek gibiler. 3 yıllık bir gelişme süreci var eğer 2015'den başlandıysa, yani 2019'da yeni oyun gelebilir. Bu arada nasıl unuttum Rocksteady aklımda bayadır, sağolasın dostum hatırlattın :) başka var mı aklımdan çıkıyor baya beklediğim oyun var :)

• oynanış ve tarih bekliyorum birde The Avengers oyunundan.
    multi olacak diyorlar.değişik birşey olacak gibi
    Batman Arkham türünde yapılıp co op lu felan güzel olabilir gibi geliyor

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Sony cephesinden spiderman fragmanı(oynanış ve hikaye fark etmez) ve çıkış tarihi, ghost of tsushima ile ilgili daha çok bilgi veren bir oynanış fragmanı, days gone çıkış tarihi ve hikaye fragmanı, death stranding in çıkış tarihi ve oynanış fragmanı, Last of Us 2 nin de oynanış fragmanı ve çıkış tarihi. Ayrıca bloodborne 2, god of war collection ve shadow of colossus, ico tarzında bir oyun.

Ea tarafında anthem ve yeni battlefield ı merak ediyorum. Ubisoft'dan bir beklentim yok. Bethesda dan yeni the eder scrolls oyunu bekliyorum.

CD projekt Red den cyberpunk 2077 fragmanı bekliyorum. Çıkış tarihi vermeyeceklerdir yüksek ihtimal.

Rocksteady nin Batman arkham insurgency üzerinde çalıştığını duymuştum. Bu oyunla ilgili fragman bekliyorum. Bazı kaynaklar superman oyunu yaptıklarını söylüyor o nedenle ne yaptıkları tam belli değil.

Metro exodus oynanış fragmanı bekliyorum. Darksiders 3 ile ilgili oynanış fragmanı da bekliyorum.

Aklıma gelenler bunlar. Şimdi bakınca baya çok şey bekliyormuşum. Hepsinin gerçekleşmesi çok zor olsa da bunların çoğunluğu gerçekleşe bana yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 10 Mart 2018; 20:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya nasıl unuttuk şimdi aklıma geldi :) Max Payne, Alan Wake ve Quantum Break geliştiricisi Remedy'nin yeni oyunu 2019'da çıkıcakmış fakat E3 2018'de görür müyüz acaba?

• Aynen. Olabilir hocam. Bu e3 baya hareketli geçecek galiba.

• The Order devam oyunu gelebilir mi yoksa farklı bir IP üzerinde mi çalışıyorlar?

Ready At Dawn's next game is a 'Third-Person Action Game'
    http://www.playstationlifestyle.net/2018/03/07/ready-at-dawn-next-game-is-a-third-person-action-game/

Ready at Dawn’s new Twitter image looks like a flat greyscale version of their usual logo (seen above).
    Read more at

E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Mart 2018; 21:18:49 >

• Bekliyorum gelmesini kuvvetle muhtemel gelecekte.. Yapılır konferansta duyurusu, yalnız gelen tepkileri dikkate alırlar ve bu sefer oynanış süresi daha uzun olur umarım.

• Oynanış süresi çok kısa olmasına rağmen harikaydı atmosferi, hikayesi, karakterleri çok sevmiştim. Umarım devam oyunu gelirse uzun soluklu olur tadı damağımda kalmıştı. Grafikleri hala ateş ediyor.

• Valla ben sadece Rocksteady ne geliştiriyor onu merak ediyorum.

• The Order yarım kalmıştı.devamı için geç kaldılar.fakat geç olsun güç olmasın.
    ilk oyun gibi kısa yapmayacaklardır bu sefer

• Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Ready at dawn çok sessiz kaldı. The order 1886 nın devamı gelebilir. Sırf oyun yarım diye alıp oynamadım. Eğer bir duyuru yaparlarsa devam oyunu için hemen alırım.

• ilk oyunun tek eksisi kısa olmasıydı bence, Grafikleri, vuruş hissi, oynanışı hikayesi ara sahneleri harikaydı.

Bu sefer oyun süresini uzatırlarsa harika olur.

Bu oyun ps4'ün çıkış oyunlarından olduğu için Killzone Shadow Fall gibi biraz nimetini aldı. Çıkış oyunu olmak zor iştir.

• bu nasıl son demeyen yoktur bu oyunda.after credits den sonra daha yeni başlıyor bekleyin demeye getirdiler.
    fakat sonra sessiz kaldılar.E3 de bekliyoruz.umarım duyurulur ve büyük fontlu Türkçe altyazı ile gelir

• Iron Harvest Gameplay Demo ~ RTS Set in the World of 1920+

It’s the first time we are showing live gameplay. Iron Harvest is currently in development for PC, PlayStation 4 and Xbox One and we will launch a Kickstarter Campaign on March 13.

• Bekliyorum gelmesine ki bana kalırsa geleceğini de düşünüyorum ilk oyunu 8 saat civarı bir sürede bitirmiştim fazla kısa gelmemişti bana atmosferi muhteşemdi 2. Oyunu gelecek ise sinematikleri çok ama oynanısıda çok bir oyun bekliyorum.

• Evet onu unuttuk birde Rockstedy bin yeni oyunu var ve square enix in awengers oyunu var şimdi düşündüm de ne çok oyun bekliyormuşuz . ama Bunların %50 si ancak olur gibime geliyor :)

• Borderlands 3 u unutmayalım arkadaşlar...

• Shadow of The Tomb Raider ne oldu acaba? yalan mı oldu? yoksa e3 2018'de tanıtılıcak mı? Square Enix Tomb Raider üzerinde çalışıyor felan demişti, Deus Ex şuanlık gelmicek dediler. Şu oyunlar peş peşe çıkarsa yandık, Her ay farklı oyun çıkarsa güzel olur.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.