Şimdi Ara

E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.876
Cevap
20
Favori
52.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Pc oyunculuğu ölüyor mu? Bunu Steam'e de söylesene.

Alıntıları Göster
    Kabul etmek istemesek de maalesef durum bu :(

Uzun seneler ben direndim PS almamak için, hep PC üzerinden yürüdüm ama gidişat bu.

• Ghost of Tsushima ve Last of Us harika görünüyor. Death Stranding yine soru işaretleri yarattı

Yeni nesil konsolları bekliyor olabilir bu oyunlar. Çünkü grafikleri çok iyi görünüyor. Bu şekilde bu nesildeki konsollara çıkış yapacağını sanmıyorum Downgrade yiyebilirler GOW'ın E3 gösterimi de çok iyiydi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 12 Haziran 2018; 14:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Kabul etmek istemesek de maalesef durum bu :(

Uzun seneler ben direndim PS almamak için, hep PC üzerinden yürüdüm ama gidişat bu.

Alıntıları Göster
    Benim de evde ps4'ün var, exc oyunları oradan oynuyorum. Ama diğer tüm oyunları pcde oynuyorum. Sırf siz konsola geçtiniz diye pc oyunculuğu ölüyor diye bir iddiada bulunmanız mantıksız. Elinizde varsa bir istatistik, sayısal veri koyun ortaya konuşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Mankind Divided'da istediğini alamayınca ara verdiler. Bir süre daha duyurmazlar.
    Oysa ki Oynanış ve senaryo olarak farklı ve güzel bir oyundu. Invisible war harici tüm oyunları severek bitirdim. Mankind divided da çok güzel bir oyundu ama maalesef dediğin gibi oyuncu kitlesi içinde çok rağbet görmedi.

Umarım yeni oyun hal ettiği değeri görür de seri toptan rafa kalkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC elden gidiyeah

Sony fatality yaptı yieah

• E3 de birsürü oyun gördük ama hangi oyun last of us 2 ve ghost of tsushima kadar iyi gözüküyor. Hem grafik hem animasyon olarak. Bu iki oyun yeni nesil gibi gözüküyorlar. Sony tamam yeni oyun fazla göstermediler ama hem oyun içi hemde hayvani grafiklerle uzun videolar yayınladılar. Sizce kısa oyun içi olmayan kısa videolarmı yoksa sony yaptığı gibi uzun gameplay videolarımı ? Ben sony konferansını seçiyorum. Tekrar söylüyorum micro konferansıda çok iyiydi.

(Sony=micro) > (ubi = ea) > bethesda (sunumun en kötüsü )

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Ortalık buram buram fanboy kokuyor vallaha. Sony'nin E3'ü bence çok da iyi değildi. Microsoft'un etkinliği çok daha iyiydi.

Önceki yıllarda gösterilen oyunların sadece gameplayleri vardı. Beni şaşırtan bir şey yoktu. Death Stranding de zaten teknoloji demosuydu sanki.

Hoş zaten şimdi çoğu kişi beni alıntılayıp Xbox exc. yok diyecekler. Olmasına da gerek yok. Adamlar yıllardır inatla "XBOX ONE X'i 4K oyunculuk dışında almayın diye bağırıyorlar. Siz hala almak için neden yok diyorsunuz. Exc oyun isteyen Nintendo alsın Sony alsın. Ortalama bir bilgisayarın varsa zaten Xbox One'a çıkan oyunlar Windows'a da çıkıyor onda da oynarsın çıkanları.
    Bura fanboy cenneti ya adamların anasına küfür et laf yok ama sony kötü deme başlıyorlar ağlamaya

• Last of us ve ninjalı oyunu proda oynayacağımı hiç sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk 2077 çıkarken çok zor. Eidos Montréal kötü oyun yapmıyor fakat adı MD ile adı biraz zedelendi ve Cyberpunk 2077'ye karşı acayip hype var. İkisi de aynı türde oyunlar.

Belki Eidos Montréal rekabet etmeye çalışıp açık dünya bir Deus Ex de çıkarabilir.(Ki buna devasa bütçe lazım Square Enix o kadar bütçe ayırmaz bence.)
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    X1x de oyna o zaman

• Deus Ex büyük bir marka hocam. Detroit ile benzer bir evreni de vardı. Detroit'in yaptığı patlamadan sonra düşünmeye başlamışlardır bence yeni oyunu. Bence en geç 2 seneye yeni oyundan bir şeyler görürüz.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Oynarız hocam öyle saçma şey yapmazlar herhalde.

Daha yeni konsol yok piyasada.

Önce konsolu çıkarsınlarda ardından oyun yaparlar.

• Tlou 2 efsane duruyor fakat gerçek hayatta öyle akıcı ve gerçekci bir gameplay göremeyeceğimiz aşikar, besbelli adamlar çok güzel bir şekilde ayarlamış herşeyi, eğer öyle bir oynanış gerçekte olursa oyun dünyası adına büyük bir devrim olur, grafiklerse yani pek emin değilim ufak bir downgrade görme ihtimalimiz var.

Diğer oyun Ghost Of Tsushimanınsa atmosferine ve grafiklerine bittim, yani cidden ps4’de öyle bir görsellik görebileceksek ps5’e felan ne gerek var diye sorguluyor insan, tlou konusunda emin değilim ama Tsushima’nın en azından bu jenerasyonda öyle bir görsellik veremeyeceğine eminim, umarım dolu bir oyun olur merakla bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 12 Haziran 2018; 15:55:6 >
  • Pokemon isterük

• Sony'nin oylesine yaptigi bir konferansti,ona ragmen kafaya oynadi,cunku rakipsiz,150 tane oyun tanitsa ne olacak,kimle sidik yaristiracak,karsisinda rakip yokki...Adam 2 hafta önce detroit cikarmis,1 ay once gow cikarmis,marveli almis orumcek adam yapiyor,days gone en az 30 saat oynanis binlerce diyalog adam Turkce yapmis,daha ne yapsin kojima ciplak dans mi etsin pistte...keske mictosoft,sony'nin 25 yildir yaptigi oyunlarin hic olmazsa %10'u yapsa,yapabilse..En cok biz mutlu oluruz...Rekabet her zaman iyidir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newintown -- 12 Haziran 2018; 15:19:2 >
  • Detroit'e Cyberpunk diyebilir miyiz bilemedim. Zira onda Androidler insan olmaya çalışıyordu. Cyberpunkta da insanlar android olmaya çalışıyor. Prostetik eller beyin implantları ...

Umarım görürüz. Belki Cyberpunkla yarış içine girerler. Square Enix Eidos'a para bassa da yaşayan şehirli bir Deus Ex oyunu görsek.
  • Deus Ex uzak bir tarihte gelecek, System Shock Remake şimdilik yalan oldu, elimizde eli yüzü düzgün bir tek Cyberpunk 2077 kaldı.
  • EA ve Ubisoft’un konferansları rezaletti. Square Enix’in yaptığı şeye konferans demeye dilim varmıyor, hiç yapmasalar daha iyiydi. Microsoft ve Sony benim için eşitti ve tatmin etmeyi başardılar. Bu sene “çok iyiydi” dediğim bir konferans yapılmadı. Nintendo’yu bekliyorum ama bakalım ne yapacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

EA ve Ubisoft’un konferansları rezaletti. Square Enix’in yaptığı şeye konferans demeye dilim varmıyor, hiç yapmasalar daha iyiydi. Microsoft ve Sony benim için eşitti ve tatmin etmeyi başardılar. Bu sene “çok iyiydi” dediğim bir konferans yapılmadı. Nintendo’yu bekliyorum ama bakalım ne yapacaklar.
    Nintendo'nun bu yıl çıkaracağı oyunların büyük bir kısmı belli gibi ve bu nedenle oyun takvimleri de fazlasıyla kalabalık. Bugünden itibaren Smash, Octopath, Marion Tennis, Yoshi, Fire Amblem, Pokemon yani muhtemelen 4-5 gibi yüksek bir sayıda yeni exc. çıkartıp yılı bitirecekler gibi. Artı çıkacak Captain Toad gibi içerikleri arttırılmış, geliştirilmiş portlar da var.

Tanıtım olarak Bayonetta 3 ve Metroid Prime 4 olası. Duyurusu gelebilecekler arasında 2,5D ZELDA, RPG Paper Mario, Pikmin 4 ve Star Fox : Grand Prix dedikoduları dönüyor. Özellikle Star Fox karakterinin UBisoft oyununda oynanabilir bir karakter olarak dün görünmesiyle birlikte Star Fox : Grand Prix tanıtılır belki diye düşünüyorum. Wonderful 101 ya da devam oyunu gelmesi oldukça olası. Az da olsa Luigi Mansion 3 duyurusu da görebiliriz.

Nintendo tarafından yeni oyun duyurusu bekletilerini düşük tutuyoruz E3 için. Muhtemelen ilerleyen aylar da yeni oyun duyuruları gelir ama E3 gibi bir fuar hatırına da bir iki yeni oyun duyurusu gelir artık diye umuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 12 Haziran 2018; 16:14:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Deus Ex büyük bir marka hocam. Detroit ile benzer bir evreni de vardı. Detroit'in yaptığı patlamadan sonra düşünmeye başlamışlardır bence yeni oyunu. Bence en geç 2 seneye yeni oyundan bir şeyler görürüz.
    Dues ex gibi markayı md ile nasıl bir hale getirdiler sen ilk 2 oyunda yaptıklarına bir bak sonra son oyunda... Efsane oyun yapabilecek bir malzeme var ellerinde ama kullanamadılar.Cok zor en az 3 senesi var yeni deus exin
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.