Şimdi Ara

E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.876
Cevap
20
Favori
52.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLuBu

Sony nin konfransı gayet güzel olmuş. Kafadan bana hitap eden 5 oyun tanıtıldı. Üzüldüğüm noktalar ise; Final Fantasy 7 Remak i belki dedim sony konferansında tanıtırlar maalesef yoktu. Medievil remake nerede gözlerim onu aradı. Birde Spyro Triogy den bir oynanış videosu bekledim.
    Spyro için ayrıca bir etkinlik vardı sanırım ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOWITZKI kullanıcısına yanıt
    Ex'lerin Game Pass'e eklenecek olması hatta Shadow of the Tomb Raider'ında eklenecek olması bile önemli. Game Pass bir sonraki nesilin kilit sistemlerinden biri olacak özellikle oyun fiyatlarının uçtuğu ülkemiz için.
  • 5 yıldır sağlam triple AAA Halo, Gears of War, Forza, Horizon oyunları dışına çıkamamış konferanslarında 3.party oyunlara bel bağlamış, Anca Neslin sonuna gelmişken 3.party dahil yeni kurulan 5 tane stüdyo ile daha yeni anlaşmış Microsoft konferansını göklere çıkartanlar Her nesil oyun dünyasına birçok yeni IP ile oyun kazandırmış Sonye ve oyunlara laf ediyorlar gülüyoruz sadece. :))

• La MS kendi ex oyunlarının trailerını gösterip durdu. Gameplay yoktu. MS fanları o kadar aç kalmışlarki 2 trailer ile dünyaları döndü. Yazık bu MS fanlarına. Acıyorum la size.

3.parti oyunları sony de gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Ex'lerin Game Pass'e eklenecek olması hatta Shadow of the Tomb Raider'ında eklenecek olması bile önemli. Game Pass bir sonraki nesilin kilit sistemlerinden biri olacak özellikle oyun fiyatlarının uçtuğu ülkemiz için.
    o süper haber shadow'un da gelmesi
  • Yeni oyun duyurulmamış nedeni neslin yavaş yavaş sonuna geliniyor olması bana göre. Duyurulmuş oyunları 2019 sonuna kadar (en geç 2020 başları) çıkarıp 2020 sonunda da yeni nesil konsolları çıkaracaklar muhtemelen.

Gösterilen oyunlara gelirsek last of us 2 ve ghost of tsushima çok güzel olmuş. Death stranding gameplay olmaması hayal kırıklığı oldu yani oyun nasıl bir oyun olacak hala hiç bir fikrimiz yok. RDR2 için bir şey demeyecem çünkü rockstar katılmaz zaten böyle etkinliklere ama sony tarafında bişeyler görseydik güzel bir süpriz olurdu tabi.

Bu seneki e3ün tek güzel yanı microsoftun oyunların önemini anlayıp ona göre yatırımlar yaptığını görmek oldu. Yeni aldığı stüdyolarla güzel işler çıkarabilirse bir sonraki nesilde iyi bir rekabet görebiliriz ki bu da biz oyunculara yarar tabi.

• Konferans sunumu tartışması nedir abi ne tanıtıldı oyunlar tatmin etti mi ona bakın

Bu samuray oyunu iyi duruyor umarım for honor gibi olmaz sonu.

Sony nin oyunlarının grafikleri çok iyi duruyordu ama öyle geleceğini pek sanmıyorum en azından bu nesilde

Fromsoftware vr oyunu tanıtıldı ama bir ihtimal bloodborne olabilir mi diye beklenti oluştu ama gelmeyecek anlaşıldı belki bir sonraki nesilde gelir

Sekiro güzel olur umarım.

Spider man güzel duruyor ama benim tarzım değil.

Rdr bekledik ama tabiki rockstar kimseye yediremez onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolüssünü takip ettim yayınlarda. Sürekli MS para harcamış sunum için sahne için vs. Yok Sony para harcamamış. Sürekli bir MS övme fanboy gibi.

Birincisi MS evet daha fazla para harcamış. Nedeni elinde doğru düzgün oyun yok adamların tabiki göz boyamak için daha fazla para harcamış

İkinsicisi MS yayının başında 15 20 adet ex oyun tanıtımı yapacağı dedi ben en fazla 4 5 saydım. Bu da bir göz boyama oldu.

Üçüncüsü 3.parti oyunları sanki kendi oyunlarıymış gibi millete kakalamaya çalışan MS.

Dördüncüsü banane sahne dekorundan sahneye konan şeylerden. Ben tanıtılan oyunlara bakarım.

Beşincisi Sony yine ezdi MS yi. Bu nesilde MS sıçmıştır bu konferansta da sıvamaya çalışmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 12 Haziran 2018; 13:38:19 >
  • Bu sene E3 tırttı bence, hiçbir konferanstan tatmin olmadım. Sony ve Bethesda iyi başladı sonra kötüleşti EA ve Ubisoft tamamen kötüydü Microsoft yendi galiba.
  • Sony çıtayı o kadar yükseltmişki şu sunum bile beğenilmedi vasat kaldı !! Yeni bir ip zaten beklenmiyordu, onun dışında şu Exc lerden en azından birine bi çıkış tarihi verselerdi daha hoş olurdu. Millet beklemekten sıkıldı artık acaba ne zaman çıkar diye, Gamescoma sakladılar belkide.

• e3 den ne bekledik ne bulduk.Cidden sağlam şeyler bekliyorduk foss çıktı resmen.2019 yılınamı sakladılar herşeyi anlamadım gitti.2019 da yeni konsol tanıtımı olacak gibi iyice kıllandım.
  • Ghost of tsushima güzelmiş. Sonunda Tenchu oyunundan sonra ki bana göre efsane bir samuray oyunudur en iyi samuray oyunu olacak gibi.

• PC Gaming'de gösterildiği için büyük çoğunluk kaçırdı büyük ihtimalle, Overkill'in TWD oyununda video yayınlandı.
    Oyun 8 Kasım'da çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 12 Haziran 2018; 14:25:17 >
  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt
    Mankind Divided'da istediğini alamayınca ara verdiler. Bir süre daha duyurmazlar.

• Kim ne derse desin, sadece Last Of Us ve Ghost Of Tsushima bile Sony'nin E3'e damga vurmasına yetti.

MS sonunda konsolun donanım değil "oyun" olduğunu anladı sanırım.

Yalnız ne acı ki PC oyunculuğu yavaş yavaş nasıl sona eriyor bu E3'ün en net kanıtladığı nokta oldu bizlere.

Zaten ülkemizdeki kurlar sebebi ile hasta adama dönmüştü PC oyunculuğu, en iyi oyunların konsollara exculusive çıkacak olması iyice yok oluşa sürüklüyor.

PS4 aldığıma bir kez daha memnun kaldım PC upgrade etmek yerine. Ama oyun fiyatlarının gidişatı da iyi değil :/
  • Gamepass gibi uyelik Ps de de varda bizim ulkemizde yok. Ps now sistemi hep gozden kaciriliyor.

• Sony sunumu Ps4'ün resmen son exc. oyunları geliyor diye bağırıyordu. Geçen yıl yeni birşeyler duyurmadıklarında az çok anlaşılıyordu zaten de bu sene iyice emin olduk. Bundan sonraki oyunlarını PS5 için getirecekler, hazırlıyorlar bariz anlaşılıyor artık.

Umarım ufak downgrade'ler de olsa yemezler ama şu halleriyle Spiderman dışındakiler biraz şaibeli duruyor. Ayrıca TLOU 2 ve Ghost önceden düzenlenmiş, hazırlanmış duruyordu yine.

Lakin şovun yıldızı benim için RE 2 REMAKE'ti. Tahmin ettiğim gibi Sony konferansında gördük ki yayından sonra yeni bir fragman düştü o zaman daha iyi gördük baya sert ve korkunç olmuş. Merak ettiğim omuz üstü kamerası nasıl bir performans sağlayacak o dar koridorlarda. Bunun yanında oyunda kamera değişken gibi bazen uzaktan çekiyor bazen oldukça yakından. Capcom yıllar sonra DMC5 ile de birlikte tekrar sevgimi kazandı adamlar isteyince yapıyor. Ayrıca zombilerin orasına burası ateş ettiğiniz yere göre parçalanıyor, kopuyor, hasar alıyor belli ki. Bu arada oynanış görüntüleri gelmesi muhtemelen. Özellikle E3'te bulunanlar oynanabilir sürümünü deneyebilecek, ulaşabilecekmiş sanırım.

Nintendo'da güzel yeni birşeyler gösterirse benim için özellikle 3'üncü partiler yönünden kaliteli bir E3 oldu diyeceğim. Bu yıl onlar olmasaydı zayıf geçecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 12 Haziran 2018; 14:38:19 >

• En çok heyecan verici oyun bana göre Ghost of Tsushima idi. Önceki senelerde yapılan Sony konferanslarına nazaran biraz sönük bir konferans oldu diye düşünüyorum . Ama tabi ki E3 2018'deki diğer konferanslara göre iyiydi. Bu sene de iki oyunu ağzım açık izledim :
    1-)Exodus
    2-)Ghost of Tsushima.
  • Eğer konferans olarak değerlendirirsek evet Microsoft daha fazla oyun tanıttı yaklaşık 2 saatlik sunum yaptı.Fakat Forza hariç Exclusive oyunlarından hiçbiri ilgimi çekmedi.Ayrıca Microsoft konferansında tanıtılan diğer oyunların hepsi Ps4 e de çıkacak.O nedenle Sony cephesinde özellikle TLOU 2 gameplay ve Exclusive oyunlarının kalitesiyle net bir üstünlük söz konusu.Tamam microsoft güzel sunum yaptı,fakat konsol sattıracak bir sunum oldu mu ? işte orası muamma.

• quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Kim ne derse desin, sadece Last Of Us ve Ghost Of Tsushima bile Sony'nin E3'e damga vurmasına yetti.

MS sonunda konsolun donanım değil "oyun" olduğunu anladı sanırım.

Yalnız ne acı ki PC oyunculuğu yavaş yavaş nasıl sona eriyor bu E3'ün en net kanıtladığı nokta oldu bizlere.

Zaten ülkemizdeki kurlar sebebi ile hasta adama dönmüştü PC oyunculuğu, en iyi oyunların konsollara exculusive çıkacak olması iyice yok oluşa sürüklüyor.

PS4 aldığıma bir kez daha memnun kaldım PC upgrade etmek yerine. Ama oyun fiyatlarının gidişatı da iyi değil :/
    Pc oyunculuğu ölüyor mu? Bunu Steam'e de söylesene.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.