Şimdi Ara

E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.876
Cevap
20
Favori
52.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SantaMonicaStudios87

Playstation 5.50 Sürümü bugün Çıkıyor..
    Ayrıntılar ve Yenilikler Aşağıda ki linkte.

"İndirmeler bitince PS4'ü kapat." şunu hala eklemediler ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SantaMonicaStudios87

Playstation 5.50 Sürümü bugün Çıkıyor..
    Ayrıntılar ve Yenilikler Aşağıda ki linkte.

Hele şükür bildirimleri silme gelmiş.

• Tema olayına sevindim. Tori Black ve ya Stoya arka plan yaparım artık
  • Psn id değiştirme bi türlü gelemedi gitti, bunda gelir diye bekliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Middle-earth: Shadow of War - Blade of Galadriel Story Expansion Trailer | PS4

• şimdi ben pro yu 1080p'de oynuyorum.4.50 güncellemesini yapınca nasıl bir artısı olacak bana görüntü anlamında? boost mode falan gibi bir ayar mı açmamız gerekecek yoksa otomatik olarak mı olacak bu görüntü güncellemesi acaba?

edit= boost mode gibi açılacakmış şimdi gördüm.Hem boost mode hemde bu supersampling mod açarsak cihaz uçusa geçmesin evin içinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 6 Şubat 2018; 18:0:38 >
  • The Game Awards ile E3'leri sunan Geoff Keighley; E3 2018 bu sene çok güzel olucak, muhteşem konuklar ve muhteşem yeni oyunlar geliyor. Orada olmak için sabırsızlanıyorum. '' demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 6 Şubat 2018; 22:34:44 >
  • The Surge 2 Coming 2019

E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA
  • En büyük hayel kırıklığı oldu benim için middle earth hevesle beklemiştim halbuki çıkmasını !! Buda vasatı aşamaz muhtemelen.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    bu oyun vasat mı hocam ya mükemmel ben demosunu oynadım geçenlerde tadı damağımda kaldı şimdi indirim bekliyorum. İkinci oyunun gelmesini de çok sevindim :)
  • İlk oyunu bende beğenmiştim hocam ama bu son oyun aynı tadı vermedi. Sıkıyor bi yerden sonra bitirmedim bile , ki huyum değildir başladığım bi oyunu yarıda bırakmak.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış yorum oldu hocam kafa karışıklığı :) ben The Surge'dan bahsediyordum siz Shadow of Mordor'dan

Shadow of Mordor üzerine;

İlk oyunu bende severek bitirdim ama ikinci oyundaki o mikro ödemeler ve kötü yorumlardan sonra bulaşmadım hiç.
  • VAMPYR 5 Haziran'da piyasaya sürülecek!

• Bu oyun 19.yüzyıl Londra'sında geçiyordu değil mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Bu oyun 19.yüzyıl Londra'sında geçiyordu değil mi hocam?

20. yüzyıl da olabilir hocam emin değilim şu anlık. :)
    Ancak o tarihleri andıran bir atmosferi olduğu aşikar.
  • quote:

Aynen hocam 1918 Londra'sında, ve tam sevdiğim dönemler Viktor ya dönemi tarzı sokaklar binalar halk. Ve vampir olarak oralarda dolanmak güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake

quote:

Aynen hocam 1918 Londra'sında, ve tam sevdiğim dönemler Viktor ya dönemi tarzı sokaklar binalar halk. Ve vampir olarak oralarda dolanmak güzel olacak

Aynen şimdi baktım doğruymuş benimde en sevdiğim yüzyıl, Bloodborne'dan sonra aşık olmamak elde değil. Bu oyuna güvenim tam Life is Strange ekibi yapmış hikaye işinde iyiler. Atmosfere dicek söz yok mükemmel görünüyor.

• E3 2018'e katılacak şirketler açıklandı ve bu şirketlerin arasında CD Projekt RED de yer alıyor.

E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA

Geçtiğimiz ay CD Projekt RED Cyberpunk 2077'nin resmi twitter hesabı üzerinden *beep* şeklinde bir tweet atarak dört yıl aradan sonra sessizliğini bozmuştu ve hemen ardından Polonyalı oyun sitesi GRYonline Cyberpunk 2077 için E3 2018'de yeni bir fragman yayınlanacağı ve basında çalışanlara kapalı kapılar ardında oynanabilir bir demo sunulacağı söylentisini ortaya atmıştı.

Elbette CD Projekt RED'in E3 2018'e katılmak için başka bir sebebi daha var: Gwent: The Witcher Card Game. Ancak yine de atılan tweet ve söylenti haberi Cyberpunk 2077'yi de E3 2018'de göreceğimizi işaret ediyor. (BSC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 8 Şubat 2018; 15:1:20 >

• Vampir olarak Londra sokaklarında dolaşmak güzel olacak :)

• Verdiğimiz kararlara göre ilerleyecek ve birden fazla sonu olacak gibime geldi oyun.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.