< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Haziran 2019; 11:34:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Haziran 2019; 11:34:56 > |
![]() ![]() |
Microsoft mal geldi mal gidecek. Bu markanın fanı olmak da ayrı bir meziyet istiyor
![]() |
çöpbox'ın sunumu vermek istedikleri mesaj için gayet başarılıydı;
"bizden bir bok olmaz" -microsoft ulan seni ayakla tokatlayan rakibin fuara girmemiş, meydan resmen sana kalmış. dünyanın en değerli 3. şirketisin şuraya 10 tane hayvani iyi exclusive'i dayayamamışsın gerçekten çöpünde çöpü bir firmanın rezalet bir konsolu olarak tarihte yerini aldı |
Microsoft akıllanmıyor, bu kadar büyük bir şirketin hala aynı tas aynı hamam devam etmesi ne kadar üzücü. 360-PS3 zamanlarını özledik
|
İzledigim en kotu konferans rezalet ötesiydi, 2 saatim gitti.
|
Gears 5'deki yeni COG (temsili)
![]() ![]() |
ne cins yorumlar var gerçekten komiksiniz
![]() herkes sizinle aynı şeylerden keyif alacak değil. ben gow oynarken sıkılabilirim. apex oynarken daha çok eğleniyor olabilirim. size ne kardeşim o çöp bu çöp sağa sola saldırıyorsunuz. ![]() exclusive dediğiniz oyunlar cezbetseydi gidip ps alırdık. game pass ve ea access ile geç girdiğim konsol dünyasında birçok oyunu deneme fırsatım olacaktı xbox'ı tercih ettim. exclusive oyun göstermediler diye vuran vurana. ![]() bir sürü yeni oyun geliyor. akşamları ikişer saat keyif almak için oyun oynayanlar mutlu. bir platformu, bir oyunu içselleştirip namus meselesi yapanlar kendi çapında kudurmuş bile ![]() |
Sony ghost of tsushima ve tlou2nin sadece çıkış tarihlerini yazan bir kağıtla çıksa e3e, yine de şampiyon olurdu
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C973BD445 -- 15 Nisan 2019; 14:59:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|