Arkadaşlar Bulgaristanda eğitim görmekteyim bu sebeple kendime bir araç alma fikri doğdu, henuz vakit var ondan acele etmiyorum
bmw 318is cabrio
bmw 320i cabrio
mazda miata mx-5 99model
bu 3 araç arasında gidip gelmekteyiz, aslında bakarsanız bütün forumdaki e36 konularını okudum 318is ve 318i ye pek sıcak bakmıyorlar, e malum öğrenci olunca 325i 328i de alınmıyor çünkü yazları 2-3 ay Türkiye'de kullanıcam, bana önerilerinizi deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim
Teşekkürler iyi forumlar :)
bir öğrenci 3.18 veya 3.20 ye binecek harçlığın sağlam galiba... ben olsam 3.20 alırdım
quote:
Orijinalden alıntı: pog
bir öğrenci 3.18 veya 3.20 ye binecek harçlığın sağlam galiba... ben olsam 3.20 alırdım
bencede 3 serisinde en ideali performans/yakıt oranında 3.20.
e36 ın hükmü kaldı bu devırde,bulgarıstanda 2000 euro ya alınır herhalde
cabriosu 5-6bin leva, coupesi 2.5-3bin leva, dedim ya bulgaristandayım ve drifte başlangıç yapıcam, 2nci aracım ancak ilk önden çekişli aracım olacak. 328ci gündemde şu anda, 328 de elektrkli difransiyel mi ne varmış spor kullanım ve yağışlı havalarda kullanım için tabi 328 alırsam ilk iş lpg taktırmak olucak :D taşlamayın nolur :D
arkadaşlar konu güncel, 328 hakkında bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum ?
arkadaşlar konu güncel, 328 hakkında bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum ?
drift yapıcam diyorsun en ideali 3.25
quote:
Orijinalden alıntı: Wukill
cabriosu 5-6bin leva, coupesi 2.5-3bin leva, dedim ya bulgaristandayım ve drifte başlangıç yapıcam, 2nci aracım ancak ilk önden çekişli aracım olacak. 328ci gündemde şu anda, 328 de elektrkli difransiyel mi ne varmış spor kullanım ve yağışlı havalarda kullanım için tabi 328 alırsam ilk iş lpg taktırmak olucak :D taşlamayın nolur :D
elektronik difransiyelden kastin asc heralde herneyse gelelim konuya e36 328`lerde 320i`nin emme manifoldu bulunur o yuzden hacmine gore cok tasarrufludur 320i ile arasindaki yakit farki cok az ayrica 328 ler 94 yilindan itibaren ciktigi icin genelde donanim olarak doludurlar koltuk isitma sunroof dijital klima vs. alacak olursaniz hic dusunmeyin bile arac temizse
İmkan varken 3.28ci alman'ı tavsiye ederim.
Yakıtta 3.20ci ile aralarında aşırı bir fark yoktur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme