Selamın aleyküm arkadaşlar konuyu yanlis yere acmistim sanirsam bunun icin simdiden özür dilerim sorunum şu soguk havadanmidir bilmiyorum sabahları ise giderken aracım kaloriferinden soguk hava geliyordu ve lpg beyni donuyordu bursanin en iyisi denilen yere araci götürdüm ve lpg beyni değişti araci olduğu yerde yarim saat 2.000 devirde tuttular havasini almak icin radyatörün üst hortumu sıcak alt hortumu ise soguktu usta bana termostatin açmadığını soyledi ertesi gun otobandan işe gittim icerisi hamam gibiydi ancak aksam eve dönüşte aracin ici bir türlü ısınmadı ve gaza gecmedi radyatör hortumlarinda ayni durum vardi isyerinin önünde araci biraktim ve ertesi gün termostat ve devirdaimi orjinali ile degistirdim motordaki havayı aldım ancak durum halen ayni sorun nerde olabilir contada hicbir problem yok yağı orjinal ilk koyuldugu rengini bozmamis bile radyatöre kompresörude vermiyor su eksiltmede yok motor yogusma yapiyor gayet saglikli hararet kısmı 90 da sabit kalıyor ancak dediğim gibi üst hortum sıcak alt hortum buz gibi hic ısınmıyor yardımlarınız icin simdiden teşekkürler.
Arkadaslar yokmu bilgisi yada tahmini olan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme