Şimdi Ara

e36 tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ay önce 94 model güzel ve temiz bir e36 kasa BMW aldım, araca bir kaç şey yapmak istiyorum dış ve iç görünüm için, acaba bir kaç tavsiyelerinizi alabilirmiyim? :) şimdiden teşekkür ederim.

fotolar bunlar:

e36 tavsiyeler

e36 tavsiyeler

• Jantları değiştirmekle başlayabilirsiniz

Stoplardaki sinyal ve geri vites lambasını karartırsanız bence fena olmaz.

Egsoz ucu takılabilir.

Kapılardaki direklere karbon kaplama hoş durabilir.

Sinyaller parklara bağlanarak geceleri güzel bir görünüm oluşabilir. Çamurluktaki sinyalde dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Jantları değiştirmekle başlayabilirsiniz

Stoplardaki sinyal ve geri vites lambasını karartırsanız bence fena olmaz.

Egsoz ucu takılabilir.

Kapılardaki direklere karbon kaplama hoş durabilir.

Sinyaller parklara bağlanarak geceleri güzel bir görünüm oluşabilir. Çamurluktaki sinyalde dahil.
    Çok düzgün duruyor, kazasız belasız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Çok düzgün duruyor, kazasız belasız..

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:)
    egzoz ucunu taktırdım zaten stop lambalarınıda yapıcam fakat sinyal ve karbon olayını anlayamadım tam olarak ne demek istedğinizi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caghdo

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:)
    egzoz ucunu taktırdım zaten stop lambalarınıda yapıcam fakat sinyal ve karbon olayını anlayamadım tam olarak ne demek istedğinizi? :)

Alıntıları Göster
    birde jant kötümü duruyor? değiştir demişsiniz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Jantı nasıl olduğu göreceli bir kavram, siz beğeniyorsanız problem yok..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bence BMW'ye yakışmıyor o jant.

Parkları yaktığınız zaman sinyal lambalarınızda devamlı olarak yanacak, sinyal verdiğiniz zaman yanıp sönecek :) Bunun gibi ;

e36 tavsiyeler

Karbon dediğimde bu şekilde ;

e36 tavsiyeler

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bence BMW'ye yakışmıyor o jant.

Parkları yaktığınız zaman sinyal lambalarınızda devamlı olarak yanacak, sinyal verdiğiniz zaman yanıp sönecek :) Bunun gibi ;

e36 tavsiyeler

Karbon dediğimde bu şekilde ;

e36 tavsiyeler

Alıntıları Göster
    anladım tamam çok teşekkür ederim fotolar ve açıklama için:)
    karbon kaplamayı kesinilkle yaptırıyorum çok güzel durmuş sinyal olayınıda bir bakarım oda fena değil :) jant olarak ne marka ve model önerirsiniz?

• Ön sinyal beyazsa, arkayı da beyaz yap. Ya da önleri sarı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Ön sinyal beyazsa, arkayı da beyaz yap. Ya da önleri sarı...
    evet o farkı farketmemiştim, oda olabilir. teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Ön sinyal beyazsa, arkayı da beyaz yap. Ya da önleri sarı...
    Öncelikle hayırlı olsun. Arkadaşın dediği park-sinyal lambası olayını yaparsan güzel durur.
  • quote:

evet o farkı farketmemiştim, oda olabilir. teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım öncelikle araban hayırlı olsun, çok diri ve temiz duruyor. Allah nazardan korusun, iyi günlerde kullan.
    e36 stock haliyle bile çok güzel. Çok oynanmış, aşırı makyajlı e36'lar bana çok itici geliyor.
    İlk iş ön sinyallerin camını turuncuya boyat ve çift duylu ampul ile amerikan park yap.
    Eğer imkanın varsa jantları değiştir, e36'ya en çok yakışan jantlar Göbeksiz borbet ve Orj. Brock bana göre farklı birşey olsun dersen bbs ve könig'in bol offsetli jantları çok yakışacaktır. Jantın ebatı 18" ideal olur.
    Egzozlar görünmediği için birşey diyemiyorum, krom egzoz uçlarından beğendiğin birini takabilirsin, tek taraflı egzozlar e36'da daha iyi duruyor bana göre.
    Aynaları karbon-fiber kaplarsan hoş durabilir.
    Bunun haricinde başka birşey yapmana gerek bile yok.
    Söylediklerim tamamen kendi zevkime uygun düşünceler, modifiye işi zevk işidir, sen arabanı nasıl görmek istiyorsan o şekil yap, güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Arkadaşım öncelikle araban hayırlı olsun, çok diri ve temiz duruyor. Allah nazardan korusun, iyi günlerde kullan.
    e36 stock haliyle bile çok güzel. Çok oynanmış, aşırı makyajlı e36'lar bana çok itici geliyor.
    İlk iş ön sinyallerin camını turuncuya boyat ve çift duylu ampul ile amerikan park yap.
    Eğer imkanın varsa jantları değiştir, e36'ya en çok yakışan jantlar Göbeksiz borbet ve Orj. Brock bana göre farklı birşey olsun dersen bbs ve könig'in bol offsetli jantları çok yakışacaktır. Jantın ebatı 18" ideal olur.
    Egzozlar görünmediği için birşey diyemiyorum, krom egzoz uçlarından beğendiğin birini takabilirsin, tek taraflı egzozlar e36'da daha iyi duruyor bana göre.
    Aynaları karbon-fiber kaplarsan hoş durabilir.
    Bunun haricinde başka birşey yapmana gerek bile yok.
    Söylediklerim tamamen kendi zevkime uygun düşünceler, modifiye işi zevk işidir, sen arabanı nasıl görmek istiyorsan o şekil yap, güle güle kullan.

Alıntıları Göster
    öncelikle bende teşekkür ederim iyi dileklerin ve yorumların için.
    ön farlardaki yanlardaki ayrı kısımlardan bahsediyorsunuz değilmi? onlarıda turuncu yapıcam arkalarla hem takım olsun hem daha güzel durur. çift duylu ampül ile amerikan ne demek oluyor?
    birde o dediğiniz jantların birer örneğini verebilirsmizin acaba sahibinden falan linkini? pek anlamıyorumda offset veya borbet falan:) egzozda taktırdım zaten krom uç.
    teşekkür ederim tekrar tavsiyeleriniz için.

• quote:

ön farlardaki yanlardaki ayrı kısımlardan bahsediyorsunuz değilmi? onlarıda turuncu yapıcam arkalarla hem takım olsun hem daha güzel durur. çift duylu ampül ile amerikan ne demek oluyor?
    birde o dediğiniz jantların birer örneğini verebilirsmizin acaba sahibinden falan linkini? pek anlamıyorumda offset veya borbet falan:) egzozda taktırdım zaten krom uç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3-18is-bakmadan-gecmeyin-temiz-72015113/detay

Bu senin araban değil mi? Satıyor musun?

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3-18is-bakmadan-gecmeyin-temiz-72015113/detay

Bu senin araban değil mi? Satıyor musun?

Alıntıları Göster
    yok o formalite icabı babamlar satmamı istiyor sadece o yüzden orda duruyor istersniz 1-2 foto daha koyabilirim.

• quote:

yok o formalite icabı babamlar satmamı istiyor sadece o yüzden orda duruyor istersniz 1-2 foto daha koyabilirim.

Alıntıları Göster
    Baban satmanı istiyorsa sen jant işine hiç girme. Amerikan park için 2 adet çift duylu turuncu ampul al, oto elektrikçiye git hallederler.
  • quote:

Baban satmanı istiyorsa sen jant işine hiç girme. Amerikan park için 2 adet çift duylu turuncu ampul al, oto elektrikçiye git hallederler.

Alıntıları Göster
    pekala tamamdır teşekkür ederim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Amerikan park için;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bmw-e36-e46-e39-e90-amerikan-park-sinyal-modifiyesi-72773879/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bmw-e30-ve-e36-amerikan-park-fifty-tuning-72623476/detay

• Oncelikle tekrardan hayirli ugurlu kazasiz belasiz olsun :)

Bende izinizden gelecegim 6-7 ay sonra

Ben sahsen;
     e36 tavsiyeler

Su jant cok hosuma gidiyor
    Imkanim oldugunda bundan takardim
    Ve kaliteli bir doseme yaptirirdim
    Bir de xenon taktirirdim (fakat dandiklerinden degil karsidakinin gozunu yormayan mercek mi diyorlar isik yonlendiricisi mi diyolar onun ayarlanmis olanindan yaptirmak isterim.)

Acikcasi modifiye denilen sey zevk isi oldugundan paradan da sakinmamak gerek bence

Orasini burasini karartmak bana gore degil yada kocaman anfi bas falan
    Muzik sistemi yetersizse orjinal goruntuusunu bozmayacak hoparlorler kullanir teybini alakasiz sapsari kipkirmizi bise yerine uyumlu olabilecek bir teyple degistirirdim.
    Birde cam filmi opsiyon olarak
    Arabayi alcaltmak (yere bastirmak deniyo galiba) pek bana gore degil :d

Birde haftada 2 kere guzelce yikar
    1-2 haftada bir mutlaka yagina suyuna baktim mi
    Birde arabamin rengi parlaksa ve ben ona boya koruma pastacila yaptiysam o benim icin bir zevktir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Amerikan park için;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bmw-e36-e46-e39-e90-amerikan-park-sinyal-modifiyesi-72773879/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bmw-e30-ve-e36-amerikan-park-fifty-tuning-72623476/detay

Alıntıları Göster
    Bence jantlarınız gayet hoş duruyor değiştirmeye hiç gerek yok. Ha illa ki değiştireceğim derseniz bbs rs1 çok yakışacaktır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.