millet bu iki telefonun foto kaliteleri arasında fark varmı veye hangisi daha iyi foto çekiyor. hangisini tavsiye edersiniz
Bunlar değilde eğer boyut ve garanti önemli değil diyorsan Nokia 3660 al. Aynı fiyatlardalar. Ama bunların arasında Siemens t55 derim
aynı fiyatlar demişsinde 3660 şın garantisizi bile 470 milyon ki bu sadece Doğubank ta bulunabiliyor.Başka yerde bulamassın St55 in 600m T630 Cdman hediyeli ama 700milyon en uygun ve eşit kalitede foto çeken Motorola E365 kalıyor 425 milyon ve 2 yıl KVK!
Ben daha yeni E365 aldım.
Gece modu var. 3 kalitede fotoğraf çekiyor. Tek tuşta beklemesiz alıyor kareyi...
Ayrıca 429 milyona daha kalitelisi yok. Ben çok memnun kaldım. Süper telefon...
Gece sensörü bile var. Karanlık değilse tuş lambalarını açmıyor misal :))).
evet moratoryum 'a katılıyorum.bence e365 en iyi foto çekinidir.
KUNDUM ya abi biraz şu e365in özelliklerinden bahsedermisin mesela fotosunu karşılaştırabileceğin bir tel varmı yardım edersen evinirim. heralde bende e365 alacam
En büyük sıkıntı foto çekmek değil. Data kablosu 60 küsür milyon. Sinirim bozuldu fiyatını görünce :))))))...
e365 640x480 cozunurlukte foto cekebiliyor.3650 ile karsılastırabilirsin mesela.arada cok fark yok.
ST55 muhte$em 1 telefon onu biliorum sadece.
+1 eradnan! o fiyata boyle kaliteli foto ceken makine azdir! ben e36 derim saygilar
siemens ve motorolada resimleri nasıl aktarmayı düşünüyorsunuz sony teknoloji karşısında rezil bişekilde eziliyorlar t630 da bulunan bluetooth ve kızılötesi herderde deva tft ekranı ile görüntü çok kaliteli ve 640x480 çözünürlüğünde resim alabiliyorsun ve aralarında en şık tasarımlı olanı bence çok yakışıklı telefon
fiyatda cok yakisikli olsa baya iyi olurdu! onu alcagima 3660 alirim cillop gibi ustune paramda kalir bide bluetooth dongle alirim ya...
ayrica t610 arkadasta war benim 3650nin yaninda onun cektigi fotolar fossss kaliyo! abi adana sofrasinda lahmacun yerken cektik onunki gece cekiminde bile nokta nokta bulanik cekti benimkisi ise tartisilmasss...!
bide kucuk olsa ahhh ah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme