Sabah ilk çalıştırmada hiçbir problem yok araba tek marşta herzaman çalışıyor ve rölantide ip gibi. Ve ilerlediğim zaman araba harika çekiyor roketlemesi falan süper. Ama sıcaklık göstergesi tam ortaya geldiğinde bu 5-10 dakika içinde gerçekleşiyor araba bi anda çekişten düşüyor gaz yemiyor sanki benzin bitmiş gibi gaza basıyorum araba gitmiyo. Zar zor gidiyo gazı köklüyorum sanki dokunuyomuş gibi gidiyo gazı bırakmıyorum sonra düzelir gibi oluyo ama aynı. Ve bu sırada çok pis bir koku geliyor çiğ yakıt kokusumu bilmiyorum tam bu sıkıştırıp gitmeme kısmında geliyor.
Hararet göstergesinde seyir halindeyken oynama yok sabit kalıyor. Bu arada benzinde bunlar olurken gaza geçince araba yine güzel bi şekilde çekiyor roketlemesi falanda olması gerektiği gibi. Yani yakıt benzin olunca bunu yapıyor.
Aynı problem lpgdede olsa akışmetreden şüpheleneceğim ama sadece benzinde yapıyor yakıtla alakalı gibi.
İlk ikisi kuvvetli ama soğukken süper çalışırken filtre tıkalı olsa soğukkende etki yapar diye düşünüyorum. Pompa ısınınca arızası beliriyoda olabilir.
Hararet müşürüde acaba yanlış ölçüp motora yanlış bilgimi iletiyor.
Bu durumu yaşayan çözen arkadaşlar var yardımlarınızı rica ediyorum hangilerini değiştireyim. Servisin kucağına düşmek istemiyorum saçma sapan değişiklikler yapıyorlar.