Şimdi Ara

E39 KASA 5.20i İLE YOLDA ÇOK TOKAT YERMİYİM? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orijinalden alıntı: geshu

quote:

şahsen o yaşta bi bmw almayı göze almazdım, ama mercedes alırdım. bence E200K'lara bakın.

neden?

bmw'yi alanlar genelde daha genç kesim olduğundan daha fazla sınırlarında kullanılıyor. o yaşta bi e200 ile 520'yi karşılaştırırsak genel olarak mersolar çok daha diri ve sorunsuz oluyorlar. tabii istisnalar olabilir.

ama şu bir gerçek ki mercedes bmw'den daha sorunsuz, bunu en iyi alman taksiciler bilir. acaba neden almanyada taksiler genelde mercedes oluyor?

selefi olarak onca sorunsuz araba varken niye Türkiye'de kuş serisi taksi oldu çokça

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Yanı ıcımden akıbetı su bu olur demek gelmıyor konuya acıklık getırmek gereken yere...

Oncelıkle alacagın araç senı tatmın edermı ona bak sen memnun oluyormusun olmuyormusun ?

Eger tokat manyagı olmak ıstemıyorsan alırsın bırtane porsche 996 turbo

Degısırsın turboları sen herkezı tokat manyagı yaparsın uygun malıyete...

Tokat yermıyım yemezmıyım dıye dusunulerek araç alınmaz..

996 turbo ne kadar ???

Edit prestij muhabbetine yorum:

2 kasa eski arabayla ne prestiji ya Sanki hiç değeri düşmeyen RR ve Bentley den bahsediyoruz Bu 2 ingiliz firmasının her aracı eskidimi klasik konumuna geliyor zaten...

E39 KASA 5.20i İLE YOLDA ÇOK TOKAT YERMİYİM?

ortalama 10-11 yaşında bir bentley (klasikler listesine yaşından ve marka değerinden dolayı yavaş yavaş girmeye başlamış)

prestij dedinmi arada çok fark var şimdi değil mi??? işte bir araç ´´gerçekten prestij´´liyse, eskiside yeniside görsel olarak her devirde binilecek bir tasarıma ve marka değerine sahip olmalıdır. Ha benim klasik anlayışım 131, 124 tarzı araçlar diyorsanız o da kabuldür, saygı duyulur. Ama değerli klasik anlayışı burda 3-5 satır ile anlatamayacağım kadar geniş...

1953 bentley

1953 Bentley R-Type Continental Fastback Coupé

1936 Bentley 4 1/4litre Streamline DHC

Bunlar her devirde sokakta gezilecek ve küçümsenmeyecek arabalar.

Bunlar nedir ben yorum yapmıyorum, resimler kendilerini anlatsın işte...

1956 BMW 507

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

quote:

quote:

şahsen o yaşta bi bmw almayı göze almazdım, ama mercedes alırdım. bence E200K'lara bakın.

neden?

bmw'yi alanlar genelde daha genç kesim olduğundan daha fazla sınırlarında kullanılıyor. o yaşta bi e200 ile 520'yi karşılaştırırsak genel olarak mersolar çok daha diri ve sorunsuz oluyorlar. tabii istisnalar olabilir.

ama şu bir gerçek ki mercedes bmw'den daha sorunsuz, bunu en iyi alman taksiciler bilir. acaba neden almanyada taksiler genelde mercedes oluyor?

selefi olarak onca sorunsuz araba varken niye Türkiye'de kuş serisi taksi oldu çokça

alakasız bi kıyas olmuş. kuş serisinin taksi olmasının nedeni sorunsuz olması değil ucuz olmasıdır hem kendisi hem yedek parçası ucuz olduğundan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neden?

alakasız bi kıyas olmuş. kuş serisinin taksi olmasının nedeni sorunsuz olması değil ucuz olmasıdır hem kendisi hem yedek parçası ucuz olduğundan.

o zaman neymiş taksi kıyaslamasıda yanlış olmuş sizin :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neden?

ne alaka? bunu ben değil alman taksiciler bizzat söylüyor. ordaki taksici istese bmw alamaz mı fiyat olarak nerdeyse aynı. ama sen demek istediğimi anlamamışsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neden?

ne alaka? bunu ben değil alman taksiciler bizzat söylüyor. ordaki taksici istese bmw alamaz mı fiyat olarak nerdeyse aynı. ama sen demek istediğimi anlamamışsın.

sen taksicilere bakma hocam. bizim taksicilerde neler söylüyor :D

• Otomotiv devlerinden iki markanın sağlamlığını taksici yorumlarıyla belirlemek mantıklı mı sizce?
    Benim yorumum, her iki araçta (w210 ve e39) çok sağlam ve konforludur.

Öyle genç biniyor yok yaşlı biniyor şeklinde yorum yapılarak araç tercihi yapılmaz. Yapılmamalıdır da...

Piyasada bir çok yıkık e39 ve w210 olduğu gibi çok diri ve temiz olanları da var.
    Binmeyi kafaya koyduysan gidersin araştırırsın bakarsın incelersin, üçe beşe bakmadan temizini alıp yıllarca paşa paşa sorunsuz binersin.

Zamanında elegance w210'um vardı, sattığım adam hala arayıp hatırımı sorar.
    Şimdi de e39'a biniyorum ve şayet satarsam alan kişi çok memnun kalacaktır, çünkü temiz ve bakımlı kullanıyorum.

Ama vakt-i zamanında duyduğum şu sözü de söylemeden geçemiycem, "BMW nazlıdır, bakarsan seni ihya eder, bakmazsan üzer. Mercedes vefalıdır, baksan da bakmasan da seni yolda bırakmaz" böyle yada buna benzer bişeydi, doğrusunu bilen arkadaşlar düzeltsin.

Sonuç olarak eşşek niyetine binilicekse BMW alınmaz, donanımsız, tamamen manuel basit bi araç alınır binilir. Mercedes de alınmaz.
    Ama düzgün ve bakımlı binildikten sonra her araç sorunsuzdur zaten.

•  E39 KASA 5.20i İLE YOLDA ÇOK TOKAT YERMİYİM?

• quote:

Otomotiv devlerinden iki markanın sağlamlığını taksici yorumlarıyla belirlemek mantıklı mı sizce?

Öyle genç biniyor yok yaşlı biniyor şeklinde yorum yapılarak araç tercihi yapılmaz. Yapılmamalıdır da...

Piyasada bir çok yıkık e39 ve w210 olduğu gibi çok diri ve temiz olanları da var.
    Binmeyi kafaya koyduysan gidersin araştırırsın bakarsın incelersin, üçe beşe bakmadan temizini alıp yıllarca paşa paşa sorunsuz binersin.

Şimdi de e39'a biniyorum ve şayet satarsam alan kişi çok memnun kalacaktır, çünkü temiz ve bakımlı kullanıyorum.

Ama vakt-i zamanında duyduğum şu sözü de söylemeden geçemiycem, "BMW nazlıdır, bakarsan seni ihya eder, bakmazsan üzer. Mercedes vefalıdır, baksan da bakmasan da seni yolda bırakmaz" böyle yada buna benzer bişeydi, doğrusunu bilen arkadaşlar düzeltsin.

Sonuç olarak eşşek niyetine binilicekse BMW alınmaz, donanımsız, tamamen manuel basit bi araç alınır binilir. Mercedes de alınmaz.

Acık konusmak gerekırse ben ıkısıne de essek nıyetıne bınıp oldukca fazzla hırpaladım

degım yerındeyse canını aldım. Mercedes bu konuda cok daha kırılgan zayıf ve vasat..

BMW kullandıgım zamanları hatırlıyorum bmw yı kullandıgım gıbı suan kullandıgım mercedesı kullansam

heralde araç ortadan ıkıye bolunur dıye dusunuyorum. Saglamlık konusunda bmw daha saglam

belkı elektronık sorunları can sıkabılır ancak mekanık aksamda mercedesı ben bmw kadar saglam ve dayanıklı

bulmuyorum aynı kosullarda kullanılan bır mercedes daha cabuk bırakıyor kendını

• quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

medeniyetle alakası olan birşey değil..benim kırodan kastım millete yolda sataşan kişiler..ve eğer kastın e39 kasaya b.k atmaksa buyur tam yeri ama şunuda bil sen parası olan kırodan bahsediyorsun ve dünyanın heryerinde BMW prestijdir buna sen ister kıroluk de ister medeniyet..

Prestij kaynağını araba olarak gören bir zihniyet. Dünyanın aklı başında hiç bir ülkesinde araba prestij kaynağı değildir. Eğitim, bilgi, karakterdir prestij kaynağı.
  • Hangi araçlan daha fazla tokat atarım sorusu daha uygun olmazmıydı?
  • quote:

Otomotiv devlerinden iki markanın sağlamlığını taksici yorumlarıyla belirlemek mantıklı mı sizce?

BMW nankördür,bakmazsan inkâr eder.Mercedes çilekeştir;bakmazsan idare eder,bakarsan ihya eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

arkadaşlar e39 kasa bmw almayı düşünüyorum aklımda birde accord 2.4 197ps var konfor prestij vs. açısından bakıldıgında bmw ama performansta accordun gerisinde accordu geçtim 5.20i ile 150ps lik ile yolda elin kırosu fluance ile vs. yolda bizi tokatlarmı??performans açısından nasıldır kullanan bilenler yardımcı olursa sevinirm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-5-serisi-e-8-paket-bmw-28305380/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-5-serisi-m-paket-sahibinden-30240701/detay

bence normal şartlar altında bmw'ye binip prestij sahibi olacak olan adam bu soruyu sormazdı, şahin'de geçsin, baka baka geçsin, güle güle geçsin, megané da geçsin, astra'da geçsin sonra gelsin buraya geçenlerde otobanda 5.20'yi bir yemişim amma görmeniz gerekirdi desin şöyle kovaladım böyle atladım zıpladım sağından girdim solundan çıktım desin....

siz sadece müziğin sesini 2 tık daha arıtırın, oralı bile olmayın... bunu yapacak (yapabilecek) olan adam prestij sahibi olur, yoksa her şahin geçtiğinde dur ben de onu geçeyim benimki bmw dersen ondan farkın kalmaz bence... al bmw'ni keyfine bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 24 Ağustos 2010; 16:27:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

bence normal şartlar altında bmw'ye binip prestij sahibi olacak olan adam bu soruyu sormazdı, şahin'de geçsin, baka baka geçsin, güle güle geçsin, megané da geçsin, astra'da geçsin sonra gelsin buraya geçenlerde otobanda 5.20'yi bir yemişim amma görmeniz gerekirdi desin şöyle kovaladım böyle atladım zıpladım sağından girdim solundan çıktım desin....

siz sadece müziğin sesini 2 tık daha arıtırın, oralı bile olmayın... bunu yapacak (yapabilecek) olan adam prestij sahibi olur, yoksa her şahin geçtiğinde dur ben de onu geçeyim benimki bmw dersen ondan farkın kalmaz bence... al bmw'ni keyfine bak derim

Maalesef bir çok Bmw kullanıcısı yazdığın gibi değil dostum.Özellikle yeni nesil 3.20d kullanıcıları.Uçan kuşu geçmeye çalışıyorlar (:

• sn yamsuq,altınızda BMW varsa kim geçmiş kim geçilmiş bunun bir önemi yoktur.önemli olan aracın makul performans sunmasıdır.klima açıkken rampalarda bayılmamasıdır.naçizane fikrim düşündüğünüz araç için 2.0 motorun bu beklentileri karşılamayacağı yönündedir.2.3 yada en temizi 2.5 en iyisidir.525 harika bir seçim olur.ama aracı mutlaka lpg takmamış,hali vakti yerinde,konuşmasını kalkmasını oturmasını bilen kültürlü birinden alınız.ve serviste iyi kontrol ettiriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

Maalesef bir çok Bmw kullanıcısı yazdığın gibi değil dostum.Özellikle yeni nesil 3.20d kullanıcıları.Uçan kuşu geçmeye çalışıyorlar (:

Aynen cok denk gelıyorum onlara.. Ama onlarda olmasa kımle eglenecez kı :)

• E39 kasa 520i

Bu aracı kullanan kişinin çevresi pek umrunda olmaz.En azından ben hiç umursamıyorum.Hafif müzikle otobanda araba sürmenin tadını çıkarıyorum.Sol seridi sevmem zaten
  • hocam aradan 1 geçmiş arabayı aldınmı bilmiyorum ama bende sana bir fikir sunayım dedim
    5 kasalar bana göre hantal kalıyor şehir içinde ama uzun yolda yol tutuşu gayet iyidir.

fakat sen ezilmekten korkuyorsun ki bende sana 3 kasa önerebilirim. 3.30Cİ bu aracı alırsın reno grubu arabalarla hatta çoğu arabalarla bir takıntınız olmaz

fiyatı ve yakıtı biraz fazla olabilir bu da sizin tercihiniz tabi.

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=3_30ci&c=3918

• Bende 24 Valve 6 silindir e34 var. LPG'li. Bir keresinde insignia'dan bir tokat yemişliğim var. Turbolu yeni nesil araçları geçmen imkansız kalkışta, tork belli çünkü ancak turbosu olmayan benzinli araçlardan tokat yemezsin. Accord'dan hiç yemezsin. (2,2 CRDI hariç) çünkü accord benzinli araçlarında sadece otomatik vites kullanıyor. Ama 2,2 motoruyla da Çamlıbel'i beşinci vitesle 140'la çık tık demez. 2,4 Accord'dan da tokat yemezsin, mümkünü yok. Her ne kadar motor hacmi büyük olsa da çok atik arabalar değildir Accord'lar. Güven vermiyorlar hız yapınca.

5,20'ye bineceksen efendi efendi binmek, arada gaz verip içeri giren o kükremeyi dinlemek yetiyor. Lazım olduğunda zaten 230 km görüyor araba (ilerisini denemedim, balans olmadığından araç sallanıyordu, tırstım açıkçası) ancak şunu da hatırlatmak isterim. Euro N-Cap testleri sadece 64km/h ile yapılıyor. 64km hızda arabaların o hale geldiğini görünce insanın gaza basası gelmiyor :)

• ---- E39 KASA 5.20i İLE YOLDA ÇOK TOKAT YERMİYİM?----

Yarismak icin araba mi alinir ??

@ off neleri tartışıyoruz, al bmw efendi efendi sür
    +10000
    ------------------------
    yakin bir akrabam aldi, 2003 model. 6 silindir, 170 Hp.

gayet güzel ve konforlu bir arac.
    sadece felaket yag yakar, benden söylemesi ( Arac 100000 civarinda )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.