arkadaşlar e39 kasa bmw almayı düşünüyorum aklımda birde accord 2.4 197ps var konfor prestij vs. açısından bakıldıgında bmw ama performansta accordun gerisinde accordu geçtim 5.20i ile 150ps lik ile yolda elin kırosu fluance ile vs. yolda bizi tokatlarmı??performans açısından nasıldır kullanan bilenler yardımcı olursa sevinirm
Tokatlayabilir Çok fazla performans arabası değil (senin istediğin kriterlere göre.) ama şık bir araba.
Yapma yaw arabaya hastayım ama verdiğim ilandaki kadar temiz 5.28i 5.30i yok bu fiyatlarda bu donanım temizlik ve görüntüde..140000den fazla olmasını istemiyorum lpg takılmamış ve tamamen orjinal kazasız arıyorum lokal boya 10 yaşındaki arabada illaki olacak ama kazasız arıyorum ve bu e8 fln paketli çok şık duruyor gerçekten
Yolda apaçilik yaparsan tokatı yersin
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Yolda apaçilik yaparsan tokatı yersin
quote:
Orijinalden alıntı: yamsuq
arkadaşlar e39 kasa bmw almayı düşünüyorum aklımda birde accord 2.4 197ps var konfor prestij vs. açısından bakıldıgında bmw ama performansta accordun gerisinde accordu geçtim 5.20i ile 150ps lik ile yolda elin kırosu fluance ile vs. yolda bizi tokatlarmı??performans açısından nasıldır kullanan bilenler yardımcı olursa sevinirm
o aracın son hizi 220 km civarıdır son hızda her araba yakalaymaz ama ara hızlanmalarda pek bir şey beklememek gerekir. BMW nin bu modeli bence gelmiş geçmiş en güzel kasa kullanımı zaten dehşet bir şey. Yeni kasalarda yok o tat.
Apaçilik bana çok uzak bi kavram almıyım..farkındaysan arabada apaçi arabası değil eklemeyide yapayım bu bahsettiğim tokat olayı sadece otaban için geçerlidir..Hele ki istanbul trafiğinde herşeyden önce güvenlik...
o aracın son hizi 220 km civarıdır son hızda her araba yakalaymaz ama ara hızlanmalarda pek bir şey beklememek gerekir. BMW nin bu modeli bence gelmiş geçmiş en güzel kasa kullanımı zaten dehşet bir şey. Yeni kasalarda yok o tat.
aynen katılıyorum..220 jettalar yapıyor yaw 5.28i alıp keyfe bakmak lazım ama yok iştee
quote:
Orijinalden alıntı: yamsuq
M Paket'in direksiyonu E8'de olsaymış harika olacakmış. Daha şık göründü gözüme şu E8 olan. Direksiyon dört kollu olsa da hoş durmamış. Eski görünüyor epeyce dizayn olarak.
O bahsettiğiniz modellere binen kıro,siz BMW'ye binince medeni mi olacaksınız?
Apaçilik sana uzak bir kavram ama Fluence kullanana direk kıro damgasını yapıştırıyorsun bu nasıl mantıktır.
medeniyetle alakası olan birşey değil..benim kırodan kastım millete yolda sataşan kişiler..ve eğer kastın e39 kasaya b.k atmaksa buyur tam yeri ama şunuda bil sen parası olan kırodan bahsediyorsun ve dünyanın heryerinde BMW prestijdir buna sen ister kıroluk de ister medeniyet..
Geçse ne olur yani onu anlamış değilim.
O zaman şöyle bir düzeltme yapalım ben yanlış anlatmışım fluance gibi c serisi arabalar ve X arabası olan kırolar oke?Ben yanlış anlatmışım PARDON..amacım fluanceye laf etmek değil kuzenimde olan bir araba..
quote:
Orijinalden alıntı: net_katil
Geçse ne olur yani onu anlamış değilim.
İster ego tatmini diyin ister başka birşey ama bir arabaya para ödüyorsunuz performans bekliyorsunuz sonucu almak önemli..
Bence o Paraya 5.30 olmasada 5.28 cok rahat alınabilir trabzonum yenmiş 30 günlük banım acılmıs yardımcı olayım biraz
Ayrıca ilanlara bakmadan önce sunu düsünmenizi isterim bu aracları alıcak kadar paranız varsa 3 5 serseriyi takmassınız diye düşünüyorum
Bu araçlara sahip olucaksanız onemli olan almak degil bunları yürütmektir Bakım benzin vergi vs..
İyi Geceler Dilerim
E39 5.28 isteklerinize daha uygun tabi daha üstüde olabilir.
BMW 520i alın ve doya doya kullanın sevgili arkadaşım. Sadece 1972 model MURAT 124'e binen de, RENAULT 12 TS'ye binen de, 2011 model FLUENCE'e binen de bu ülkenin vatandaşı, cahil, tahsilli, fakir ya da varlıklı, "kıro" olması onun tercihi veya kaderi, faça apaçi ŞAHİN'e binse de, makas da atsa bizim onun "kıroluğunu" takdir etme veya yargılama hakkımız yok. Araç markası-modeli-fiyatı içindeki kişinin ya da kişilerin tahsil, kültür veya hayat tarzı hakkında bağlantılar veya varsayımlar kurmaya başlarsak birbirimize zarar vermiş oluruz, bir arpa boyu yol da ilerleyemeyiz.
Her gördüğümüz sakallıyı dedemiz sanmayalım. Her dedenin de sakalı olmak zorunda değil...
Boşver hocam geçsinler ne olcak sanki, yol ister otoban olsun ister şehir içi trafik her zaman bindiğiniz arabanın prestijini, güvenliğini, rahatlığını düşünerek araç kullanın. Bana sakin giden, prestijli, güçlü araçlar nedense daha karizmatik geliyor