Şimdi Ara

E39 KASA 5.20i İLE YOLDA ÇOK TOKAT YERMİYİM? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yamsuq

tokat en son şey öncelikle konfor ve güvenlik ama para vermişken birazda performans arıyor insan parayı ağaçtan toplamıyoruz sonuçta

Ozaman mercedes E200 kompressor al

hem daha konforlu hem daha güvenli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

5.20 gibi bir araçla cruise control açık şekilde otobanda yaylana yaylana gitmek varken aklıma C sınıfı bir araç beni tokat manyağı yapar mı sorusu gelmez.

+milyon
  • elaleme kıro demişsin ama başkasına geçilmeyi kendine yedirememektir asıl kıroluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayake

elaleme kıro demişsin ama başkasına geçilmeyi kendine yedirememektir asıl kıroluk.

doğru söze ne denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayake

elaleme kıro demişsin ama başkasına geçilmeyi kendine yedirememektir asıl kıroluk.

1-Ben kimseye kıro demedim
    2-Başkasına geçilince yedirememe gibi bir kompleksim yok
    3-Kıroluğun tanımını yapmıyoruz senin bahsettiğin gibi birşey olmadığını biliyoruz bununla beraber forumda kirlilik yaratıp konuyla ilgisi olmayan şeyler yazanların da ne olduğunu öğrendik.
    4-konumuz 5.20 performansı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

medeniyetle alakası olan birşey değil..benim kırodan kastım millete yolda sataşan kişiler..ve eğer kastın e39 kasaya b.k atmaksa buyur tam yeri ama şunuda bil sen parası olan kırodan bahsediyorsun ve dünyanın heryerinde BMW prestijdir buna sen ister kıroluk de ister medeniyet..

Kıro,kırodur.İsterse dünya kadar parası olsun.Bu kişiliğini değiştirmez.

35 binlik arabayla prestijli mi olacaksın?

emin ol senin 40binliralık arabandan daha fazla prestij sağlarım ve prestij ilk izlenimdir gerisi kişiye kalır bırak o da bana kalsın muhalefetlik yapma bence daha fazla konumuz performans prestij değil

Valla prestij yaratmaya çalışacak kadar düşmedim henüz.Performans performans diye tutturduysan 5.28 iyi gidiyor,ben memnun kaldım.

5.20'yi kırolar geçebilir,ondan sonra sinirlerini bozarsın.

• Vurmayın, adam öldü.
  • Kardeşim 5.35 alsan Tokat yersin, sadece fark Tokat atanların sayısı azalır

• 5.28'e bakabilirsin yakıtları aynı 5.20 ile..

Bana denk gelirsen kesin yersin şamarı..
  • Öncelikle şunu belirtiyim, BMW'de e8 paket diye birşey yok, daha doğrusu donanım seviyesi yok, tamamen invidual. E paket olayı Mercedes'te var ve bildiğim kadarıyla da E1 ve E2 paket olarak mevcut.

e39 düşünüyorsan prim yapan donanımları olanları tercih etmeni öneririm, yani elektrikli ısıtmalı hafızalı koltuk, sunroof, cruise control vs. Satarken ön plana çıkmasını sağlıyor, ayrıca kullanırken verdiği keyifte bambaşka.

Vergi yüksekliği sorun değilse 528 bak, ben 520'ye biniyorum ve performansı bana fazlasıyla yetiyor ama öyle seri kalkış ve kısa sürede hızlanmalarda yetersiz kalıyor 150 bg'lik 520 motoru, ama 528'ler 193 bg. Yakıt olarak pek bi fark yok arada emin ol, sadece vergi farkı var...

Tüpsüz alsanda tüp takmanı öneririm, montajını sağlam bi yerde yaptırdıktan sonra hiç bi sorun olmuyor, benzinle e39'a binmek en azından benim için zor.

Son olarak eğer ///M paket falan yapmayı düşünüyorsan bence hazır yapılmış olarak al derim, sonradan yapmak daha pahalıya mal oluyor, tabi kendin yapınca da daha keyifli oluyor :)

• Arkadaşın dediği gibi, LPG BMW motorlarına inanılmaz uygun dostlar..Sorun yaşayan görmedim şuan e39'da..

e39 5.28'e taktırmıştık Zavolli, herhangi bir sıkıntı yaşanmadı..

LPG takılcaksa da, Prins markasını öneririm..
  • kapıları kilitle, camları kapat varsa sunroof uda kapat
    tokat falan yemezsin o arabada kimseden, vallahi bak
  • şahsen o yaşta bi bmw almayı göze almazdım, ama mercedes alırdım. bence E200K'lara bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

şahsen o yaşta bi bmw almayı göze almazdım, ama mercedes alırdım. bence E200K'lara bakın.

neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

kapıları kilitle, camları kapat varsa sunroof uda kapat

Su iciyordum inanirmisin, Zor tuttum kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 24 Ağustos 2010; 4:43:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

kapıları kilitle, camları kapat varsa sunroof uda kapat

• Lpg de aman aman bir performans kaybı yaşanmıyorsa takmazsak deliyiz zaten bu devirde benzin 4 lira her bel bir noktadan sonra bükülür
  • off neleri tartışıyoruz, al bmw efendi efendi sür
  • quote:

Lpg de aman aman bir performans kaybı yaşanmıyorsa takmazsak deliyiz zaten bu devirde benzin 4 lira her bel bir noktadan sonra bükülür

Lpg'de performans kaybı yok denebilir, fakat şöyle bir durum var, ucuz demiyim de uygun fiyatlı lgp kitlerinde yüksek devirlerde gaz yetiştirememe problemi olabiliyor, yani yüksek devirlerde birden benzine geçebiliyor.
    Mesela ben Atiker taktıracaktım ama Atiker 6 silindirli motorlarda gaz yetiştirememe problemine garanti vermiyor, ama BRC bu tür durumlara garanti veriyor. O yüzden ben BRC tercih ettim. Taktıralı 6 ay kadar oldu ve en ufak bi sıkıntı yaşamadım.

Genelde 6 silindirli ve yüksek hacimli motorlarda Prince ve o ayarda kitler tercih ediliyor ama hem bulunduğum ilde servisinin bulunmaması hem de yüksek fiyatlarından dolayı düşünmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: geshu

quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

şahsen o yaşta bi bmw almayı göze almazdım, ama mercedes alırdım. bence E200K'lara bakın.

neden?

bmw'yi alanlar genelde daha genç kesim olduğundan daha fazla sınırlarında kullanılıyor. o yaşta bi e200 ile 520'yi karşılaştırırsak genel olarak mersolar çok daha diri ve sorunsuz oluyorlar. tabii istisnalar olabilir.

ama şu bir gerçek ki mercedes bmw'den daha sorunsuz, bunu en iyi alman taksiciler bilir. acaba neden almanyada taksiler genelde mercedes oluyor?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.