Şimdi Ara

E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :)) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
10
Favori
98.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sahibindendeki ilan numarasını vereyim. 146563958 buyrun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bullshitt B kullanıcısına yanıt
    hocamın makınanın guzelııgı temızlıgı tartısılmaz da fıyat biraz abartı geldı. saygı duyarız tabıkı.ticareti ile ugrasıyorsunuz galıba.
  • Ugrasmiyorum ama bu arac elime gelirken 2bin tl dustum kendi aracimdan. Pazarlik payini falan cikarinca normal fiyatlara geliyor zaten. Pazarlik payi olmadan koyunca oyle fiyatlar veriyolar dalga gectiklerini dusunuyorum bazen. Talep var az cok bekliyoruz bakalim.

• Evet mesela bana da o gün birisi 36-37 verebilirim dedi telefonda.

İyi günler dedim
  • Zaten arabayı beğenen bir şekilde pazarlığa tutuşuyor anlaşılıyor daha önce de böyle oldu. Zaten o fiyatları verenler de dönmüyor ki bugün 35 veriyor ertesi gün piyasada yok.

• BİRAZ RENKLENELIM.... :)

E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :)) E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :)) E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :))

• WARNİNG kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptın sen?!!!!!

Yazık araca o şekilde yıkamayın ne olur. Boyanızda sayısız kılcal çizik oluşuyor bu şekilde.

Benim araç da geçmişte sanırım bu şekilde yıkanmış, 2 gün boyunca uğraştım gidermeye çizikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Hocam ne yaptın sen?!!!!!

Yazık araca o şekilde yıkamayın ne olur. Boyanızda sayısız kılcal çizik oluşuyor bu şekilde.

Benim araç da geçmişte sanırım bu şekilde yıkanmış, 2 gün boyunca uğraştım gidermeye çizikleri.

Makina bir tanidigimizin benzinliginde alman marka ve slikon bazli fircali
    sarili ve siyah seritli firca girdugunuzde cekinmeyin ne cin ne yerli mali bu urun cizmiyor :) fotograf cekmek icin makinaya soktum pek yikatmiyorum zaten iyice killandim ama :) normalde sungerle kendim yikiyorum yada deterjansiz tazikli su kullaniyorum.

Tesekkur ederim gene de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 31 Aralık 2013; 1:10:14 >
    Olsun, gene de açıkta günlerce duran bir makineye yapışan tozlar, çamurlar, hele bir de o hızla dönerek ve çarparak verniği çizer, mümkün değil aksi.

Süngeri de tavsiye etmem, içine su ile beraber toz-toprak emiyor ve araca sürünce kılcal çiziklere sebep oluyor.

Bir tane yıkama eldiveni ve kaliteli bir şampuan alın derim. Mümkünse 2 kova yöntemini uygulayın. Bu şekilde çizilme riskini minimuma indirirsiniz.
  • yıkama eldiveni boyle birşey sanırım.

birde arabayı çanakkalede bahçemizde yıkıyordum ama istanbulda kendım yıkayacak yer pek bulamıyorum

pek camur vs kalın pislik olmadıgından yıkamacılarda kopuksuz sadece sungerle tayzıklı su olarak yıkatıyorum.
    cunku her ne olursa olsun yıkamacıların kopuklemelerınde kullandıkları kımyasallara guvenmıyorum
     E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :))

Bu da olur, mikrofiber eldivenler veya koyun yünü de olabilir.

Ben 2 kova yöntemi ile yıkıyorum genelde. Birisi temiz köpüklü, diğeri eldivenin kirini durulamak için..

Yıkamacaılara güvenmeyin, hep cellat
  • konu canlı olsun tabi ya

temizleme kil leri de yapışık inatçı kene gibi şeyleri söküyo, iyi oluyo.
  • Arkadaslar bu gun kardesim arabayi aliyor ve sol on sisfarinin oradan kaldirima surtup vuruyor dolayisiyla kucuk bir hasar soz konusu bu gun sanayii e goturdum cok moralim bozuk cok

Yama yapip boyuyacaklar
    sanirim 300 tl gibi bir masraf var sis fari yuvasida oynuyor degisime gidicekler

E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :))
    Geçmiş olsun. Kolay bir tamirat kafanızı bozmayın. sis farının yuvası gevşemiştir, tampon ise zaten harcı alem.

Kasko yok mu?
  • Cok tesekkur ederim birkac yerden kasko icin teklif aldim ama cok yuksek rakamlar cikinca trafik sigortasi ile yola devam ettim kapali garajda duruyor arabam genelde tampon yarin aksam en gec persembe sabah cikacak arabayi biraktim sanayiideki ustama zaten
  • abi takma kafana nolcak sağlık olsun
    hem birader elalemin arabayı vurup da mahçup olmamış

abi olmak kolay değil sağlık olsun

benim arabaya park halinde şimdi dıdıdıııııt lar la dolu bi vatandaş çarptı da bu çeşidi görünce insanlıktan soğumuştum.
    kardeştir candır ..şakları sağolsun :)
  • Bu kadarlıkla gelmiş geçmiş olsun. Allah kaza bela vermesin.

• Ne yaparsin :) tesekkur ederim amin cumlemizi insallah...
  • bu başlığı canlı tutan arkadaşlara bir sorum olacak e39 hastalığı sizde nasıl başladı
    kullandığınız için mi ? dış dizayn iç dizayn sizi etkileyen ne oldu?

mesela benimki şöyle oldu

bi kere araba hastalığı zaten vardı amerikanları mustang leri camaro ları ve diğer spor amerikanları takip ediyordum
    evde de bir mercedes ekolü vardı şöförlüğü 115 kasa mercedes te öğrendim ama o zamanlar bizim araba bana tırt geliyodu
    bi kankamlarda da murat 131 vardı onlar arabaya iyiliğinden değil bağlılıklarından babadan kalma sembol ve meşhur fiorino dan doğru bakıyolardı
    bu kültür farklılıkları ile bi kere arabaların çeşitlilikleri, ürün olarak duruşlarının kalite ve ücret anlamında değil bunların dışında sahibine verdiği bir anlam olduğunu düşünmeye başladım.Mesela 80-90 lı yıllarda türk halkının %80 i tofaş kuş grubu ve reno 9 broadway-spring kullandı her bir arabanın kendine has sorunları ve sahibine anlamı farklıydı herkes arabasına ayrı uğraştı hakketen.Böylece arabaya göre muamele etmek gerektiği fikri de geldi.Arkadaşlarım 90 lı yıllarda civic çiydi ve iyki de bu honda kültürünü de kaptım.Ve gelelim bmw ye e30 kasayla tanıştım, 5 serisinde ise e34 kasadan sonra çıkan e39 kasa tıpkı o zamanlar beğenmediğim mercedes imiz gibi bana çok yuvarlak ve tavanı bombeli minibüs gibi gelmişti.Çünkü 90 lı yılların başında bmw e36 ile sıradışı sportif ve modifiye konfigürasyonu hayli çok bir dizaynla ortalığı dağıtıyodu.Bunun üzerine ince bir yapılı e34 ten sonra ne lan bu minibüs diyodum.Sonra bizim patron e39 aldı.direksiyon kaymak gibi arabanın içinde fanus gibi ses yok sadece radyo sesi, bana rafineliği ilk hissettiren arabadır e39.Bizim patronun 520i si ni çok temizledim sağını solunu baya bi bilir hale geldim.O sıralar e39 un bagajdaki alet takımının plastik malzemesi diğer orta sınıf arabaların ön göğüs malzemesi kalitesindeydi ki e39 un ön göğüs o maun kaplama ve kapıların ön göğüsle birleşim uyumu müthişti.Ama hala bilmediğim bi olay vardı ben bütün e 39 ları bizim patronun araba donanımında sanıyodum.Mesela bunda 520i olmasına rağmen elektrikli direksiyon vardı.demek bizim patron extra donanımlı almış o zaman.Sonra sırayla öğrendiğim teknolojik özellikleri, tv navigasyon, bağımsız süspansiyon, otomatik iç hava düzenleyici ve kurmalı klima, filmlerden gördüğümüz kod girme, anahtara göre ayna koltuk direksiyon ayarı,m versiyonunun reklam filmi ve bmw mühendislerinin kabul ettiği en başarılı 3 bmw nin 2 sinin e39 olması, zamanla öğrendiğim şeyler beni e39 hastası yaptı.Farklı arabaların farklı modellerine de hastalığım var ama e39 bu şekilde.ah bi de devirdaim parçalarındaki şu plastik boru eklem arızaları olmasa ne güzel olurdu.
    Birini bulsam e39 hakkında başlasak heralde durmadan 3 gün konuşabilirim :))

• Bir iki cumle ile ozet edeyim
    Hanede 3 araba var
    E60 5
    E39 5
    Citroen nemo

En son alinan e39 oldu

Cok kucuktum sabah gazetesi bmw taklit araba oyuncagi hediye ediyordu
    Evdekiler bir kardesime bir bana 2 tane almislardi
    O gunden beri alacagim ilk arabanin e39 olacagini ve birgun sokak kaldiriminda elimin altinda kaydirdigim
    Sokaklarda gordugumde boyum yetismesede camindan iceri bakip kac bastigini gordugum arabayi alacaktim cok calistim hafta sonlari musteri musteri gezerken birgun hic unutmam akran bir arkadasim sevgilisiyle kolkola istiklalde gezerken ben oralarda musterileri geziyordum gece saat 9 da

Is icabi nemoya binsemde e39 aldiktan sonra temmuz ayindan beri e60 a birkere arka koltuga bindim :):):)

Mutlumuyum cok sukur allah herkese hayalini gerceklestirmeyi nasip etsin bu baska bir duygu bir yerine birsey olsa yemin ederim gozume uyku girmiyor... :):)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.