Şimdi Ara

E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :)) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
10
Favori
98.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet haklısınız, işte ben o devridaim, radyatör vs bütün aksamı yeniledim.

Biliyorum çünkü, eski bmw'lere alışığım, nasılsa o soğutma yıllar içinde bir yerden portluyor, en iyisi yenileyim yok hararet, yok su eksiltme falan düşünmeden binmek.
  • en güzelini yapmışın yoksa hayattan soğutuyo biliyosun :)

güzel araba ilanları görürseniz paylaşalım.
  • merb arkadaşlar uzun süredir yazmıyordum araçla ilgili yine yardımlarınıza ihtiyacım var :) yağ değişimi yaptım aracımda ve motor katkısı ekledım usta 8 lt yağ koydu araca yağ çubuguna bakıyorum normal görünüyor ama yinede aklıma takıldı 8 lt yağ ve 250 ml katkı koyuldu sızce normal mı bu yağ 5.20 için
  • hobarahey H kullanıcısına yanıt
    bakımınız hayırlı olsun
    kaca maal oldu bakımınız neler degıstı aracınızın km sınıde ogrensek :)
  • Bİ ARKADAŞIM 1998 2000 MODEL ARASI BMW 520İ ALMAYI DÜŞÜNÜYOR SİZCE BU ARACIN HAKKINDA FİKİR SAHİBİ ARKADAŞLAR YAKITI KONUSUNDA BİRAZ BİLGİLENDİRİRMİ ÖRNEK OLARAKhttp://www.sahibinden.c...2000-md-150188081/detay BU ARABA NASILDIR SİZCE ALINIRMI?
  • sadece bilgisi olanlar için bir kaç sorum olacak ön sağ amortisörü patlak ön sağ ve solu değiştirmeyi düşünüyorum hangi marka almalıyım. Birde ön koltuklarda deforme ve solma var bu arada deriler bej rengi bunun herhangi bir onarımı tamiratını iyi derecede orjinalı gibi yapabilecek birisi varmı tanıdığınız istanbul avcılarda oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 26 Mart 2014; 18:07:17 >
    7 litre olmalı diye sorduğunu düşündüm
    yağ çubuğu ok se ok dir devam
  • yakıt konusunda yazılmış çok bilgi var biraz araştırın
    fabrika ve lpg değerlerini kolayca bulabilirsiniz.
    benzinde şdışı minimum 7 şiçi 10-11 civarı
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    usta değil ama link ve video iletiyorum

http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=500611

http://www.youtube.com/watch?v=9c8lPMxEe4A
  • qaan77 Q kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bunları bende izledim.Benim koltuklarda yırtık sökük yok kılcal çatlaklar var bu bmwlerde özelliklede e39 siyah ve bej döşemelerde hastalık sanırım yada aklıma tek gelen koltuk ısıtmadan kaynaklanıyor olmalı ne kadar araba baktıysam çoğunda aynı şeyi gördüm.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    kılcal çatlak dersen onlar sertleşmiş koltuklarda zamanla oluşur
    deri koltuk mesela yazın park ettiğimizde doğrudan güneş ışığı vurduğu günlerde kurur ve sertleşir
    sertleşmiş koltuk konforunu da yitirir. siz koltuk ısıtmaya bağlı olabileceğini düşünmüşsünüz evet o da etkidir.
    koltukları aşındırıcı içermeyen madde ile temizleyip deri kremlerinden sürmek yumuşak tutmak hem ömrünü hem konforu artırır.
  • WARNİNG kullanıcısına yanıt
    teşk ediyorum 250 tl malzemeler 100 tl de işçilik verdım malzemeleri kendim getirttim artık bulunduğum yerde ustalara güvencim kalmadı en son başımdan geçeni paylaşayım sizlerle tam manasıyla gülermisin ağlarmısın durumu aracımın egzozundan cıkan gaz bır ara yolda arka koltuklardan içeri geldı egzozcuya gösterdim eleman katalizör bitmiş değişmesi lazım dedi göreve gittimden dolayı dönüşte yolda sorun yaşamamak için değiştir dedim parasını hiç düşünmeden değişimini yaptı 130 tl istedi verdim daha sonra ikamet ettiğim yere döndüm tekrar ustaya gittim egzoz için içime sinmedi durum burda ki ustam malesef ki acı durumu söyledi aracının egzoz manıfoldundaki muhafaza görevi gören parcanın gevşediğni onun ayarının yapılması gerektıgını soyleyıp 5 dk da hallettı tmmdır hocam dedı tabii doğal olarak bende katalızorü değiştirdimi söyledim usta tekrar baktı hocam kbakma ama senı kandırmıslar dedi (kibarca)sağlam katalızorünü almış yerine teneke takmış dedikten sonra artık film koptu bende bundan sonra en küçük vidasına kadar kendım almaya çalışıyorum aracıma lazım olan malzemeleri :)

bu arada da beni kandıran elemandan fatura ve slip aldığım için elemanı direk mahkemeye verdim yanımda da arkadaşım vardı sağolsun şahitlik yapcak bakalım ne cıkacak durumdan :)

• helal olsun

bu ve bunun gıbılere ders olur resmen hırsızlar.

aracınızı emın olmadıgınız eller dısında kımseye dokundurtmayın pıyasa cakal kaynıyor.

umarım mahkemede kazanırsınız
  • aynen inş sağolasın kazanamasam bıle yaptıgı yanına kalmasın kafası ağrısın esnaflığına zarar gelsin bir nebze bile olsun içime su serpilir rahatlarım karaktersizin yaptığı takıntı oldu bende 3 kuruş için insan emeğini gururunu hiç ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobarahey -- 20 Ocak 2014; 19:42:37 >
    130 liraya katalizor degisikliginden anlamaliydiniz ne mal oldugunu bende merak eder dururdum neden katalizorun bu kadar kiymetli oldugunu icerisinde saf platin bulundugundan dolayi iyi para ediyormus meret.
  • bende ne işe yaradığını normalde ne kadar para ettiğini bilmiyordum o güne kadar o yüzden değiştirttim yoksa elbette uyanırdım duruma birde acelem olduğu için aklıma böyle bir şey olacağı gelmedi normalde sorup soruşturmadan yapacağım iş değildi
  • Herkese selamlar
  • Arkadaşlar benim yapdırmayı düşündüğüm bir tuning var.Kafam biraz karışık ürün çok güzel duruyor çok hoşuma gidiyor.Kullanan 1-2 kişi var memnunlar sizinde fikirlerinizi merak ediyorum ben uygulayacağım sanırım çok hoşuma gidiyor ürünü bizzat gördüm kaliteli bir malzeme alman malı.
    Ne diyorsunuz?

Buda ilanı:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bmw-otomatik-vites-topuzu-e36-e46-e39-e60-x5-122005734/detay/
    @WARNİNG @emrebozkurt800 @nk061 @Toygun_ank

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle
    Sonradan takılan orjinal olmayan aksesuarlardan hoşlanmıyorum ve suni duruyor araçta ama videodaki gibiyse hiçte fena değil öyle sadece vites topuzu olarak oturtulmuş gibi durmuyor şu P park tuşunu koymasalardı daha bi orjinal olurdu sanki üzerinde ışık varmı acaba?
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Haci bence bu mod cok sacma arabanin dizaynina uymuyor...
    Nasil orijinal E92 janti E46'ya yakismiyorsa burda'da durum ayni.
    Araba baska jenerasyon vites kolu baska jenerasyon...Bu benim fikrimdir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.