Şimdi Ara

e398 süper görünüyo neden konuşulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e398 garantili 550 milyon. bluetooth var, kulaklık hediyeli, şimdi herkes diyecek k700 süper ne gerek var bunları konuşmaya ama aradaki fark 120 milyonda. 120YTL de bazen bulunmayınca bulunmuyo

• e zaten mükmmel bi telefon.özellikle dahili stereo hoparlörü mükemmel.hiç kulaklik takamdan bile mp3leri stere olarak dinleyebiliyorsun.dahili flashi war.we hafiza kartida war k700 den daha iyi yani.
    en büyük özelliği siyanh we çok karizma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the3answer

e zaten mükmmel bi telefon.özellikle dahili stereo hoparlörü mükemmel.hiç kulaklik takamdan bile mp3leri stere olarak dinleyebiliyorsun.dahili flashi war.we hafiza kartida war k700 den daha iyi yani.
    en büyük özelliği siyanh we çok karizma.
    e398 gerçekten karizmatik ve bol özellikli bir telefon. Bizzat kullandım. mini sd kart kullanıyor ayrıca. Ben aleti o kadar inceledim bu kadar özelliği nereye sığdırmışlar çözemedim. Adamlar harbi aşmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

e398 gerçekten karizmatik ve bol özellikli bir telefon. Bizzat kullandım. mini sd kart kullanıyor ayrıca. Ben aleti o kadar inceledim bu kadar özelliği nereye sığdırmışlar çözemedim. Adamlar harbi aşmışlar...

Alıntıları Göster
    öyle ama kimse konuşmuyor.k700i den çook daha iyi bi telefon bence.ancak sessiz kaldi.kullanan çok az.ondan heralde.zaten bi de bizim millet ya nokia ya ericsson diyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: the3answer

öyle ama kimse konuşmuyor.k700i den çook daha iyi bi telefon bence.ancak sessiz kaldi.kullanan çok az.ondan heralde.zaten bi de bizim millet ya nokia ya ericsson diyo.

Alıntıları Göster
    Tamamen yaygınlıkla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydin144

Tamamen yaygınlıkla ilgili.

Alıntıları Göster
    K700 BENCE DAHA İYİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

K700 BENCE DAHA İYİ

Alıntıları Göster
    nokia olmadığı için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: klonajinsky

nokia olmadığı için...

Alıntıları Göster
    süper alet çok sevdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

süper alet çok sevdim.

Alıntıları Göster
    ne demek nokıa olmadığı için.ne kadar saçma bir cümle.nokıa kim ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

süper alet çok sevdim.

Alıntıları Göster
    yavas bi telefon, hafiza kartina muzik disinda bisey yukleyemiosun! mesajlari ek hafizada saklamana izin vermiyo. sahip oldugu ozellikleri karsilastirdiginda diger telefonlar daha iyi performans veriyo (bluetooth, kamera, ekran vs.) bir tek stereo hoperloru war o iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkserk -- 20 Ocak 2005, 16:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkserk

yavas bi telefon, hafiza kartina muzik disinda bisey yukleyemiosun! mesajlari ek hafizada saklamana izin vermiyo. sahip oldugu ozellikleri karsilastirdiginda diger telefonlar daha iyi performans veriyo (bluetooth, kamera, ekran vs.) bir tek stereo hoperloru war o iyi

Alıntıları Göster
    yaw e398 in foT0 kaL!TeSi ii de!L diOLar. GeRiSi muHTe$Em. mp3 war, sterio ses, BTkulakLığı war, 70 mb civaRı haFıZaSı da war. BunLar yeTer i$Te

• quote:

Orijinalden alıntı: Buq-[RA]

yaw e398 in foT0 kaL!TeSi ii de!L diOLar. GeRiSi muHTe$Em. mp3 war, sterio ses, BTkulakLığı war, 70 mb civaRı haFıZaSı da war. BunLar yeTer i$Te

Alıntıları Göster
    4 aydır kullanıyorum. canavar gibi. tek derdim kablodan java atamadır. motorolo türkiye güzevnik için kapalı o seçenek diyor
  • bunun spotunu almak istersen www.eniyipazar.com a bildir çok ucuza alabilirsin.yarı fiyatına mesela
    quote:

Orjinalden alıntı: sponge bob

e398 garantili 550 milyon. bluetooth var, kulaklık hediyeli, şimdi herkes diyecek k700 süper ne gerek var bunları konuşmaya ama aradaki fark 120 milyonda. 120YTL de bazen bulunmayınca bulunmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonovic___

bunun spotunu almak istersen www.eniyipazar.com a bildir çok ucuza alabilirsin.yarı fiyatına mesela
    quote:

Orjinalden alıntı: sponge bob

e398 garantili 550 milyon. bluetooth var, kulaklık hediyeli, şimdi herkes diyecek k700 süper ne gerek var bunları konuşmaya ama aradaki fark 120 milyonda. 120YTL de bazen bulunmayınca bulunmuyo
    forumda fazla e398 olmadıgı ıcın konusulmuyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MOSMOR

forumda fazla e398 olmadıgı ıcın konusulmuyor bence

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ENİYİPAZAR.COM GARANTİ VERİYOR MU? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

Alıntıları Göster
    garantisi yok. eniyipazar@msn.com dan daha fazla bilgi alabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: troy

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

Alıntıları Göster
    garantisi yok.
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonovic___

garantisi yok.
    quote:

Alıntıları Göster
    güzel alet ama rakiplerinden dolayı pek konuşulmuyor. Ayrıca fiyatını motorola daha da düşürebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: sca®fa©e

güzel alet ama rakiplerinden dolayı pek konuşulmuyor. Ayrıca fiyatını motorola daha da düşürebilir..

Alıntıları Göster
    motorola olması bir handikap onun ötesinde ikinci el sorunu... bunun dışında dediğin gibi güzel alet...ama sahip olanlar az olduğu için çok konuşulmuyor ama o da bayağı konu edilmişti çıktığında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakka

motorola olması bir handikap onun ötesinde ikinci el sorunu... bunun dışında dediğin gibi güzel alet...ama sahip olanlar az olduğu için çok konuşulmuyor ama o da bayağı konu edilmişti çıktığında...

Alıntıları Göster
    simbian yok yauo kötülüğü var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.