Bildirim
e398 süper görünüyo neden konuşulmuyor
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
e zaten mükmmel bi telefon.özellikle dahili stereo hoparlörü mükemmel.hiç kulaklik takamdan bile mp3leri stere olarak dinleyebiliyorsun.dahili flashi war.we hafiza kartida war k700 den daha iyi yani.
en büyük özelliği siyanh we çok karizma. -
e398 gerçekten karizmatik ve bol özellikli bir telefon. Bizzat kullandım. mini sd kart kullanıyor ayrıca. Ben aleti o kadar inceledim bu kadar özelliği nereye sığdırmışlar çözemedim. Adamlar harbi aşmışlar...quote:
Orijinalden alıntı: the3answer
e zaten mükmmel bi telefon.özellikle dahili stereo hoparlörü mükemmel.hiç kulaklik takamdan bile mp3leri stere olarak dinleyebiliyorsun.dahili flashi war.we hafiza kartida war k700 den daha iyi yani.
en büyük özelliği siyanh we çok karizma. -
öyle ama kimse konuşmuyor.k700i den çook daha iyi bi telefon bence.ancak sessiz kaldi.kullanan çok az.ondan heralde.zaten bi de bizim millet ya nokia ya ericsson diyo.quote:
Orijinalden alıntı: fLaVa
e398 gerçekten karizmatik ve bol özellikli bir telefon. Bizzat kullandım. mini sd kart kullanıyor ayrıca. Ben aleti o kadar inceledim bu kadar özelliği nereye sığdırmışlar çözemedim. Adamlar harbi aşmışlar...
Alıntıları Göster
-
Tamamen yaygınlıkla ilgili.quote:
Orijinalden alıntı: the3answer
öyle ama kimse konuşmuyor.k700i den çook daha iyi bi telefon bence.ancak sessiz kaldi.kullanan çok az.ondan heralde.zaten bi de bizim millet ya nokia ya ericsson diyo.
Alıntıları Göster -
K700 BENCE DAHA İYİquote:
Orijinalden alıntı: Aydin144
Tamamen yaygınlıkla ilgili.
Alıntıları Göster -
nokia olmadığı için...quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
K700 BENCE DAHA İYİ
Alıntıları Göster -
süper alet çok sevdim.quote:
Orijinalden alıntı: klonajinsky
nokia olmadığı için...
Alıntıları Göster -
ne demek nokıa olmadığı için.ne kadar saçma bir cümle.nokıa kim ya.quote:
Orijinalden alıntı: painkill
süper alet çok sevdim.
Alıntıları Göster -
yavas bi telefon, hafiza kartina muzik disinda bisey yukleyemiosun! mesajlari ek hafizada saklamana izin vermiyo. sahip oldugu ozellikleri karsilastirdiginda diger telefonlar daha iyi performans veriyo (bluetooth, kamera, ekran vs.) bir tek stereo hoperloru war o iyiquote:
Orijinalden alıntı: painkill
süper alet çok sevdim.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkserk -- 20 Ocak 2005, 16:34:56 > -
yaw e398 in foT0 kaL!TeSi ii de!L diOLar. GeRiSi muHTe$Em. mp3 war, sterio ses, BTkulakLığı war, 70 mb civaRı haFıZaSı da war. BunLar yeTer i$Tequote:
Orijinalden alıntı: berkserk
yavas bi telefon, hafiza kartina muzik disinda bisey yukleyemiosun! mesajlari ek hafizada saklamana izin vermiyo. sahip oldugu ozellikleri karsilastirdiginda diger telefonlar daha iyi performans veriyo (bluetooth, kamera, ekran vs.) bir tek stereo hoperloru war o iyi
Alıntıları Göster
-
4 aydır kullanıyorum. canavar gibi. tek derdim kablodan java atamadır. motorolo türkiye güzevnik için kapalı o seçenek diyorquote:
Orijinalden alıntı: Buq-[RA]
yaw e398 in foT0 kaL!TeSi ii de!L diOLar. GeRiSi muHTe$Em. mp3 war, sterio ses, BTkulakLığı war, 70 mb civaRı haFıZaSı da war. BunLar yeTer i$Te
Alıntıları Göster -
bunun spotunu almak istersen www.eniyipazar.com a bildir çok ucuza alabilirsin.yarı fiyatına mesela
quote:
Orjinalden alıntı: sponge bob
e398 garantili 550 milyon. bluetooth var, kulaklık hediyeli, şimdi herkes diyecek k700 süper ne gerek var bunları konuşmaya ama aradaki fark 120 milyonda. 120YTL de bazen bulunmayınca bulunmuyo
-
forumda fazla e398 olmadıgı ıcın konusulmuyor bencequote:
Orijinalden alıntı: dragonovic___
bunun spotunu almak istersen www.eniyipazar.com a bildir çok ucuza alabilirsin.yarı fiyatına mesela
quote:
Orjinalden alıntı: sponge bob
e398 garantili 550 milyon. bluetooth var, kulaklık hediyeli, şimdi herkes diyecek k700 süper ne gerek var bunları konuşmaya ama aradaki fark 120 milyonda. 120YTL de bazen bulunmayınca bulunmuyo
-
ARKADAŞLAR ENİYİPAZAR.COM GARANTİ VERİYOR MU? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMquote:
Orijinalden alıntı: MOSMOR
forumda fazla e398 olmadıgı ıcın konusulmuyor bence
Alıntıları Göster -
garantisi yok. eniyipazar@msn.com dan daha fazla bilgi alabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: troy
ARKADAŞLAR ENİYİPAZAR.COM GARANTİ VERİYOR MU? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: troy
-
garantisi yok.quote:
Orijinalden alıntı: troy
Alıntıları Göster
quote:
-
güzel alet ama rakiplerinden dolayı pek konuşulmuyor. Ayrıca fiyatını motorola daha da düşürebilir..quote:
Orijinalden alıntı: dragonovic___
garantisi yok.
quote:
Alıntıları Göster
-
motorola olması bir handikap onun ötesinde ikinci el sorunu... bunun dışında dediğin gibi güzel alet...ama sahip olanlar az olduğu için çok konuşulmuyor ama o da bayağı konu edilmişti çıktığında...quote:
Orijinalden alıntı: sca®fa©e
güzel alet ama rakiplerinden dolayı pek konuşulmuyor. Ayrıca fiyatını motorola daha da düşürebilir..
Alıntıları Göster -
simbian yok yauquote:
Orijinalden alıntı: nakka
motorola olması bir handikap onun ötesinde ikinci el sorunu... bunun dışında dediğin gibi güzel alet...ama sahip olanlar az olduğu için çok konuşulmuyor ama o da bayağı konu edilmişti çıktığında...
Alıntıları Göstero kötülüğü var
Benzer içerikler
- suriye telefon fiyatları
- telefon şebeke yükseltme kodu
- imeili cihaz kimlik bilgilerinin değiştirilmesi
- powerbank resetleme
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- reeder nerede üretiliyor
- pin kodu kaldırma
- telefon hızlandırma
- sim araç kiti nedir
- virüs nasıl temizlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X