Şimdi Ara

E4202G Anormallikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce netbook'umla netteydim. Wireless ile bağlı. Hiç ethernet performansı vermiyor bu haldeyken. Şimdi baktım 5mbit gösteriyor download hızını. Bu bile tr şartlarında müthiş bir rakam ama sanki 512k gibi hissettiriyor. Modem sayfasına baktım internete bağlı cihazı üstünde x işareti ile sanki bağlı değilmiş gibi gösterdi 10 dk. şimdi düzeldi.

herhalde çözümü yok bunun. Şimdi anladım milletin neden yana yakıla yeni router aldığını. Ben telefonu da taşımayı düşünüyordum. Telefon taşırsak yeni router ile kullanamayız di mi o hizmeti? yukardaki soruna bi çözümü olan çıkarsa da iyi olur tabi. Sadece access point almak çözüm olur mu mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 9 Ağustos 2011; 0:10:35 >

• vay arkadaş. herkes memnun herhalde modemden. :)

neyse, ben eski adsl modemi kullanıyorum şimdi wireless için. maksimum 8 mbit download upload yapabiliyor ama mobil cihazlar için gayet yeterli. bağlantı kopmuyor en azından artık.

yine bir sorum daha var. bakalım cevap gelecek mi... benim bu konfigrasyonumla 4 wirelss cihaz sınırı kalkmış oldu mu? adsl modemin dhcp server'ı kapalı. pirelli hallediyor o işleri gene sanırım...
  • Hızın Kaç Mbps Bide nerede Oturuyorsun
  • 20mbit, halkalı atakent ?
  • Superonline'ın sağladığı router'ların hepsi 20Mbit bağlantıda kötü performans vermemesi lazım. Wireless N destekli değiller ama 20Mbit için de yeterliler. 50 ve daha yukarısı hızlarda sorun olabiliyor tabi ama bunun için de ayrıca bir Access Point alınması sorunu çözüyor. ZyXel'in Wireless N destekli AP'lerinden alıp tüm sorunlardan kurtulabilirsiniz. Veya yakın mesafede kullanacaksanız o zaman anten gücünü azaltıp, wireless hızını artırmanız da mümkün. Modem arayüzünde ayarı var. Daha önce forumda da bu ayarın nasıl değiştirileceği anlatılmıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.