Şimdi Ara

E4300ler BURAYA 3600MHZ REKOR resimli anlatım.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alicengiz kardeş bi heves edip E4300 aldım bugün ama Asus P5LD2 SE anakartta 2.5ghz'i aşamadım 1.4ten fazla voltaj vermeye korkuyorum işlemci daha bi kaç saatlik ama anlatılanlara göre 333*9'u voltajsız yapması gerekmiyo mu bu işlemcinin yaw
  • sen voltajı artırmadan dene kardeş..ısı kontrol et..

bide voltaj vererek ısıları kontrol ett..

AC Freezer pro 7 var bişi olmaz< fazla ısıncağını sanmıyom E4300 fazla ısınmıyo zaten pentium 4 ler gibi deil yanii..

yeni ya şimdi bişi yapaman ama biraz zaman geçsin gaza gelirsin merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lezman

Detaylar resimde değerlendirirseniz memnun olurum birde bios'dan sabit sürekli 9 çarpan ile çalışmasını sağlayamadım jumper free menüsünün altında cpu information gibi bir menü çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim.

E4300ler BURAYA 3600MHZ REKOR resimli anlatım..

oh be yarın 43000 alıcam p5b'de nasıl olur diye düşünüyordum iyi olacağını gösterdin sağ ol :))

bu arada dediğin özellik speed step jumper menüsüne girme aşağıda cpu menüsü var oraya gir oradan disable et

• benim sayemde piyasa da E4300 kalmıcak bu gidişle

ama kaliteli forumlara bakarsanız e4300 zaten o. c delisi benden kaynaklanmıyo

e4300 alanlara hayırlı oolsun ..iyi o.c. ler dostlar

Zwandar
    al bakalım kardeş performansa beni geçinde bende öğreniyim 3600mhz geçmeyi..

çözemedim bi türlüüü

• termal macun iyice sertleşene kadar çok zorlamıycam işlemciyi şu an fsb 299'da fakat speed stepi bir türlü disable edemedim... Gerçi çok sorun değil işlemcinin boştayken çarpanın azalması sonuçta hem güç hem de ısı anlamında tasarruf bizim için. Hatta bir nevi pasif soğutma. Fakat super pi gibi saniye ile ölçülen benchleri biraz etkiliyor
  • @Hakan_deniz
    Asus P5LD2 SE anakart Sahibiyim bende
    Intel D930 (3000 Mhz) kullanıyorum. Memleket D930'ları 4000-4500 Mhz kullanırken,bende aynen 3500 bile olmuyor.
    Olsa bile CounterStrike Source vs.. gibi oyunlarda Resetliyor.
    > Açıkcası berbat bir M/B veya bizim bilmediğimiz başka birşey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 25 Nisan 2007; 12:07:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALİCENGİZ06

ram konusunda fazla bilgim yok o.c için

ram o.c bana göre daha zor
    uygun değerleri bulmak ve üst seviye yapmak çok deneme gerektiriyo..

ramleri 1:1 e al voltajı severmi ramler bilmiyorum deneyerek bul+5-6-6-18 yap biostan ramleri max mhz kascaksan onun dışında performance mode auto da kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahcey

@Hakan_deniz
    Asus P5LD2 SE anakart Sahibiyim bende
    Intel D930 (3000 Mhz) kullanıyorum. Memleket D930'ları 4000-4500 Mhz kullanırken,bende aynen 3500 bile olmuyor.
    Olsa bile CounterStrike Source vs.. gibi oyunlarda Resetliyor.
    > Açıkcası berbat bir M/B veya bizim bilmediğimiz başka birşey var.

Maalesef kart O/C konusunda iddalı değil zaten bu anakartı O/C yeteneğine bakıp almadığım için anakartı suçlamıyom kendimi suçluyorum.Şimdi 3ghz yada daha üstüne çıkmak için de bunu satıp DS3 falan almakta maddi zarara yol açacağı için bu şekil idare edeceğiz.

• 345 civarında ramden takılıyor galiba işlemci :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

quote:

Orjinalden alıntı: ALİCENGİZ06

ram konusunda fazla bilgim yok o.c için

ram o.c bana göre daha zor
    uygun değerleri bulmak ve üst seviye yapmak çok deneme gerektiriyo..

ramleri 1:1 e al voltajı severmi ramler bilmiyorum deneyerek bul+5-6-6-18 yap biostan ramleri max mhz kascaksan onun dışında performance mode auto da kalsın

yarın deniyorum saol dostum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.