Şimdi Ara

E4300ler BURAYA 3600MHZ REKOR resimli anlatım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetozturk

üstad resim tabiri caizese camur gibi güzel bi upload yapsanda temizce bi görsek daha bi güzel tebrik etsek fsb falan okunmuyor

hazır zatesi de çıkmışkenn senimi kırıcam kardeş ayıpsınn

SANIRIM ŞUAN HAVA SOĞUTMA İLE TÜRKİYE REKORUNU KIRDIM..

8 SAATLİK Bİ EMEK SONUCU SONUÇ AŞAĞIDA!!!

E4300ler BURAYA 3600MHZ REKOR resimli anlatım..

BİZDE YALAN YOK CPU-Z KAYDI...

benim fanda işlemciye kayıyo şuan

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=184845

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALİCENGİZ06 -- 7 Nisan 2007; 5:15:11 >

• güzel degerler almışsın e4300 ler genelde takoz çıkar... sendeki takoz çıkmamış. bide acemi oldugunu söylemişsin... şanslısın demekki
  • usta anlamadığım şey neden millet bu kadar overclock delisi

ayrıca cpuz kaydı olmayıp sadece aibooster dan koysaydın sana bi hade lemm çekerdim

bak benim ss X2 4200 amd max hızı 3700 ama aibooster saolsun overclock yapmadan böle bi değer gösteriyo 6xxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 7 Nisan 2007; 12:57:40 >
  • Stok fanla bu değerlere geldiysen adam gibi bi soğutma ile daha da coşarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKid89ster

usta anlamadığım şey neden millet bu kadar overclock delisi

ayrıca cpuz kaydı olmayıp sadece aibooster dan koysaydın sana bi hade lemm çekerdim

bak benim ss X2 4200 amd max hızı 3700 ama aibooster saolsun overclock yapmadan böle bi değer gösteriyo 6xxxx

biliyom dostum ya bazen bende aibooster dan 6000 küsür mhz çıkıyo o.c yapmadan

onun için cpu-z kaydı yaptım

• ne yalan söyleyim kastırdım bayaa bi seni geçmeye ama olmadı
    gram fazlası olmuyo
  • valla helal kardeş bios kilitli başka olmuyo sanırım ben çözemedim..

9*400 olmuyo son 9*399 oluyo yüksek voltajda

sanırım ben daha fazla kasmışım
  • konuyu gördüm oc yapasım geldi bende dünden beri ugrasişiyordum ds3+stok fan ile bu kadar oalbilyir 513fsb bi 1m almitim silinmiş oda

• quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Çok iyi bir değer, ancak x2 3600 ile 3ghz yaparken 100$+kdv daha fazla para vererek 3,5ghz ulaşmak mantıklı mı?:)

AMD nin 3 GHZ i ile Intelin 3.5 GHZ i arasında(core2duo) yaklaşık 2 kat performans farkı var.
  • ben iş yerine E4300 aldırdım, MSI ın çok ta iddialı olmayan bir Ana kartı ile, ne OC oluyor ne bişe oluyor. dellenmemek elde değil, 299 FSB den yukarısını zaten veremiyorum, Bios Update yapmaya çalıştım olmadı sanırım.... Default kullanıyorum E4300 ü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

güzel degerler almışsın e4300 ler genelde takoz çıkar... sendeki takoz çıkmamış. bide acemi oldugunu söylemişsin... şanslısın demekki

yapma yaw tam e4300 alacakken soylenmez bu! bıde ben hıc takozunu gormedım genelde anakarttan kaynaklanan oc problemlerı oluyor ama ıslemcıden kaynaklanan gormedım hıc bıraz arastırdım zaten e4300 un 1 tek step i var oda l2 box kodları felan aynı sanmam cogunun takoz oldugunu arada mutlaka cıkarda ben cogunun normal oldugunu sanıyordum???
  • quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

konuyu gördüm oc yapasım geldi bende dünden beri ugrasişiyordum ds3+stok fan ile bu kadar oalbilyir 513fsb bi 1m almitim silinmiş oda

6300 ver sana kafadan kasmadan 4000mhz yapıyım

quote:

serhanuygur Tarih 8 Nisan 2007; 13:00:00
    ben iş yerine E4300 aldırdım, MSI ın çok ta iddialı olmayan bir Ana kartı ile, ne OC oluyor ne bişe oluyor. dellenmemek elde değil, 299 FSB den yukarısını zaten veremiyorum, Bios Update yapmaya çalıştım olmadı sanırım.... Default kullanıyorum E4300 ü...

msi fazla o.c işi ile ilgilenmez dfi-asus vs vs bu anakartlar o.c ciler için-- msi da bios ayarları çok oynayamazsın

quote:

reason666 AMD nin 3 GHZ i ile Intelin 3.5 GHZ i arasında(core2duo) yaklaşık 2 kat performans farkı var.

mesala AMD3000+1800 MHZ in aslında intelin 3000mhz lik iş yaptığı söylenir amd mühendisleri tarafından yani intele göre %60 daha
    fazla performans buna kısmi olarak katılıyıyorum amd %60 olmasada %30 civarı doğru olabilir bi araştırıyım core duo da intel çoştu he pentium desen çok
    ısınıyo bağırıyo bilgisayar filan derim ama bulursam test sonuçlarını burda yayılıyacam..

amd x2 ler ne kadar ucuzladı hiç düşünmedinmi nerdese bedava verecekler
    intelin mimarisi amd yi şimdi açık ara solladı söliyim..

ama yıl 2005-2006 olsa AMD Cİ OLURUM -

YIL 2007 ÇİFT ÇEKİRDEK 65NM TEKNOLOJİ L2 CACHE BELLEK 2048KB olunca malum

Konu oyun olduğunda AMD'nin Athlon 64 ve Athlon 64 FX işlemcilerinin ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz. Fakat Intel, Core 2 Duo işlemcileri ile oyunlardaki performans üstünlüğünü ezici bir şekilde rakibinin elinden almış gibi görünüyor. Zira ekran kartı limitini ortadan kaldırmak için 640x480 piksel çözünürlükte yapılan Doom 3 testlerinde Core 2 Duo masa üstü ailesinin en hızlı üyesi X6800, AMD'nin amiral gemisi olan Athlon 64 FX-62'ye %26 oranında fark atmış. Durum sadece en hızlılar arasındaki performans farkından ibaret değil. Test sıralamasının ilk 4'ünü Core 2 Duo ailesi işlemciler oluştururken, 185$'lık Intel Core 2 Duo E6300 ile yaklaşık 1150$ fiyat etiketli AMD Athlon FX-62 işlemci arasında sadece %4 lük bir performans farkı olmasıda oldukça dikkat çekici.

kaynak
    http://www.donanimhaber.com/Ayrintili_Intel_Core_2_Duo_Conroe/4003/haber.htm

İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİM..

EĞER SENEYE AMD ATAK YAPAR 50NM TEKNOLOJİSİNİ ÇIKARTIR 6000KB L2 CACHE BELLEK KOYARSA

E4300 DİREK ÇÖPE..

AMA BU TEKNOLOJİ BAYA Bİ TAVAN YAPACAK SANIRIM..

İNTEL HALA İNDİRİM YAPMIYO ..
    SANIRIM 1 SENE BÖLE GİDECEK

• quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Çok iyi bir değer, ancak x2 3600 ile 3ghz yaparken 100$+kdv daha fazla para vererek 3,5ghz ulaşmak mantıklı mı?:)

AMD nin 3 GHZ i ile Intelin 3.5 GHZ i arasında(core2duo) yaklaşık 2 kat performans farkı var.

Hernagi bir coreduo herhangi bir X2 den dedigin hizlarda iki kat genel performans farki versin sana QX6700 hediye edecem

Ahanda buraya yaziyorum....

Eger yapamazsa sen bana QX6700 hediye etcen mi

• quote:

Orjinalden alıntı: AteshBey

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Hernagi bir coreduo herhangi bir X2 den dedigin hizlarda iki kat genel performans farki versin sana QX6700 hediye edecem

Ahanda buraya yaziyorum....

Eger yapamazsa sen bana QX6700 hediye etcen mi

hadi hodrimeydan

• Alicengiz06 dostum
    Stabil halinin bios ayarlarını detaylı yazman veya resmetmen mümkünse çok memnun oluruz.
    Öyle gözüküyorki sonuç harika eline sağlık.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13446469/tm.htm

Yahu bu arkadasya bizim iddiamizi mi gördü nedir....

Testler de kullanılar cpu lar ve oc durumları:

Conroe tip çekirdekli: Core 2 Duo E6420 @ 3.5GHz, 8 x 438MHz
    Allendale tip çekirdekli: Core 2 Duo E4400 @ 3.2GHz, 10 x 320MHz
    Windsor tip çekirdekli: Athlon 64 X2 5600+ @ 3.2GHz, 14 x 229MHz
    Brisbane tip çekirdekli: Athlon 64 X2 4800+ @ 3.0GHz, 12.5 x 240MHz.

TEst sonuclarina göre Saat hizi olarak AMD lerden yüksek O.C yapilmis intel ile performans farklari %5-10 civarinda degisiyor...

Hangi iki kattan bahsediyoruz :D

Demekki AMD 3.5Ghz ye hizasirtilip Conroeler 3.0 GHz de kalsaydi berabere kalacaklarmis hatta AMD gecermis bile

Demekki neymis; fanatikligin kimseye bir faydasi yokmus

Eee ne zaman gönderecen QX6700 ümü

• nası x9 oluyor o ya
    e6300'lerde max x7 çarpan var fsb'yi 495 yapabiliyorum. ancak 3,47 ghz oluyor daha arttıramıyorum fsb'yi
    sen 4300 ile benden yüksek alabiliyorsun şaşırdım
    pek bilgim yok bu overclock konularında gerçi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazmanyak

nası x9 oluyor o ya
    e6300'lerde max x7 çarpan var fsb'yi 495 yapabiliyorum. ancak 3,47 ghz oluyor daha arttıramıyorum fsb'yi
    sen 4300 ile benden yüksek alabiliyorsun şaşırdım
    pek bilgim yok bu overclock konularında gerçi

e6300'lerde max x7 çarpan var zaten kilitli fsp ile oyna voltaj ver biraz daha

quote:

Lezman

Alicengiz06 dostum
    Stabil halinin bios ayarlarını detaylı yazman veya resmetmen mümkünse çok memnun oluruz.
    Öyle gözüküyorki sonuç harika eline sağlık.

foto yok ama yazacam konu çok tutuldu
    akşam burdayım

• tebrikler..güzel değerler.64 bitte ham mhz bazında amd nin daha iyi olduğunu gösterir testler yayınlanmıştı burda @hey kardeşimiz..arkadaşlar fazla sıkmayalım..conroe tamam iyi güzelde abartmayın32 bitte intel biraz daha önde tabi de 2 kat değil..
  • Çok güzel değer
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.