Farklı marka ve modelde olabilir... Önerilerinizi bekliyorum...
öğrenci arkadaşlar için iki modelden de aldım. ikisi de güzel ve iş görür. farklı yorumlara da bakın.tercih size kalmış
teşekkür ederim. ikisi arasında kararsız kaldım... gözlemlediğim kadarı ile amd nin gpu ile uyumu daha çok ön plana çıkıyor. intelin ise ekran kartı ile uyumu o kadar iyi değil sanırım. ama hız olarakta intel gibi gözüküyor... forumda araştırdıklarımdan bunu çıkardım. emin değilim. İkisi arasındaki + ve - leri kısaca anlatacak varmı?
e450 nin hd 6320 ekran kartı ddr3 bellek ile geliyor.
HDMI + num lock var + bluetooth
ısınmıyot , pil süresi uzun ve kasa süper . linuz MİNT 64 bit kutdum kullanıyorum. DDR3 ram yükseltmesi ihtiyacı olan güzel bir ürün / seri
WİN 7 32 BİT E450 + 6320 SERİSİ donanım için SON GÜNCELLEME yükleyin , WİN 7 PERFORMANS DERECELENDİRME artmış
Sadece işlemciden kaynaklı 3.8 sabit kalıyor ! OC düşünenler veya linux kullananlar için problem yok , elimde 64gb lık SSD var bir ara onada WİN 7 - LİNUX KURUP makinede deneme yapacağım :))
multimedia ağırlıklı kullanıyorum , makine her türlü işimi görmekte. ANCAK kesinlikle win 7 de 2 gb lık ram ( VGA da götürür bir kısmını ) yetmiyor !!
quote:
Orijinalden alıntı: DusSoSa
S.a Orta sınıf bir notebook için hangi işlemcili olanı önerirsiniz? Fiyat olarak 2 işlemcinin sahip olduğu notebooklarda aynı seviyede sayılırlar...