Şimdi Ara

E4500 overclock sorunu/sınırları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. e4500 intel işlemcime overclock yapmak istiyorum/aslında yaptım.

ama default voltajda 2.66 ya kadar cıkabildim. 3 ghz e kadar cıkanları gormustum. sogutması farklı olabilir o ayrı ancak soyle bir sorunum var.

voltaj versem de 300 mhz den sonrasına pc gecmiyor.. sistemim:

e4500
    asus p5b
    ocz platinium 2 gb 800mhz.
    160 x2 hdd
    460w (gercek) psu

gunluk 3,6 da kullananlara gıpta ile bakıyorum.. :D

yardımlarınızı bekliyorum..

• Benimde E4600 işlemcim var pek overclock olmuyor özel soğutma ve bir ton caba ile stabil olmayan 3.9GHZ hızı gördüm ama 2 dk sonra sistem kitlendi 65nm olduğu için çok ısınıyor..sana tavsiyem o.c ile uğraşmak istiyorsan E5200 alman elindeki işlemciyi satsan üste çok para vermeden alabilirsin..

Bak ne diycem benim arkadaşımda E5200 var kendi fanı yerine gitti 5TL'ye daha büyük olan P4 fanı aldı üstündeki fanı yenisi ile değiştirdi taş gibi oldu kasa kapağı açık 4.0Ghz'de kullanıyor...

Bak P4 fanı bu E5200'ün yanında gelan fandan daha kalın yani daha iyi soğutuyor...

E4500 overclock sorunu/sınırları.

• teşekkür ettim tavsiyen için fakat ben bir dahaki işlemci değişimimde 4 çekirdeğe geçmeyi düşünüyorum. e5200'ü veya hiçbir çift çekirdeği düşünmedim acıkcası..

2. bilgisayarımda p4 işlemci var aslında ondan aşırıp fanını deneyebilirim ama ısınma problemim yok. işlemciyi 2,66 da calıstırırken sıcaklık 29 derece oluyor maksimum. bunda başka bir şey var..

teşekkürler yinede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.