Bildirim
E5200 & 4770 Test Sonuçlarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun testleri rica etsek? 3dmark testleri benim için pek te önemli değil. -
Birde 3dmark06 test etmeniz mümkün mü bende de aynı kart ve e6300 var -
o işlemciyle o kadar -
3d mark 06 testi alalım -
Arkadaşlar kotalıyım o yuzden bu ay ancak buna yer ayırabildim yotumlarınız benim için önemli -
quote:
Orijinalden alıntı: RougeDown
Arkadaşlar kotalıyım o yuzden bu ay ancak buna yer ayırabildim yotumlarınız benim için önemli
3d mark 06 testi de koyarmısın s image şeklinde.. -
quote:
Orijinalden alıntı: DEATH71
quote:
Arkadaşlar kotalıyım o yuzden bu ay ancak buna yer ayırabildim yotumlarınız benim için önemli
3d mark 06 testi de koyarmısın s image şeklinde..
Hocam anlatamadım sanırım diyorum ki kotalı netim var indirem bu ay 06 testini . Vantage indiridim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DEATH71
quote:
3d mark 06 testi de koyarmısın s image şeklinde..
Hocam anlatamadım sanırım diyorum ki kotalı netim var indirem bu ay 06 testini . Vantage indiridim
mesajı attıktan sonra aklıma geldi ama mesaj atılmıştı
-
olsun problem yok sizce scor normal mi? -
-
3dmark06`ı da test edebilirmisiniz acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Statistik
3dmark06`ı da test edebilirmisiniz acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
quote:
Teşekkür ettim değerli yorumun için. Anakart işte bilsem bundan taktırmazdım daha önce. -
quote:
quote:
quote:
Teşekkür ettim değerli yorumun için. Anakart işte bilsem bundan taktırmazdım daha önce. Bu arada benim cpu 4000 seninki 26000 almış bu kadar farkediyor mu yoksa ben mi yanlış bişi yaptım testi
-
quote:
Teşekkür ettim değerli yorumun için. Anakart işte bilsem bundan taktırmazdım daha önce. Bu arada benim cpu 4000 seninki 26000 almış bu kadar farkediyor mu yoksa ben mi yanlış bişi yaptım testi
Evet bu tür testlerde bu kadar farkediyor. Ama böyle testleri kaale almayın. Oyun esnasında testte olduğu gibi fark yaratmaz. -
3D Mark Quad işlemciler de özellikle hız aşırtılınca gayet iyi sonuçlar veriyor bu yüzden onu baz almayın, Vantage testi daha doğrudur.
Skor normal, işlemciye o.c yaparsan çok daha iyi olur. -
pardon aga gormedim diger mesajları -
-
quote:
CRYSİS WARHEAD
1440*900, oyuncu, noaa, Win7 64bit (Tüm güncellemeler yüklü)
E5200 2.5 ghz, 4GB DDR2 800 mhz ram, ekran kartı 600/1460/4000
E5200 4.16 ghz (%67 oc), 4GB DDR2 1066 mhz ram (%33 oc), ekran kartı 600/1460/4000
Gördüğünüz gibi o tür testlerde işlemciye abanarak alınan büyük farkların oyun içinde esasen pekte bir getirisi yok. İşlemciye %67, Ram e %33 civarında yapılan hızaşırtımının oyunda ki getirisi sadece %10 düzeyinde kalıyor ki, aslında 2. ss de 31 olarak kaydedilen yerde f10 ile kayıt alırken gördüğüm ss 30 idi.
ekran kartı çok limitlemiş
Benzer içerikler
- gddr6 nedir
- entegre grafik nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- wattman hatası nedir
- nvidia g sync açma
- ekran kartı öğrenme
- rx 8000 serisi
- monster ekran kartı
- 4060 ne zaman çıktı
- amd boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X