Şimdi Ara

e6300 + 4gb tek ddr3 + hd5570 = 350watt yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sisteme çok da fazla masraf etmek istemiyorum. O yüzden ayrıca power almayıp kasaların içinde olanlardan almayı düşünüyorum. iki kasa arasında tercih yapacağım yardımcı olurmusunuz ?

http://www.trdukkan.com/Products-15429-boost-vk-1622-400w-piano-black-atx-kasa.html

https://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=PG-K19

takıldığım nokta 30 lira farkla 50w fazla ki ikisininde gerçek değeri aynı olur gibi düşünüyorum. Sizce çok mu düşük olur bu sisteme PowerGate 350watt powerlı kasa alsam ?

• elinizde kasa mevcut mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ucuza kaçarsan yarın tıkanıp kalırsın en azından 500W al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Kasa o sisteme yeter.

Ama ilerde daha iyi parçalarla güncellerim dersen yeni PSU almak zorunda kalırsın.
  • 350 watt yeter ama boost kasaın içinden çıkacak power anca 250w verir.kaliteli 350 almalısın.
  • Aynı sistemi 300w aopen kasa ile kullanıyorum , kaliteli bir 400w alın derim.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

elinizde kasa mevcut mu?

elimde kasa yok olsa aslında hemen power a para vermeyi düşünüyorum ama işte malesef :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

350 watt yeter ama boost kasaın içinden çıkacak power anca 250w verir.kaliteli 350 almalısın.

peki bu PowerGate dek 350 boostun 400 den iyimidir ?

@ipausedmyxxx , @*furious*

evet farkındayım ama şimdi de 500w bi power a aynı farkı vereceğim yarın birgün upgrade yapacağım zamanda aynı farkı vereceğim. Hiç değilse belki o zaman yapacağım upgrade için 500w değilde 600w almam gerekirse o zaman onu alırım. Şu an için upgrade i değil kurduğum sisteme bir power arıyorum. Sistemi calc sitelerinde hesaplayınca 270-280w gibi değerler çıkıyor. en azından 350 alsam powergate in yeterli olurmu acaba onu merak ediyorum. Boost un içinden çıkan 250 verir ancak demiş arkadaş :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepagdas -- 6 Eylül 2012; 14:31:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.